Şimdi Ara

A-Sosyallik (Nasıl olunur & Nasıl kurtulunur) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
12.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lawagolem

Analamadığım, "çıkma teklif edicem" diye niyetlendiğimiz kişiyi neden arkadaşlarımıza söylemeyelim ?

söyleyince arkadaş ortamında p.ç ediyorlarda o yüzden.söylemek size kalmış. her esprinin yada lafın arkasından rahatsız olmak istemiyorsanız söylemeyin. yada söyleyeceğiniz arkadaşınızı iyi seçin gidip ş.refsiz tipli arkadaşlarınıza söylemeyin. sert yazıyorum ama bu olayların 2-3 ay acısını çektim

----
    @negarip

benim anlattığım olaylar hep sosyal faaliyet bağlantılı. kendimi senin yerine koyarak düşündüm. mesela eski okulundan arkadaşlarının grupları vardır arada bir buluşup dolaşıyorlardır. yada mahalleden arkadaşların vardır onlarla takılabilirsin. bende tam olarak kurtulabilmiş değilim. sende kendini aşarak kurtulmayı deneyebilirsin. sonuçta denemek bedava

niye kurtulalım? demeyin . cidden söylüyorum dönüp baktığımda 5 senemin yandığını görüyorum. aklıma kaydedilen son iyi anılar 2005 yılından. gerisi boş boş muhabbetler.

-----
    kurtulan arkadaşlar varsa sizde paylaşım yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 19 Eylül 2010; 6:24:14 >

• Bende asosyalim ve mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Bende asosyalim ve mutluyum

Buna kendini kandırmak deniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Bende asosyalim ve mutluyum

Buna kendini kandırmak deniliyor.

senin yaptığınada kendi yaptıgını savunmak deniyor
    Rhasody +1
  • evet beyler başka kendimi çok ezik hissediyom bende 1 aydır
  • abi evde yada okulda değilsem internet kafeden başka nereye gidebilirimki zaten

ayrıca asosyal olupta mutlu olmayan yokturki niye kendini kandırsınki. adam zaten asosyal ken mutlu değilse gider sosyal olur (aman tanrım, lanetli kelime). gidip saçma sapan cafelerde gereksiz kişilerle boş boş konuşacağına gider oyun oynar keyfine bakar. kız konusundada her çıktığınız kıza gerçekten çıkıyormusunuzda ;) sorun olsunki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 19 Eylül 2010; 17:11:03 >
  • bende üniversiteye kadar asosyaldim akşam 11 gibi yatar sabah 10 gibi kalkardım üniversiteyi şehir dışında kazandım facebook da tanıstıgım okuldan 2 arkadas bende dahil toplam 3 kısı ev tuttuk,,,yine yeni arkadaslarla facebook üzerinden tanıstık üniversiteye gittiğimde asosyallıkden eser kalmadı aksamları okey felan oynuyoruz , cıkıyoruz sahilde dolasıyoruz eve gelip yabandı dizi felan izliyoruz sonra yatıyoruz saat 3,4 de kalkıyorum 1,2 de üniversite asosyallıkden kurtulmak ıcın bi fırsat 1 haftadan beri ilkdefa bugun nete girebildim düsünün yani
  • bana bak genç :) bi yılların ömrün geçsin ondan sonra gel burda ağla tamam mı yıllarım gitti diye
    quote:

Orijinalden alıntı: waltran

abi evde yada okulda değilsem internet kafeden başka nereye gidebilirimki zaten

ayrıca asosyal olupta mutlu olmayan yokturki niye kendini kandırsınki. adam zaten asosyal ken mutlu değilse gider sosyal olur (aman tanrım, lanetli kelime). gidip saçma sapan cafelerde gereksiz kişilerle boş boş konuşacağına gider oyun oynar keyfine bakar. kız konusundada her çıktığınız kıza gerçekten çıkıyormusunuzda ;) sorun olsunki ?

• Liseye gidiyorum diğerleri gibi kızların peşinde koşacağıma asosyal olup oyun oynarım. Sınıftakilerin çoğu tipsiz yani versede parçalamam Zaten yapacakları en fazla öpüşmektir boşu boşuna kız peşinde koşmanın anlamı yok.Lise 3'ten sonra düşünürüm tabi
  • yadirgancak bi tarafi yok , asosyallik yada sosyallik hiç birinin birbirinden farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

bende üniversiteye kadar asosyaldim akşam 11 gibi yatar sabah 10 gibi kalkardım üniversiteyi şehir dışında kazandım facebook da tanıstıgım okuldan 2 arkadas bende dahil toplam 3 kısı ev tuttuk,,,yine yeni arkadaslarla facebook üzerinden tanıstık üniversiteye gittiğimde asosyallıkden eser kalmadı aksamları okey felan oynuyoruz , cıkıyoruz sahilde dolasıyoruz eve gelip yabandı dizi felan izliyoruz sonra yatıyoruz saat 3,4 de kalkıyorum 1,2 de üniversite asosyallıkden kurtulmak ıcın bi fırsat 1 haftadan beri ilkdefa bugun nete girebildim düsünün yani

üniversite bölümüne kadar doğru ilerlemişim . inşallah bende böyle olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 19 Eylül 2010; 22:36:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

bende üniversiteye kadar asosyaldim akşam 11 gibi yatar sabah 10 gibi kalkardım üniversiteyi şehir dışında kazandım facebook da tanıstıgım okuldan 2 arkadas bende dahil toplam 3 kısı ev tuttuk,,,yine yeni arkadaslarla facebook üzerinden tanıstık üniversiteye gittiğimde asosyallıkden eser kalmadı aksamları okey felan oynuyoruz , cıkıyoruz sahilde dolasıyoruz eve gelip yabandı dizi felan izliyoruz sonra yatıyoruz saat 3,4 de kalkıyorum 1,2 de üniversite asosyallıkden kurtulmak ıcın bi fırsat 1 haftadan beri ilkdefa bugun nete girebildim düsünün yani

üniversite bölümüne kadar doğru ilerlemişim . inşallah bende böyle olurum

niye ya xD sahilde mal mal gezmenin nesi güzel.

Yeni arkadaşlar yerine yeni pc oyunlarını tercih ederim.

Ne utangacım ne arkadaşm yok , ama evden çıkmama sebebim sadace sıkıcı olması

Bnm ark var, hergün bize geliyor yabancı dizi , film izlyoruz.Bu sosyallikse xD ben asosyal fln değilim.

Ama asla facede tanıstıgım biriyle yan yana gelecek kadar arkadaşlık kurmam , yterli arkadasm var sanırım

Ama Pc başında olmak bnm için farklı

• Güzel anlatmışsın ama bilgisayar başında vakit geçirmek kısmen dahil olmayabilir.

İlk üye olduğumda bilgisayar bölümünde saatlerimi geçirirdim videoları felan izlerdim 1 yıl olmuştur teknik yardım ve dahili bileşenlere girmeyeli.Dışardan eğlenceli biri gibi görünürüm arkadaşlarla ama içimde sıkıntılı ve takıntılı biriyim titizlik de cabası.Şuanda güldüren şeylerle vakit geçiriyorum Yahşi Cazibe' izliyorum konu dışı zaten hep geyik.

Mesela bugün biri ev arkadaşı arıyormuş eve baktım bana göre çöp ev her yer toz içinde halı yok kırık dökük ev eşyası var sigara içiliyor vs. Ben bunlara hiç gelemem her şeyin düzeni olması gerekir pis yaşayan insanlardan da hiç haz etmem.Aslında arkadaşlarla kalmak istiyorum ama sürekli kafamda kıymık olarak geziniyor.Evin temizliği tuvaleti banyosu yemeği ne olacak diye.Tek olarak kalabileceğim bir aparta çıkacam herhalde.Şuan öyle bir hal aldım ki bilgisayarsa bilgisayar telefonsa telefon yeri geliyor benden büyüklerle araba muhabbeti iş muhabbeti kızların hoşlandığı şeyler vs. yani yerine göre şerbet vermeyi öğrendim.

Herkesin yönelebileceği bir yeteneği vardır ama ülkemizde 12 yaşında sınavlara girmeye başlayan gençlerin önü bu konuda tıkanıyor aile tarafından dersler öne sürülerek.Ortaokulda etüt dersinde çizdiğim karakalem resmimi hocanın alıp yırttığını biliyorum.Müzik ve resim dersleri ana derslere veriliyor vs.

Sonuç olarak 12 yaşından beri çocuk bi kaptırıyor okul dershane SBS OKS derken lisede de soluk almadan YGS-LYS bir bakmış asosyal olmuş çıkmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Güzel anlatmışsın ama bilgisayar başında vakit geçirmek kısmen dahil olmayabilir.

İlk üye olduğumda bilgisayar bölümünde saatlerimi geçirirdim videoları felan izlerdim 1 yıl olmuştur teknik yardım ve dahili bileşenlere girmeyeli.Dışardan eğlenceli biri gibi görünürüm arkadaşlarla ama içimde sıkıntılı ve takıntılı biriyim titizlik de cabası.Şuanda güldüren şeylerle vakit geçiriyorum Yahşi Cazibe' izliyorum konu dışı zaten hep geyik.

Mesela bugün biri ev arkadaşı arıyormuş eve baktım bana göre çöp ev her yer toz içinde halı yok kırık dökük ev eşyası var sigara içiliyor vs. Ben bunlara hiç gelemem her şeyin düzeni olması gerekir pis yaşayan insanlardan da hiç haz etmem.Aslında arkadaşlarla kalmak istiyorum ama sürekli kafamda kıymık olarak geziniyor.Evin temizliği tuvaleti banyosu yemeği ne olacak diye.Tek olarak kalabileceğim bir aparta çıkacam herhalde.Şuan öyle bir hal aldım ki bilgisayarsa bilgisayar telefonsa telefon yeri geliyor benden büyüklerle araba muhabbeti iş muhabbeti kızların hoşlandığı şeyler vs. yani yerine göre şerbet vermeyi öğrendim.

Herkesin yönelebileceği bir yeteneği vardır ama ülkemizde 12 yaşında sınavlara girmeye başlayan gençlerin önü bu konuda tıkanıyor aile tarafından dersler öne sürülerek.Ortaokulda etüt dersinde çizdiğim karakalem resmimi hocanın alıp yırttığını biliyorum.Müzik ve resim dersleri ana derslere veriliyor vs.

Sonuç olarak 12 yaşından beri çocuk bi kaptırıyor okul dershane SBS OKS derken lisede de soluk almadan YGS-LYS bir bakmış asosyal olmuş çıkmış...

kazandığım anadolu lisesinde ne kadar asosyal varsa o kadarda sosyal vardı. ve sonuçta hepsi iyi kötü bir yerler kazandı.bende kazandım ama sonuç nedir: 4 sene bilgisayar başında geçti , 1 sene ders çalıştım. işte bilgisayar oynadığım zamanlarda dolaşsam etsem sosyal olurdum. (kendini kalıplara sıkıştırma diyenler olabilir. sosyal-asosyal derken genelleme yapıyorum) . artık önümdeki zamana bakacağım geçmişi düşünmek yok

-----

asosyal arkadaşlarım sizlerede katılıyorum. 24" ekran , hd5870 ekran kartı kartı , i7-870 işlemci ,10-20 mbit internet,sadece su,yemek,tuvalet için ayağa kalkmak ....
    ama hayat kaçıyor . düşünün biraz en son ne zaman iyi anınız oldu ?. çıkıp dışarıya eğlenmek gibi. bilgisayar başında anı olmuyor arkadaşlar bu da çok büyük bir eksiklik. anılarda insanın mutluluğunun kaynağı.

neyse kafanızı şişirmeyeyim. çünkü böyle yazmak kolay insanlara. "sigarayı içme" deyince bırakılamadığı gibi . asosyalede "bilgisayarı bırak" denilmez, kendiniz karar vereceksiniz.

paylaşıma devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 20 Eylül 2010; 2:47:01 >

• Bence bi kere asosyal olmuş kişi düzelmez, bi parçası hep öyle kalır.
  • özet geç la dostum

şaka bi yana güzel tespitler asosyallik bir çogumuzun kendi seçimidir çünkü hoşumuza giden şeyleri yaparız bilgisayar başında ve tercih tamamen bizimdir dışarıdaki hayatta ise bizi yönlendirirler asosyalliktne kurtulmanın bir numaralı yolu sizin gibi olmayan arkadaşlar edinmenizdir özellikle kız arkadaş edinmektir kafanızdan bilgisayarı çıkartmanın en kolay yoludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

özet geç la dostum

şaka bi yana güzel tespitler asosyallik bir çogumuzun kendi seçimidir çünkü hoşumuza giden şeyleri yaparız bilgisayar başında ve tercih tamamen bizimdir dışarıdaki hayatta ise bizi yönlendirirler asosyalliktne kurtulmanın bir numaralı yolu sizin gibi olmayan arkadaşlar edinmenizdir özellikle kız arkadaş edinmektir kafanızdan bilgisayarı çıkartmanın en kolay yoludur.

haklısın kız olsa bilgisayar olmayacak, bilgisayar olsa kız olmayacak

• asosyaller neredesiniz ? hiç yeni mesaj yok
  • Burdayız
  • En iyisi ikisini birden yaşamak.

Arada sosyal arada asosyal
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.