Şimdi Ara

A Quiet Place’in oyunu duyuruldu: PS5, Xbox ve PC için geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A Quiet Place’in oyunu duyuruldu: PS5, Xbox ve PC için geliyor
    2018 yılında çıkan ve John Krasinski tarafından yönetilen A Quiet Place, kısa sürede korku dünyasının en sevilen yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Sese duyarlı uzaylıların dünyayı istila etmesini konu alan film, geçtiğimiz yıllarda ikinci yapımına da kavuşmuştu. Serinin başarısından memnun olan yapımcılar, A Quiet Place’i farklı medyalara getirmeye karar vermiş gibi görünüyor.

A Quiet Place: The Road Ahead duyuruldu

A Quiet Place: The Road Ahead, dikkat çekici bir fragman ile duyuruldu. Yapım, filmlerde olduğu gibi terör, tüyler ürpertici atmosfer ve ilgi çekici insan dramının benzersiz karışımını yakalamayı amaçlıyor. Oyuncular, yalnızca dehşet verici uzaylılardan değil, aynı zamanda aile çatışmalarının acısından ve kendi iç korkularından da kurtulmak zorunda olan genç bir kadının hikayesine tanıklık edecekler. Yapım, John Krasinski tarafından yaratılan A Quiet Place film evreninde geçecek, yani filmlerden tanıdığımız karakterleri görmemiz mümkün.

FPS türünde olacak olan yapım, Remothered ve Batora: Lost Haven yapımları ile bilinen İtalyan stüdyo Stormind Games tarafından geliştiriliyor. Yapımın yayıncılığını ise Saber Interactive yapacak. A Quiet Place: The Road Ahead, 2024 yılının sonlarında Playstation 5, Xbox Series ve PC (Steam) platformlarında yayınlanacak.

Kaynak:https://wccftech.com/a-quiet-place-the-road-ahead-is-a-single-player-horror-game-out-in-2024-made-by-stormind-games/

• Easter gamerstv bunu beğendi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapılmışı var: Alien: Isolation

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav arkadaş bıktık canvarlı büyülü efsunlu oyunlardan ya. niye kimse günümüzde geçen adam gibi gerçekçi olan fantastik konusu olmayan doğru düzgün bir oyun yapmayı beceremiyor

• on numara oyun ön siparişi ne zaman açarlar acaba 🤔

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    Çünkü ilgi çekici bir senaryo yaratmaları zor, senaryo iyi olsa bile ortamı ve karakterleri sevmeyebilirler; ayrıca sıkıcı olur , insanlar yeni bir yaşam gibi ve farklı olduğu için fantastik öğeleri oynuyor. Ben şahsen yıllarca beni oyuna bağlayacak karar sürükleyici bir oyun aradım, SaO tarzı bir sanal gerçeklik kapsülü olursa oyundan çıkmayı düşünmezdim bile. Şuan için fikirlerim değişmiş olsa da bu tarz bir konsol yaratılacak ve alım gücümüz yettiği sürece,Dünya cidden bu hale gelecek ve kimse evinden çıkmak istemeyecek. Bu arada bu filmi sevmiştim diye hatırlıyorum, yani kötü olmamıştır muhtemelen..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • filmleri güzeldi şimdi oyun sayesinde aynı atmosferi deneyimleme şansımız olacak 👌🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.