Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.510
Cevap
54
Favori
194.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

dolum ucu arızalı görünüyor..

HOCAM BENİMDE BİR SORUM OLACAK,

clio 3 2008 hb 1.2 aracıma lpg 10 gün içinde taktırıcam inş. izmirdeyim sizin yanınıza gelmek isterdim fakat mümkün değil,

ricam şu, bu araca uygun modeller ve fiyatları? ve siz ne önerirsiniz nelere dikkat etmeliyim? mesela tank vs gibi.

Merhaba 2009 clio 3 aracıma 1 hafta önce İzmir de atiker taktırdım.
    Size tavsiye edebilirim.Taktırıp taktırmama konusunda çok düşündüm.Açıkçası atikeri ucuz olması nedeniyle hiç düşünmemiştim.Ama internetten öğrendiğim kadarıyla bu işte önemli olan usta.
    Titizliğine güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Buca da gözde otogazda nanofast atiker taktırdım.Gerçekten işçilikleri çok temiz ve güzel.Zekeriya usta montaj yaptı.Gidin görüşün geçen hafta bir arkadaşa montaj yapmışsınız derseniz beni hatırlar.Şiddetle tavsiye ederim.Sorunuz olursa buradan yanıtlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SCHIEF

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

dolum ucu arızalı görünüyor..

HOCAM BENİMDE BİR SORUM OLACAK,

clio 3 2008 hb 1.2 aracıma lpg 10 gün içinde taktırıcam inş. izmirdeyim sizin yanınıza gelmek isterdim fakat mümkün değil,

ricam şu, bu araca uygun modeller ve fiyatları? ve siz ne önerirsiniz nelere dikkat etmeliyim? mesela tank vs gibi.

Merhaba 2009 clio 3 aracıma 1 hafta önce İzmir de atiker taktırdım.
    Size tavsiye edebilirim.Taktırıp taktırmama konusunda çok düşündüm.Açıkçası atikeri ucuz olması nedeniyle hiç düşünmemiştim.Ama internetten öğrendiğim kadarıyla bu işte önemli olan usta.
    Titizliğine güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Buca da gözde otogazda nanofast atiker taktırdım.Gerçekten işçilikleri çok temiz ve güzel.Zekeriya usta montaj yaptı.Gidin görüşün geçen hafta bir arkadaşa montaj yapmışsınız derseniz beni hatırlar.Şiddetle tavsiye ederim.Sorunuz olursa buradan yanıtlayabilirim.

...işcilik..

• quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Atiker'in merkezindeyim yani Konya'dayım ama bir fırsat bulupta servise gidemedim 2001 model Hyundai Accent 1.3 LX aracım var aracı çok sakin kullanan birisiyim ama bazen öyle anlar oluyorki ani süratlanmamız gereken zamanlar oluyor böyle zamanlarda aracım hemen sesli uyarı alarmı veriyor ve gazdan benzine geçiyor az ileri gidip aracı durdurup tekrar çalıştırdığımda ise LPG ile çalışmaya devam ediyor bu normal bir durummu acaba ?
    @candan mühendislik

geçmiş olsun. ufak bi basınç ayarıyla sorun çözülür diye düşünüyorum..
  • Merhabalar,

Aracım da Atiker Marka Mikserli sistem var. Karbüratör bakımı için aracımızı götürdük karbüratör temizlendi komple söküldü sıfırlandı. Benzindeki Performansından şikayetçi olduğum için aracımın çift boğaz karbüratörü delinerek mikser iptal edildi. Ancak bu işlemden önce 8lt gaz tüketen aracım 10 lt'nin altına düşmez oldu. Bilgisayarlı ayar yapılsa da bu işlemler esnasında istediğim sonucu alamadım. Aracımız emektar 90 model bir reno olduğu için bir çok yer de istediğim ilgiyi göremediğim için kendim dahi ayar vs. durumlarına girdim. Candan Mühendislik olarak Sefaköy şubeniz bana yakın. Düzgüncene bir ayar yaptırmak, mevcut sıkıntılarımın çözülmesini sağlamak istiyorum. Yardımcı olablir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exomaniac

Merhabalar,

Aracım da Atiker Marka Mikserli sistem var. Karbüratör bakımı için aracımızı götürdük karbüratör temizlendi komple söküldü sıfırlandı. Benzindeki Performansından şikayetçi olduğum için aracımın çift boğaz karbüratörü delinerek mikser iptal edildi. Ancak bu işlemden önce 8lt gaz tüketen aracım 10 lt'nin altına düşmez oldu. Bilgisayarlı ayar yapılsa da bu işlemler esnasında istediğim sonucu alamadım. Aracımız emektar 90 model bir reno olduğu için bir çok yer de istediğim ilgiyi göremediğim için kendim dahi ayar vs. durumlarına girdim. Candan Mühendislik olarak Sefaköy şubeniz bana yakın. Düzgüncene bir ayar yaptırmak, mevcut sıkıntılarımın çözülmesini sağlamak istiyorum. Yardımcı olablir misiniz?

Tabii buyrun gelin elimizden geleni yapalım..

• Kolay gelsin, Atiker kullanıcısıyım.
    Bayram öncesi aracıbın Lpg sini gösterdim, gaz kesici yenilendi,filtre değişti.Ümraniye'de
    (gaz kesici devre dışıymış zaten öncesinde)

herhangi bir sıkıntım yoktu aslında,performans ve yakıt olarak,yola çıkmadan kontrol amaçlı göstermiştim.
    . ama yukarda bahsettiğim değişikliklerden sonra yola çıktığımda 3-4 saat sonra Lpg den
    ikaz sesi geldi giderken. Daha sonra baktım ki Gaz dan Lpg ye geçiş ışığı yanıp sönmeye başladı,yani benzine geri geçti görünüyordu. Durdum kapattım açtım normale döndü.

Neyse biraz önce aynısı oldu,çalıştırdıktan 5 dk sonra ikaz sesi geldi, ikaz sesinden 5 dk sonra araba stop etti, boşta- debriyaja basılıyken.
    sorun ne olabilir uzun yola çıkmamda sorun olur mu ? dikkat etmem gereken veya yaptırmam gereken birşey. (bayram tatilinde bulabilirsem açık yer tabi)
    hayırlısıyla Cuma günü Ümraniye şubenize uğrayacağım zaten.
    İlgilenirseniz sevinirim.

• 2004 Skoda Octavia aracımdaa atiker lpg kit mevcutdur. Aracım lpg ile beraber aşırı şekilde benzinde harcamaktadır. 110 Km lik yolda 15 tl lik lpg, çeyrek depodan fazla da benzin yakmaktadır. Sorun neden kaynaklanmaktadır.??? İlginiz için teşekkür ederim....
  • 2000 model atiker lpg li fiat brava 1.6 16v 103 hp aracım var.aracımda uzun süredir özellikle soğuk motorda tekleme,performans düşüklüğü ve stop etme var.bazen araç çok iyi gidiyor bazende gaz yemiyor neden oluyor anlamıyorum benzine aldığımda sıkıntı kalmıyor.bujiler,buji kabloları vs... hepsi orijinal parçası ile değişti.gaz filtrelerini değiştirmedim henüz.ben ilk defa sıralı sistem kullanıyorum ama benzinle arasında çok performans kaybı var kullananlar hissedilemeyecek fark olduğunu söylüyorlardı acaba nerede sıkıntısı olabilir?bu arada yakıt değerim lt 2.43 den uzun yolda 18 krş,şehir içi 25 krş civarı yakıyor.
  • Merhaba arkadaşlar, 2004 seat cordoba 1.4 100 BG 16 V aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum.
    1. Aracıma uyumlu en ucuz LPG sistemi hangisidir? Fiyatı nedir?
    2. Ruhsata işleme vs işlem ücretleri ne kadar tutuyor?
    3. Ş.urfa ve civarında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Ş.içi 430 krş/km Ş.dışı 275 krş yakıyor şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degosa

Kolay gelsin, Atiker kullanıcısıyım.
    Bayram öncesi aracıbın Lpg sini gösterdim, gaz kesici yenilendi,filtre değişti.Ümraniye'de
    (gaz kesici devre dışıymış zaten öncesinde)

herhangi bir sıkıntım yoktu aslında,performans ve yakıt olarak,yola çıkmadan kontrol amaçlı göstermiştim.
    . ama yukarda bahsettiğim değişikliklerden sonra yola çıktığımda 3-4 saat sonra Lpg den
    ikaz sesi geldi giderken. Daha sonra baktım ki Gaz dan Lpg ye geçiş ışığı yanıp sönmeye başladı,yani benzine geri geçti görünüyordu. Durdum kapattım açtım normale döndü.

Neyse biraz önce aynısı oldu,çalıştırdıktan 5 dk sonra ikaz sesi geldi, ikaz sesinden 5 dk sonra araba stop etti, boşta- debriyaja basılıyken.
    sorun ne olabilir uzun yola çıkmamda sorun olur mu ? dikkat etmem gereken veya yaptırmam gereken birşey. (bayram tatilinde bulabilirsem açık yer tabi)
    hayırlısıyla Cuma günü Ümraniye şubenize uğrayacağım zaten.
    İlgilenirseniz sevinirim.

kusura bakmayın bayram tatili arası bakamadım forumlara . inşallah halletmişsinizdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker0638

2004 Skoda Octavia aracımdaa atiker lpg kit mevcutdur. Aracım lpg ile beraber aşırı şekilde benzinde harcamaktadır. 110 Km lik yolda 15 tl lik lpg, çeyrek depodan fazla da benzin yakmaktadır. Sorun neden kaynaklanmaktadır.??? İlginiz için teşekkür ederim....

yakındamısınız bize araca bakmadan birşey diyemem..
  • 2007 model toyata yaris otomatik sahibiyim lpg düşünüyorum hangi marka kiti tavsiye edersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

2007 model toyata yaris otomatik sahibiyim lpg düşünüyorum hangi marka kiti tavsiye edersiniz..

atiker obd ıı tavsiye ederim. şimdiden kazançlı sürüşler..
  • Merhabalar 2002 model Honda CR-V aracımda atiker sıralı sistem lpg var. Perşembe günü evin önüne park ederken aracın kaputundan sol üst kısmından buhar gaz gbi bir çıkış oldu. Ardından yere baktığımda 4-5 bardaklık bir su vardı. O buhar gaz ckısının olduğu yer lpg beyninin olduğu yer. Acaba beyindeki dirsek hortumu fln mı patladı bikaç yere sordum. Çözüm nedir? Kocaelinde iyi bir atiker ustası var mı önerdiğiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar.Atiker regülatör değişimini yeni yaptım.Basınç 1.33 civarıydı.500 km kullanım sonrası ayar vidasını bir tur sağa çevirip 1.06'ya düşürdüm.800 km kadar kullandıktan sonra bağlantı yaptığımda değerin 1.16 civarı olduğunu gördüm.Bugün değer yine 1.16.
    1.Basınç düşürme veya yükseltmenin püf noktaları nelerdir?
    2.Siz montaj sonrası devamlı regülatör basıncını ayarlıyormusunuz.
    3.Ayar yapılmamış Atiker regülatörler genelde 1.20 üzeri çalışıyor.Atiker son çıkardığı SR07'yle ilgili yorumlarınız nelerdir?
    4.Regülatör basınç vidası genelde ne kadar sağa veya sola çevrilir?Çeyrek tur daha basınç vidasını sağa çevirmelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

Merhabalar 2002 model Honda CR-V aracımda atiker sıralı sistem lpg var. Perşembe günü evin önüne park ederken aracın kaputundan sol üst kısmından buhar gaz gbi bir çıkış oldu. Ardından yere baktığımda 4-5 bardaklık bir su vardı. O buhar gaz ckısının olduğu yer lpg beyninin olduğu yer. Acaba beyindeki dirsek hortumu fln mı patladı bikaç yere sordum. Çözüm nedir? Kocaelinde iyi bir atiker ustası var mı önerdiğiniz ?

kalirifer suyu olabilir bu su servisin bakması lazım . tanıdıgım bayii yok maalesef.. geçmiş olsun..
  • Lpg enjektörü temizligini öneriyormusunuz acaba ?
  • Merhaba 2004 model polo 9n model aracima lpg taktirdim atiker 8 ay olacak sorunum su arac bir dure sonra rolantide istop ediyor benzine aldigimda bu sorunu yadamiyorum sadece gazda oluyor isiklarda veya trafikte her zaman olmasada yapiyor ve cekilmez bir hal aliyor

Garanti kapsamnda serviste yeniden kalibre yapıldı sorun devam ediyor ne olabilir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyadoğan

İyi akşamlar.Atiker regülatör değişimini yeni yaptım.Basınç 1.33 civarıydı.500 km kullanım sonrası ayar vidasını bir tur sağa çevirip 1.06'ya düşürdüm.800 km kadar kullandıktan sonra bağlantı yaptığımda değerin 1.16 civarı olduğunu gördüm.Bugün değer yine 1.16.
    1.Basınç düşürme veya yükseltmenin püf noktaları nelerdir?
    2.Siz montaj sonrası devamlı regülatör basıncını ayarlıyormusunuz.
    3.Ayar yapılmamış Atiker regülatörler genelde 1.20 üzeri çalışıyor.Atiker son çıkardığı SR07'yle ilgili yorumlarınız nelerdir?
    4.Regülatör basınç vidası genelde ne kadar sağa veya sola çevrilir?Çeyrek tur daha basınç vidasını sağa çevirmelimiyim?

basınç ayarı genelde ayar yapılırken kontrol edilir gerekirse ayarlanır ve belirli bir aralıkta ( 1,00 ile 1,10 arası ) çalışması beklenir. ilk 1000 km de bıraz düşer bizde olması gereken 1,07-8 degerine ayarlarız ve geneldede bu ayar bozulmadan kullanılır.
    SR07 Kullandıgımız ve başarılı bir regülatör..

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

Merhaba 2004 model polo 9n model aracima lpg taktirdim atiker 8 ay olacak sorunum su arac bir dure sonra rolantide istop ediyor benzine aldigimda bu sorunu yadamiyorum sadece gazda oluyor isiklarda veya trafikte her zaman olmasada yapiyor ve cekilmez bir hal aliyor

Garanti kapsamnda serviste yeniden kalibre yapıldı sorun devam ediyor ne olabilir sizce

pololarda stop sorunu genelde aracın bünyesinden ( bogaz- rolanti valfi) yaşanır bakıp daha net yorumlayabiliriz yakınsanız buyrun yardımcı olalım..
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.