Bildirim
a100-036 için tek tek driver arıyorum?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Zannediyorum evvelki sayfalarda nereden bulacağına ilişkin adresler vardı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gakgunlu -- 28 Ağustos 2007; 11:08:04 > -
-
Kardeş bende arıyorum xp kuracağım şu anda vista ama xp driverlerini arıyorum ne kadar indirdiysem olmadı yüklemiyo adam gibi bir site ismi vermiyorlar ki indirelim KUSURA BAKMA ...
-
http://209.167.114.38/support/Download/ln_byModel.asp# innnndddddiiirrrr katalogdan modelini seç go de sonra yukarıda sellect var onu xp yap
bir teşşekür et yani emeğe saygı -
Arkadaşlar biriniz yardımcı olabilirmisiniz? ;Bende A100 036 kullanıcısıyım ve vista kullanıyorum ancak Büyük Depolama Birimi Denetleyicisinde sarı ünlem işareti var bunu nasıl çözebilirim? Üreticiside bilinmeyen die yazıyor. Aygıt sürücüsü yüklenmemiş yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Bana yardımcı olurmusunuz? Ayrca bi sorum daha olucak dijital fotoğraf makinamın hafıza kartını notebooka takınca önceden calısıyordu şimdi okumuyor? Bunla bi alakası varmı:?) Büyük Depolama Birimi Deetleyicisinin ne oldğunu bilmediğim için soruyorum:) Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X