Şimdi Ara

A Story of Mobile Phone

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında sizlerden tavsiye istemek için bu konuyu açtım, birçok altbaşlığı da okudum ama özellikle kullanıcılardan alabileceğim tavsiyelere ihtiyacım var.
    Önce kısa bir telefon hikayesi anlatayım (bu forumdaki birçok kişinin fazlasıyla aşina oldupu bir hikaye):

Yıllar önce üniversiteye yeni girdiğimde babamla elele verip bir (yanlış hatırlamıyosam adını) ericsson 688 almıştık. okuldayken evi arayp annemle konuşmak bile başlı başına olaydı. ne güzel aletmiş diyor insan. sonra zaman geçti sırası zamanı önemli değil t28, 8310, 7110, 6300, bazı asus modelleri, hp derken şu anda e61i kullanıyorum. elime biraz büyük geliyor ve artık sıkıldım. sayısını bile unuttuğum kadar cep telefonu kullanmışken hala her gün değişen teknolojiyi merak edip yeni şeyler öğrenmek istiyor insan. bazen diyorum ki al bi tane 6300 kullan ömrü bitene kadar bak keyfine. ama işin içine mail giriyor, wlan giriyor, internet ihtiyacı giriyor, gps giriyor ve derken kendimi yine bir arayışta buluyorum. Ben bugüne kadar sanırım 25-30 civarı telefon kullanmışımdır, sahi siz bugüne kadar kaç telefon kullandınız arkadaşlar?

Neyse lafı uzatmayayım arkadaşlar, ne aradığımı söyleyeyim ve tavsiyelerinizi rica edeyim (özellikle pda ve ppc kullanmış arkadaşlardan):

- Sıfıra bir sürü para vermek istemiyorum, ikinci el olsun nema problema, 400 civarı bir bütçede olsun;
    - Olmazsa olmazlarım: wifi, mail özellikleri bakımından kullanışlı, laptopla iyi senkronizasyon, ofis özellikleri, mümkünse gps.
    - Bunların dışında kamera, radyo, oyun, 3g vs çok önemli değil, vasat bir kamerası olsun yeter.
    - Dokunmatik ekran meselesine gelince bdaha önce kullandığım yanılmıyorsam Asus p526 idi, hem kalvyeli hem de dokunmatik oluşuyla kullanışlıydı, onu küçük bir sorunundan dolayı satmıştım ama dokunmatik telefonlara açığım.
    - Son olarak şimdiye kadar kafamda öne çıkan modelleri de yazayım, belki o konuda da yardımcı olursunuz: Samsung i780, Htc touch diamond, Nokia 5800.

- Ya da en iyisi bırakayım bu telefon işlerini, alayım bir tane alo diyen bir nokia, bakayım keyfime :)

Ne dersiniz?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameishakan -- 16 Mart 2010; 12:18:27 >

• Size dokunmatik ekran haricindeki tüm beklentilerinizi gayet uzun pil ömrü artısı ile birlikte sunabilecek Nokia E71 ve hatta daha da iyisi olan Nokia E72'yi öneririm; bütçenizi biraz zorlamanıza değecek cihazlar olduğu konusunda da gönül rahatlığı ile taahhüt verebilirim çünkü bu mesaj bir E72 ile yazıldı ;)
  • samsung omnia da düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

samsung omnia da düşünebilirsin

+1..kullanıyorum memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.