Şimdi Ara

A100-599 vs. A200-1BP Karşılaştırmalı Test (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
13.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar a100-599 a 1Gb demiştiniz toknosa sitesinde 2gb acaba 2 gb lık olanını alsam bi sorun olurmu???

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119997789&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

Orjinalden alıntı: Elcei

arkadaşlar a100-599 a 1Gb demiştiniz toknosa sitesinde 2gb acaba 2 gb lık olanını alsam bi sorun olurmu???

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119997789&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

• ben tüm incelemeleri okuyorum 1 haftadır ve sonunda karara vardım

açıkçası hem A200-1BP ye hem de A100 599 A karşıdan bir baktım dedğiniz gibi A200 ün tasarımı daha modern ve şık çizgileri var

sonra yanlarına gittim bi daha özelliklerine baktım

düşündüm dedim ki : ya bunu ben kafamda mı taşıcam alcam kucağıma chat imi yapcam nete gircem oyun oynıcam kendimi eğlicem

o zaman neden dışına para veriyim ki içine yatırırım paramı kafam rahat olur 60 ytl ye de 1 gb ram alırımm

oooh yeme de yanında yat :)

yani anlıcağınız sonunda A100-599 almaya karar verdim

ram bus hızı 533 müş olsun warsın nerden anlıcam ben 2gb lık ram li alette onu yahu?

Yani size diyeceğim şu iki alette canavar gibi biz pentium 120 leri gördük 12-13 sene evvel bunlar artık canavar içini mi istiosun dışını mı ona göre karar ver al yok harmanmış cameraymış ırtmış vırtmış takılmayın gözünüzü kapayın seçin

seneye fifayı pesi en üst seviyede oynasan nolur oynamasn nolur kafana göre

benim aklıma yatan A100 599 =)

PS: Zaten fark etmişsinizdir forumda çok yorum okuyunca akıl allak bullak oluo o yüzden bakın dalganıza

• quote:

Orjinalden alıntı: niko13

ben tüm incelemeleri okuyorum 1 haftadır ve sonunda karara vardım

açıkçası hem A200-1BP ye hem de A100 599 A karşıdan bir baktım dedğiniz gibi A200 ün tasarımı daha modern ve şık çizgileri var

sonra yanlarına gittim bi daha özelliklerine baktım

düşündüm dedim ki : ya bunu ben kafamda mı taşıcam alcam kucağıma chat imi yapcam nete gircem oyun oynıcam kendimi eğlicem

o zaman neden dışına para veriyim ki içine yatırırım paramı kafam rahat olur 60 ytl ye de 1 gb ram alırımm

oooh yeme de yanında yat :)

yani anlıcağınız sonunda A100-599 almaya karar verdim

ram bus hızı 533 müş olsun warsın nerden anlıcam ben 2gb lık ram li alette onu yahu?

Yani size diyeceğim şu iki alette canavar gibi biz pentium 120 leri gördük 12-13 sene evvel bunlar artık canavar içini mi istiosun dışını mı ona göre karar ver al yok harmanmış cameraymış ırtmış vırtmış takılmayın gözünüzü kapayın seçin

seneye fifayı pesi en üst seviyede oynasan nolur oynamasn nolur kafana göre

benim aklıma yatan A100 599 =)

PS: Zaten fark etmişsinizdir forumda çok yorum okuyunca akıl allak bullak oluo o yüzden bakın dalganıza

doğru yorum, doğru seçim

• tabiki a100-599+1gb xp le kusursuz pc haline gelir

TOSHİBA A100-599
  • Herkese Teşekkürler.
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.