Şimdi Ara

A-FERİN 30 Kapsül İlacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
19.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimizde yukarıdaki ilaçtan var bunu grip ve soğuk algınlığı için kullanacağız,ilaç hakkında biraz araştırma yaptım doping ve uyuşturucu madde içerdiğini söyleyenler var bu kapsül olanı için mi diyorlar yoksa hap şeklinde olan içinmi anlayamadım.

Bu ilacı kullananlar var mı ? Etkileri nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 1 Mart 2015; 11:51:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

A-FERİN 30 Kapsül: Semptomları Hafifleten Uygun Fiyatlı Bir İlaç

A-FERİN 30 Kapsül, hafif ila orta şiddette ağrı ve ateşin tedavisinde kullanılan reçetesiz bir ilaçtır. İbuprofen içeren non-steroidal antiinflamatuar ilaçlar (NSAID'ler) sınıfına aittir.

A-FERİN 30 Kapsül'ün Etkileri

A-FERİN 30 Kapsül, vücudunuzdaki ağrı ve iltihabı azaltarak etki gösterir. Ağrı kesici ve ateş düşürücü özelliklere sahiptir. Genellikle şu rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır:

• Baş ağrısı
    • Diş ağrısı
    • Sırt ağrısı
    • Kas ağrıları
    • Regl krampları
    • Burkulmalar ve incinmeler

Kullanım Talimatları

A-FERİN 30 Kapsül'ü, doktorunuzun talimatlarına göre veya ürün ambalajındaki talimatlara göre kullanmalısınız. Genellikle günde 1-2 kapsül alınır. Ağrı devam ederse veya şiddetlenirse doktorunuza danışın.

A-FERİN 30 Kapsül'ün İçeriği

Her bir A-FERİN 30 Kapsül, 300 mg aktif madde olan ibuprofen içerir. Ayrıca nişasta, sodyum lauril sülfat ve jelatin gibi ek bileşenler içerebilir.

Yan Etkiler

Tüm ilaçlar gibi, A-FERİN 30 Kapsül'ün de bazı yan etkileri olabilir. En sık görülen yan etkiler şunlardır:

• Mide bulantısı
    • Baş dönmesi
    • Baş ağrısı
    • Kabızlık

Ciddi yan etkiler nadir görülse de, A-FERİN 30 Kapsül kullanırken şu belirtilerden herhangi birini yaşarsanız derhal doktorunuza başvurun:

• Göğüs ağrısı
    • Nefes darlığı
    • Hırıltı
    • Şişme
    • Kaşıntı veya döküntü

Uyarılar

A-FERİN 30 Kapsül'ü aşağıdaki durumlarda kullanmamalısınız:

• İbuprofene veya NSAID'lere alerjiniz varsa
    • Mide ülseri veya mide kanamanız varsa
    • Şiddetli karaciğer veya böbrek hastalığınız varsa
    • Hamileliğinizin son üç ayındaysanız

A-FERİN 30 Kapsül'ü diğer ilaçlarla birlikte kullanmadan önce doktorunuza danışın. Ayrıca, bu ilacı uzun süre kullanıyorsanız düzenli olarak doktor kontrolünden geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İçinde 300 mg parasetamol 10 mg kodein var.
    Kodein morfinden türetilmiş bir nevi uyuşturucu.Tıpta analjezik olarak ve öksürük giderici olarak kullanılır.
    Bu dozlarda bağımlılık gibi etkileri olmaz.
    Ama yok ben kullanmak istemem dersen aferin forte da 650 mg parasetamol var kodein yok onu kullanabilirsin.Yine alternatifi katarin var 250 mg parasetamol var onda da.
    Şurası önemli bir nokta bu ilaçlar hastalığı iyileştirmez hastalığın semptomlarını giderip seni iyi hissettirir yani dinlenme ve iyi beslenme imkanın varsa mümkün olduğunca kullanmamak gerek bunları.
  • Ben kullandim hiç sorun olmadı kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasetamol uyuşturucudur zaten fazla miktarda almayın yazar zaten prospektüste :) bağımlılık yapıyo bu ilac uzun süreli kullanımlarda o nedenle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.