Şimdi Ara

A-V için öneriler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.. dün pc ye format attım, sorunlardan kurtulamayınca...

şimdi güzel çalışıyor size sormak istediğim şu; pc ye AVİRA yükledim. bu yeterli mi güvenlik için başka bişeyler de yüklemem gerekir mi acaba ?

• Avira'nın yanına bir güvenlik duvarı programı ve birde anti-spyware programı yüklerseniz bence daha iyi olur. Firewall olarak Comodo, anti-spyware olarak ise A-squared Anti Malware, Spy Sweeper ya da Spyware Doctor'dan birisini seçebilirsniz.
  • teşekkurler...

spyware doctor hakkında ne düşünüyorsunuz. formattan önce avirayla beraber onu yükledim, forumdan birisinin önerisiyle, düzelir belki pc diye.. tarama falan yaptım. iyice kötüleşti bilgisayarın çalışması. acaba sorun çıkarır mı yine? hani daha önce pc zaten arızalıydı, o düzden mi olmuştur acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: u_baydur

teşekkurler...

spyware doctor hakkında ne düşünüyorsunuz. formattan önce avirayla beraber onu yükledim, forumdan birisinin önerisiyle, düzelir belki pc diye.. tarama falan yaptım. iyice kötüleşti bilgisayarın çalışması. acaba sorun çıkarır mı yine? hani daha önce pc zaten arızalıydı, o düzden mi olmuştur acaba?

Ben A-squared Anti Malware kullanıyorum. 64 Bit desteklemediği için Spyware Doctor kullanmıyorum ama daha önceki bilgisayarımda uzun süre Spyware Doctor kullanmıştım hiçbir sorunla da karşılaşmamaştım. Ayrıca belirteyim iki program için de yasal 1 yıllık lisanslar mevcut. Forumda bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 14 Ağustos 2008; 13:44:28 >

• birde spyware doctorun 3 tane programı vardı.. sp doctor - pc tools - pc guardian gibi...

öyleyse ben şimdi bunlardan sadece sp doctor'u yanınada comodo yu mu kurayım..

evet söylediğim gibi sp doctoru 3-4 gün önce yüklemiştim o şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_baydur -- 14 Ağustos 2008; 13:47:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: u_baydur

birde spyware doctorun 3 tane programı vardı.. sp doctor - pc tools - pc guardian gibi...

öyleyse ben şimdi bunlardan sadece sp doctor'u yanınada comodo yu mu kurayım..

evet söylediğim gibi sp doctoru 3-4 gün önce yüklemiştim o şekilde...

Spyware Doctor'dan bir şüpheniz varsa bence A-squared'i kurun isterseniz. Ayrıca Spyware Doctor'un virüs özelliğini devre dışı bırakmayı unutmayın. Avira ile çakışabilir. Sadece anti-spyware özelliği kalsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.