Şimdi Ara

A'dan Z'ye C Kaan Aslan Kitabı Alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C öğrenmek istediğimden dolayı bu kitabı arıyorum arkadaşlar.Elinde temiz kullanılmış yırtığı,eksiği olmayan bu kitaptan olan varsa uygun bir fiyattan satarsa sevinirim.

Kitap sahibi izmirden olursa iyi olur birde kargo masrafı çıkmasın.Malum öğrencilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 20 Kasım 2013; 19:37:54 >

• Öğrensin diye bi arkadaşa vermiştim ne okudu ne de geri verdi düzenbaz.

Deitel bulabilirsen o da çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Öğrensin diye bi arkadaşa vermiştim ne okudu ne de geri verdi düzenbaz.

Deitel bulabilirsen o da çok iyidir.

Hay şansıma yaGeri isteyemez misiniz hocam?

Kitap stoklarda yok

Deitel'in how to c program kitabını mı bahsediyorsunuz hocam?Eğer o ise malesef ingilizcem yok.Eğer güzel bir türkçe çevirisi varsa oda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 20 Kasım 2013; 20:02:51 >

• Elinde kaynak yokmu hiç?

Bende deitel ın çevirisi var ama eski olduğu için hırpalanmış biraz bazı sayfalarının yapışkanı kopuk falan. Tabi okunmasına engel değil bunlar. İstersen isim ve adresi öm at yarın göndereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Elinde kaynak yokmu hiç?

Bende deitel ın çevirisi var ama eski olduğu için hırpalanmış biraz bazı sayfalarının yapışkanı kopuk falan. Tabi okunmasına engel değil bunlar. İstersen isim ve adresi öm at yarın göndereyim.

Hocam pdfler ve siteler var.Hatta A'dan Z'ye C Kılavuzununda pdfsi var fakat hem yazılar okunaksız hemde pdf'den çalışmanın kötü yanı gözlerim cidden yoruluyor.Kitaptan okurken öyle bir problem yokHocam kitap okunuyorsa benim için problem olmaz(Kargo ücretini karşılayabilirim hocam.)

Ek olarak yazmayı unutmuşum;

Birçok döküman amatörce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 20 Kasım 2013; 21:13:43 >

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Necati Ergin in pdf lerini atmıştım, biliyorsun sanırım konuda mesajın vardı. İki kitapta var ben önce necati hocanınkini okumuştum kaan hocanınkini bitirince not aldığım yarım sayfa kadar bir yer ya vardı ya yoktu. Necati hocanınki daha okuyucuya yakın daha iyi öğreten bir kitap zaten. Benden tavsiye aramana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4kalan -- 21 Kasım 2013; 21:42:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4kalan

Necati Ergin in pdf lerini atmıştım, biliyorsun sanırım konuda mesajın vardı. İki kitapta var ben önce necati hocanınkini okumuştum kaan hocanınkini bitirince not aldığım yarım sayfa kadar bir yer ya vardı ya yoktu. Necati hocanınki daha okuyucuya yakın daha iyi öğreten bir kitap zaten. Benden tavsiye aramana gerek yok. Reklam mod on : İstanbuldaysan ikisinden de eğitim alabilirsin, ikisi de ayrı efsanedir gözümde. Reklam mod off.

İstanbulda degilim.Sagolasin elektro_gadget hocam kargo ile deiltelin kitabini gondermis yarin teslim alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.