Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
201.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: av_avi

Aracım palio 1.2 16v AKL sistem takılı. Araç sabah ları ilk geçişte 4-5 saniye süreyle sarsıntılı çalışıyor devir 400 lere düşüyor ve topluyor. Bazende toplayamayıp stop ediyor. Bu söylediğim olay sadece ilk çalıştırmada böyle. Sonraki gaz-benzin geçişleri iyi. Sabah bilgisayarla bağlandığımda ilk geçiş sırasında benzin ve gaz enj sürelerinin 11-12 lere fırladığını gördüm, bu durum 3-5 saniye anca sürüyor. Son gittiğim usta önce telefonla merkezi aradı sonrasında bu araçta oto kalibrasyon yapılırsa map haritası yüksek çıkar diyerek manuel ayar yaptı(Araçtaki tüm yükler açılıp oto ayar sonrasında haritaya müdahale)
    Etrafımda gittmediğim usta, çalmadığım kapı kalmadı. Eğer konu hakkında bilginiz varsa lütfen bir yol gösterin. iyi çalışmalar.
    En son ustanın elle yaptığı ayar map haritasını koyuyorum.
    **A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK

merhaba,
    büyük bir ihtimalle aracın regülatör basınç problemi olabilir. araç sabah gaza geçerken regülatör basıncı maksimum 1.60 - 1.70 gaza geçtikten sonra 1.05 - 1.10 arasında kalması gerekiyor. eğer 2.0 üzerine çıkıyorsa regülatör arızalıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: xdreab

hocam clıo ,9 tce turbo motor hangi lpg sistemi olur atiker gold işimi görürmü iyi akşamlar

merhaba, bu araca montaj yaptık sorun yok atiker gold uygundur..

Orijinalden alıntı: ::ZaFeR::

Merhaba iyi günler;

Temmuz 2014'de Mitsubishi Lancer 1.8 CVT araç sahibi oldum.Araç üzerinde Wentgas'ın OBD'li LPG sistem var.Ama enjektörlerim DYMCO Yeşil Seri.Aldığımdan beri sebebini çözemediğim garip bir sorun mevcut.Arabam da kafasına göre bir tekleme olayı mevcut.Normal şekilde seyrederken araç bir anda sarsılmaya başlıyor ve hiç müdahale etmezsem araç kendini benzine atıyor.Fakat bu sarsıntının ne gariptir ki çözümü de var.Sarsılmaya başladığı zaman araç Benzin'e alıp tekrar LPG'ye geçirdiğim zaman hiç bir sorun kalmıyor.Normal şekilde sürüşüme devam ediyorum sonra.
    Elimde LPG kablosuyla bilgisayara bağladığımda hiç bir şekilde hata vs.de göremiyorum.Acaba bu sorun hangi parça'dan kaynaklanıyor olabilir ?

merhaba,
    aracın obd bağlantısı olan kablolar sökülmesi gerekiyor. araçtaki obd bağlantısı iptal edildikten sonra büyük bir ihtimalle araçta sorun kalmayacaktır..

• 2004 model auidi a4 1.6 102 beygirlik aracım var uzun araştırmalar sonucu atiker gold sistem taktırmaya karar verdim konyadayım burada yaptığı iyi işlerle tanınan bir bayiye gittim ve hem fiyat hem kiti görüşmek için gold kitin benim arabama fazla olcağı gold kitin yüksek beygirli arabalar için olduğunu söylediler. ama isteğim doğrultusunda takacaklarını gayet sıkıntısız bineceğimi söylediler ve montajı manifoldu sökmeden yaptıklarını bizim araçların plastik manifold olduğu için buna gerek olmadığını kullandıkları aletlerin içine çapak kaçmasını engellediğini söylediler. Benim ısrarlarım sonucu manifoldu söküp takabileceklerini belirttiler tabi ufak bir mebla farkı ile (bana indirim yapmışlarıdı bu indirimden vazgeçersem manifoldu sökeceklermiş) ve fiyat aldım sormak istediğim

Gold kit aracıma fazlamı (ben enjektörleri hızlı olduğu için bu sistemi istemiştim)
    Plastik manifoldlar konusunda ne düşünüyorsunuz.

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: topall

2004 model auidi a4 1.6 102 beygirlik aracım var uzun araştırmalar sonucu atiker gold sistem taktırmaya karar verdim konyadayım burada yaptığı iyi işlerle tanınan bir bayiye gittim ve hem fiyat hem kiti görüşmek için gold kitin benim arabama fazla olcağı gold kitin yüksek beygirli arabalar için olduğunu söylediler. ama isteğim doğrultusunda takacaklarını gayet sıkıntısız bineceğimi söylediler ve montajı manifoldu sökmeden yaptıklarını bizim araçların plastik manifold olduğu için buna gerek olmadığını kullandıkları aletlerin içine çapak kaçmasını engellediğini söylediler. Benim ısrarlarım sonucu manifoldu söküp takabileceklerini belirttiler tabi ufak bir mebla farkı ile (bana indirim yapmışlarıdı bu indirimden vazgeçersem manifoldu sökeceklermiş) ve fiyat aldım sormak istediğim

Gold kit aracıma fazlamı (ben enjektörleri hızlı olduğu için bu sistemi istemiştim)

şimdiden teşekkürler

fazla mı ? gold kit arabanız için seçebileceğiniz en ideal atiker ürünü..
    Manifolt konusunda usta tercihidir, metal manifoltlarda kesin söküp delmek lazım plastiklerde karar ustanın.. şimdiden kazasız ve kazançlı sürüşler..

• quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

Orijinalden alıntı: topall

2004 model auidi a4 1.6 102 beygirlik aracım var uzun araştırmalar sonucu atiker gold sistem taktırmaya karar verdim konyadayım burada yaptığı iyi işlerle tanınan bir bayiye gittim ve hem fiyat hem kiti görüşmek için gold kitin benim arabama fazla olcağı gold kitin yüksek beygirli arabalar için olduğunu söylediler. ama isteğim doğrultusunda takacaklarını gayet sıkıntısız bineceğimi söylediler ve montajı manifoldu sökmeden yaptıklarını bizim araçların plastik manifold olduğu için buna gerek olmadığını kullandıkları aletlerin içine çapak kaçmasını engellediğini söylediler. Benim ısrarlarım sonucu manifoldu söküp takabileceklerini belirttiler tabi ufak bir mebla farkı ile (bana indirim yapmışlarıdı bu indirimden vazgeçersem manifoldu sökeceklermiş) ve fiyat aldım sormak istediğim

şimdiden teşekkürler

fazla mı ? gold kit arabanız için seçebileceğiniz en ideal atiker ürünü..
    Manifolt konusunda usta tercihidir, metal manifoltlarda kesin söküp delmek lazım plastiklerde karar ustanın.. şimdiden kazasız ve kazançlı sürüşler..

Alıntıları Göster
    hocam megane 2 aracımızın stepne yuvasındaki simit tankı söküp silindir tank taktırmak istiyoruz çünkü stepne tek başına hayli yer kaplıyor bağajda silindir tankı koltuk arkasına taktırmayı düşünüyoruz. böylece bagajda hacim artacak. sizce kaç lt lik tank yeterli olur. vede tank değişim sürecinde muayene sızdırmazlık testi gibi olaylar varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih2017 -- 11 Nisan 2015; 14:09:19 >

• Merhaba arkadaşlar 2004 model Nissan ixtrail 2000 motor var atiker gold taktırdım geçen cuma araç benzinle 66 k yakıyordu gazla ne kadar tasarruf sağlar yada söyle sorayım ne yapmak lazım şehir içinde Az yapması için ve ne kadar lik bir tasarruf sağlar bana yüz kaç dusurur .çok met etti takan usta en az % 40 diyor ama ben suan o potansiyeli göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Düşme oluyorsa bunun çözüm yolu nedir?

TEŞEKKÜRLER.

Orijinalden alıntı: salih2017

hocam megane 2 aracımızın stepne yuvasındaki simit tankı söküp silindir tank taktırmak istiyoruz çünkü stepne tek başına hayli yer kaplıyor bağajda silindir tankı koltuk arkasına taktırmayı düşünüyoruz. böylece bagajda hacim artacak. sizce kaç lt lik tank yeterli olur. vede tank değişim sürecinde muayene sızdırmazlık testi gibi olaylar varmıdır?

40 lt lik tank uygundur.. muayene zamanı sızdırmazlık raporu istenir..
  • Merhaba, 2005 model Peugeot 206 araç sahibiyim. Atiker marka lpg taktırdım ve yaklaşık 9 aydır hiçbir sorunla karşılaşmadım. sanırım araç-lpg markası uyumu burada önemli bir etken. Şimdi aracımı satıp lpg takılmamış yeni bir benzinli araç alacağım ve lpg taktıracağım ama tek tereddütüm yeni bir araç alacağım halde mevcuttaki kadar randımanlı kullanabilecek miyim konusu aracımı satmamak konusunda beni frenliyor.

Sizden ricam Atikerin en az Peugeot 206 kadar uyumlu olduğu araç bilgilerini paylaşabilir misiniz? Mesela Renault Clio veya Hyundai İ20, Peugeot 301, Opel Corsa, sınıfındaki araçlar olabilir.

Teşekkür ederim.

Sabahlari arabayi calistiriyorum dogal olarak benzinden calisiyor yaklasik 1-2 dakika sonra lpg ye geciyor buraya kadar sorun yok fakat lpg ye gectiginde ozellikle arac vitesteyse rolanti bir anda dip yapiyor baya dusuyor tekrar cikiyor hani debriyaja basmazsam stop edecek o derece.

Simdi durum boyle oldugunda arabaya gaz verdigimde hemen duzeliyor yada yaklasik 200-300mt boyle gitsem yine duzeliyor.

sorum su, bu durum normalmi yoksa sorunmu ?

Orijinalden alıntı: shinnig

İyi çalışmalar

2008 model fabia 105 bg 6 ileri triptonik vites LPG için ne kullanmalıyız ve fiyat bilgisi verebilir misiniz.

araç şuan da 38kuruş yakmakta atiker gold tüp taktırdığımızda ortalama kaç kuruş yakacak.

arıza ikaz lambası yanacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnig -- 13 Nisan 2015; 17:12:06 >
  • 2014 model 5000 km de mitsubishi space star 1.2 cvt şanzıman aracıma lpg taktırmak konusunda tereddütlüyüm. Bu aracın lpg uyumu(simit tank), maliyet ve garanti durumu için bilgi verirseniz memnun olurum.
    Opel corsa 2014 1.2 benzinli aracım var, yalovadayım bana yakın önereceğiniz atiker var mı, sorunsuz git taktır dediğiniz bir yer var mı, birde kaç farklı çeşit model var ve tavsiye ettiğiniz hangisi, amacım öncelikle yakıt tasarrufu, ve Önerdiğiniz modelin fiyatı nedir

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

Orijinalden alıntı: salih2017

40 lt lik tank uygundur.. muayene zamanı sızdırmazlık raporu istenir..

Teşekkürler.
  • Hocam selamlar, 2015 Clio4 1.2 75 hp arabam için lpg takmayı düsünüyorum. Atikerin hangi modelini tercih etmeliyim. Simit tank düsünüyorum bizim stepne arabanın altında buraya taktırmayı düsünüyorum, herhangi bir sorun olur mu(montaj, muayene vs)? Ve Fiyatları nedir?
    Madrid-Roma-AbuDabi-Bangkok-Puket-Moskova-Kiev-Girne-Dubai-Orlando-Üsküp-HongKong-Miami-NewYork-Amsterdam-Singapur-Dubrovnik-Sofya-Podgorica-Beyrut-Bali-Kotor-Saraybosna-Atina-Frankfurt-Doha-Lviv-Belgrad-Zhuhai-Macau-Los Angeles-LasVegas
  • candan mühendislik C kullanıcısına yanıt
    Dün üst üste 4-5 kez oto kalibrasyon yaptım, Palio 1.2 16Vmotor 2.2mm nozul ve 1.00 basınç. Değerler hep yüksek çıkıyor (180-215 arası)
    Bir şey fark ettim, oto ayar sırasında araç gaza geçince ayağım sabit olmasına rağmen kendiliğinden motor devri yavaş yavaş düşüyor.
    Rölantiye kadar düşerse stop ediyor ve ayar yarıda kalıyor. Rolanti devrine kadar düşmeyip 1000-1200 lerde kalırsa oto ayar uzun sürsede tamamlıyor.
    Bu husus oto ayar sırasında araç gaza geçince başlıyor.
    Eğer motor devri düşmesin istiyorsam ufak ufak gaz vererek motor devrini sabit tutmaya çalışıyorum ve bu şekilde oto ayar çabucak bitiyor.
    Sizce değerlerin yüksek çıkması bununla ilgili olabilir mi?
    aracı çalıştırdığımda benzinde hiç sıkıntı yok bir zaman sonra lpg ye geçiyor ve teklemeye baslayıp stop ediyor.calıştırmak için biraz uğrasmam gerekiyor,ben hiç uğrasmadan benzine alıyorum biraz kullandıktan sonra gaza alıyorum hıiç sıkıntı yokaraç sıcakken sıkıntı yok sadece bazen 2-3 viteste giderken sanki kazpedalına hafif basıp bırakır gibi arac silkeliyor
    .
    not:araca yeni,yağ,filtreler,uskapk conta takıldı,buji buji kablosudeğişti ve gaz kelebeği temizlendi,gaz kelebeğini devir ibresi aşağı yukarı gezdiği içinve çok kirlendiğini söyledi usta

atiker otagaza götürdüm bilgisayara taktı uzunkm yapmış bakım yapılmamış dedi gaz filtreyi değişti ayaryapmaya calıştı sonra olmuyor enjektörler değişecek sıfır250 tl vetamir görmüşü var onuda taka biliriz dedi ben taktırmadım.

0Paylaş

• Renault SYMBOL 2011 1.4 expression aracıma Atiker taktırmayı düşünüyorum.
    Sorum şu:
    LPG taktırdıktan sonra, araç LPGde giderken benzin yakıt göstergesinde düşme oluyor mu?
    Düşme oluyorsa bunun çözüm yolu nedir?

TEŞEKKÜRLER.
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.