Şimdi Ara

A-sosyallik + aşk hayatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiom bunda utanacak bişi yok ama neyse konumuza geçelim.arkadaşlar bn asker çocuğuyum nerdeyse her sene tayin oluruz ve hiç arkadaşım yok nerdeyse(yakın manada) tam ii arkadaşlıklar kuruyorum derken gülegüle demek zorunda kalıyorum.hiç kız arkadaşım olmadı lise 2 deyim çok sıkılıyorum.aslında punk ve yabancı müzik dinlerim çok eesprili sakin kimsenin kalbini kırmayan bi kişiliğim var.neden hiç kız arkadaşım olmuyor çok sohbet edioyorum kızlarla ama onlar benden hoşlanmak yerine beni kankaları olarak görüyolar.sarışın yeşil gözlüyüm çok kilolu sayılmazdım ama yinede verdim kilo 108 kilodan 90 a indim 2 ayda 1.85 boyum var.arkadaşlar lütfen söylleyin sorun nerede?psikolojik sıkıntıya girdim...

• Sorun KADER dostum KADER
  • Ya çokmu çirkinim bi fotolarımı koyayım...?
  • Okulu bitirmeye bak.
    Sonra kızlarla uğraş.
  • Okulda 1. yim yani bütün derslerim 90 ve üzeri ama inek sayılmam...okulda sorun yok sorun hormonlarda herhalde hiç mutlu olamıyorum...ne zaman geçecek bunar yada bunlar sizdede varmıydı???
  • şuanda hoşlandıım bi kız var.başka sınıftan.msnde knusuyorum hatta.ama ortak arkmz yok.okulda tanısmıyoruz.ne bilim garip hissediyorum:Dsizce msnde hoslandıgımı söyliyim mi yoksa hiç söylemiyim mi(: yüzyüze zor gibi paylaşmak istedim bi an

koy resimleri ama önemli olan tip digil.dogru kişi gelmemiş gibi :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 18 Ocak 2008; 17:55:41 >
  • Mutlu Olmak Sana Baglı Ne Demis Eflatun

Kendini Sevdirmeye Calısma Kendini Sevilmeye Bırak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    10 ay önce açıldı
    Hayat boş
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitar çalıorum ii seviyede yarım kadar yakışıklı olanlar kızlarla gezio adamın tipi tır şöförü görgüsüz ama kızlarla gezio kıskanmıom ama nsl oluo bu?
  • aynı sorun bendede var yaw
    böyle iyi arkadaş oluyorum kibarım espri yapıyorum falan ama anca kankaları olarak görüyorlar
    gerçekten bende çok tipsiz oldugumu düşünmeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx_day_walker_xx

Ya çokmu çirkinim bi fotolarımı koyayım...?

koy da sedat abi ile kanka yapalım seni
  • imageshack.us ta açılmıyo yonjaya çevirdim siteyi kusura bakmayın
  • vardı tabi..herkeste olur o dönem..ben bu sorular ne zaman son bulacak acaba, bi gün sorularıma cevap bulacak mıyım acaba diye çok düşündüm o yaşlarda..geçiyo hepsi..o günler en iyi günlerimmiş oluyosun..

boş olmamaya bak..kafanı doldur..sadece ders değil..bilinçli ol her konuda..sor sorgula..malak gibi gezme ortada..

bi duruşun olsun..kızlara bakma o yaşlarda kendinden büyüklere pek merak sararlar..

kanki ayağına arada sarıl, faydalan falan arada sende ne diyeyim dahakankim benim canım arkadaşım diye sarıl bakayım bi naapcak..
  • Ben okul zamanı hormonlarımı keranede kontrol ediyordum.
  • google a resim upload yaz birisine yükleyebilirsin

merak ettiğimden değil yardımcı olabilmek için söylüyorum bunu
  • No ss no güven
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben okul zamanı hormonlarımı keranede kontrol ediyordum.

•  A-sosyallik + aşk hayatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 18 Ocak 2008; 18:23:06 >

A-sosyallik + aşk hayatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx_day_walker_xx

Ya çokmu çirkinim bi fotolarımı koyayım...?

Koy.koy da bak ne yapıyorum ben seni
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.