Şimdi Ara

a.d.b.l.o.c.k. çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar firefox'da a.d.b.l.o.c.k. plus kullanıyorum çoğu sayfada çalışmıyor eskiden en basit sayfalarda engellediği reklamlar karşıma çıkıyor

• Kaldırıp tekrar kurmayı dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç hafta önce format atmıştım yine aynıydı işe yarayacağını sanmam ama deniyim
  • Ad.block'da bir problem yok. Çatır çatır çalışıyor. Sorun sizin sisteminizde olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Chrome'da kullanmayı deneyebilirsin çok sağlam çalışıyor.
  • Hocam sağolun yaptım . Hocam Chrome sevmiyorum ya RAM'i bildiğiniz sömürüyor oyunlarla kapışıyor rami harcamada Twitch de html 5'e geçsin tamamen koparacağım bağımı Google Chrome ile
  • thenewbie kullanıcısına yanıt
    Ram kullanımında haklısınız tarayıcıların arasında en çok ram tüketeni Google Chrome'dur fakat, performans olarak diğer tarayıcıları gerisinde bırakıyor. Google Chrome diğer tarayıcılara göre nispeten daha az gecikmeli çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam açıkçası sanırım bu durum benim bilgisayarımla alakalı tüm tarayıcılarda performans neredeyse aynı Chrome'un en iyi özelliği daha çabuk açılması bence
  • thenewbie kullanıcısına yanıt
    Sorun hakkında bilgi sahibi değilim çünkü Mozilla Firefox kullanmıyorum o yüzden Chrome'u önermiştim. İnşallah sıkıntın çözülür kolay gelsin.
  • Çözüldü hocam
  • Admucher kullan bu programi kullanirsan reklamlar bilgisayara hic inmiyor (****ta reklam iniyor ama göstermiyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.