türkiyede malesef cok oynanmayan bir oyun (3 türk oynuyoruz ) ancak kendi dalinda en iyi oyun secildi...oyunun zorlugu yüzünden cok kisi birakti....... 20 mayista yenisi basliyorATİTD3 su anda beta versiyonu oynaniyor eger oyuna girmek isterseniz veya sormak istediginiz bir seyler olursa yardimci olurum oyunla ilgili cok sey biliyorum 2 yıldır oynuyorum cünkü......oyundaki nickim keko atitd3 ede ayni nickle devam edecegim
iyi de link ver,ne oyunu anlat biraz
oyunda o kadar cok detay varki resmen ansiklopedi olur ama kısaca söyle anlatabilirim oyun eski mısırda geciyor.amac mısır halkını ve mısırı yükseltmek ama bunun icin öncelikle mısır halkına dahil olmanız gerekiyor.mısırda 7 disiplin var .her disiplinin 7 okulu 7 de üniversitesi var. her disiplininde testleri var.oyunun basinda misir halkina katilmaya calisiyorsunuz bunun icin yapilmasi gerekenler var.mısıra girdikten sonra her okulun ufak testleri var bunlari gecerek testlere basliyorsunuz ama testler o kadar kolay degil zaman ve diger oyuncularla iliskilerinize bagli çünkü bir çok testi gecebilmek icin diger insanlara ihtiyac duyuyorsunuz...misir halkina dahil olduktan sonra öncelikle kendinize esyalarinizi yapabileceginiz bir ev (compound) yapmaniz lazim.bunun icinde 9-10 bölge var harita gercek mısır haritası na göre yapılmıs bu bölgelerden birine yerlesebilirsiniz aralarında seyahat edebiliyorsunuz chariot stop larla.... evi yapabilmeniz için gereken her teknolojiyi üniversitelerden veya okullardan ögreniyorsunuz.yalniz önemli bir nokta su gereken teknolojilerin acilmasi gerekiyor bunu yaparkende diger oyuncularla beraber hareket etmeniz gerek.evi kurduktan sonra icine sandiklarinizi ve diger aletlerinizi kuruyorsunuz bir süre sonra ev ufak gelmeye basliyor cünkü o kadar cok esya ya ihtiyaciniz varki o zamanda evinizi büyütüyorsunuz.evin konumunu iyi secmeniz gerek su ve agaclara yakin bir yere yerlesmeniz gerek.oyun icinde balıkçılıktan tutun cam yapmaya sebze yetistirmeye kadar o dönemde normal yasamda yapabileceginiz her seyi yapiyorsunuz ama tüm bunlar icin aletlerinizi kendiniz yapmak zorundasiniz ve yaptiginiz her sey bir testin parcasi oluyor.oyunda önemli bir seyde karakterlere göre degisebiliyor bazi seyler örnegin boya üretmek için benim yaptigim formülü siz yaptiginizda farkli bir renk elde edebiliyorsunuz oyunu oynamak isterseniz www.atitd.com sitesinden indirebilirsiniz ayrica oyunun bir yardim sitesi var su aralar onu tercüme etmeye calisiyorum onun adreside http://wiki.atitd.net/tale2 dedigim gibi bu siteye baktiginizda ne demek istedigimi anliycaksiniz oyunda o kadar cok detay varki resmen ansiklopedi olur