< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Film az önce bitti. Klasik ve klişe Statham filmi ama film kendini izlettiriyor. Uzun süresine rağmen sıkılmadan izledim. Her filmden harikalar beklememek gerek arada böyle çerezlik aksiyon filmlerinede ihtiyaç var. |
|
Güzel filmdi, Jason Statham'ın aksiyon filmlerinin hepsi izlenir nitelikte. The Beekeeper ile kıyaslarsam, puan olarak bu film onun üstünde bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Mayıs 2025; 15:41:37 > |
Wrath of Man sonrası oynadığı şeyler ikinci sınıf televizyon filmleri. Türkçe altyazı sitesinde de övenler çıkmış. Dövüş tekniği mi dersin, karizması ve dövüş sekansları mı dersin bir solukta izleyen mi dersin? Komikler ya, sarı isimliler baya etliye sütlüye dokunmadan ikinci sınıf filmleri bile övüyorlar. Alooo, Transporter izlemediniz, aloooo!! Adam düşüşte bildiğin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Mayıs 2025; 19:52:26 > |
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
Hocam geçen hafta netflix'te imdb notu 5,8 olan aile dizisini güle oynaya seyrettik. Eleştirmen gömleğimi giysem 50 tane hata çıkartırdım. Jason baba eline bezbol sopası alıp adamları dövse direkt puana 3-4 ekleniyor. Son 10 yıldır hep aynı mizaçta filmler yapıyor. İzleyip geçecen. Türkçe altyazı sitesine film yorumları yapıyordum eskiden. İşine gelmeyenleri siliyorlardı. Pek umursamamak lazım. |
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
çerezlik film teriminin tam karşılığı , isimli başrol ve düz senaryo |