Şimdi Ara

A1 ve Golf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet öncelikle merhaba herkese herkes gibi yardım almak için buradayım geçenlerde açtıgım konudan pek bir sonuç çıkmadı o yüzden seçeneklerimin arasında golfün sürerliligi devam ediyor.

ama artık yeni bir araba var.a1.şimdi agabeylerim ablalarım her ne kadar bu araba fiyatını hak etmese de, küçük ve polonun aynısı da olsa, genç biri olarak audi markası beni etkiliyor.belki de tecrübesizim o yüzden.bu araba ben agırlıklı ancak babama da alınacak bir araba.o yüzden sportback modeline bakalım

golf highline 1.4 tsi 122 beygir 47.000 lira
    a1 sportback 1.4 tsi(tfsi göya :) ) fiyati ?

işte ikinci sorunda burda ortaya çıkıyor.bu liste fiyatları nedir donanımların fiyatı nedir nedir ne degildir audinin sitesi vw ninki gibi açıklayıcı olmamış o yüzden yorumsuz kaldım.
    bu iki araç içerisinde a1 daha az yakar diye düşünüyorum agırlık boyut vsvs.
    a1 stronic.sanırım triptonic oluyor bu şanzuman.
    vee orta halli bir donanımla nakit ödemeye nasıl bir fiyat çıkar a1 sportback için konuşuyoruz.

cevap veren herkese teşekkürler.

• cevap veren herkese teşekkür ettik ama cevap verenin olmayacagı hiç aklıma gelmemişti
  • HOCAM BU AYKİ TOPGEAR DERGİSİNDE KESİNLİKLE GOLFÜN ALINMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR.BEN MÜSAİT OLDUĞUM ZAMAN YAZDIKLARI HERŞEYİ YAZAYIM...
  • Audi A1 daha pahalı olacaktır...A1 daha az yakar ama Golf daha geniş bir araç bagajıda geniş... Motorları zaten aynı ama boş bir A1 alacagına Full Golf almak daha mantıklı geliyor bana göre...AUDi markası haricinde A1'in bir üstünlügü varmı ki...Yorumların gelmeyişi pazar gününden kaynaklanıyor olabilir herkes tatilde...
  • bu iki araç arasında golf alınması gereken araç...

sırf marka yüzünden a1 almak sadece şuan için olan bi heves die düşünüyorum
  • a1'e hayatta o kadar para verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

bu iki araç arasında golf alınması gereken araç...

sırf marka yüzünden a1 almak sadece şuan için olan bi heves die düşünüyorum

aynı fikirdeyim.
    gereksiz yere pahalı bir araç a1.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A1, A segmentinin cok guzel bir araci ama asiri pahali...

Zaman zaman 70bin liraya bile satilani var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A1 nere golf nere ya...al golf bak keyfine
  • teşekkür ederim yorumlar için.peki vw bayiisiyle içli dışlı olan birileri varsa bu sorum onlara.vw golf tsi 1.4 highline manuel üzerine deri koltuk ve cam tavan eklendiginde nakit ödemeye nasıl bir fiyat çıkartıyolar acaba?

anlaşılan a1 donanım paketleri pahalı hala internette bulamasam da.
  • kesinlikle golf. diğer türlü israf.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.