Şimdi Ara

A-CLASS (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
356.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: medulla24

quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

quote:

quote:

Araçlarını alan kişiler hala resimleri koymadılar... :(

Söz veriyorum Temmuz 1 de aracı alınca ben hemen resim koyacağım.

Bu arada bir öneri: Haziranda aracı gelecek olanlar, Temmuzda 2. vergiyi ödememek için Temmuz 1 de trafik işlemlerine başlatsınlar. Bayi zaten yarı yıl vergisini ödüyor. Size Temmuz vergisi çıkmasın birde...

Sevgiler.

Burak bey siparisi ne zaman vermistiniz siz,?

Mart'ın 11 el sıkışmıştık. 1 ayı geçti işte :)

Haziran 10 da aracın içine oturacaksınız diyor Satış Temsilcisi :) Ancak aracın faturasını kesip, trafik işlemlerini bekleteceğiz. 15 gün sonra vergi ödemek istemediğimden işlemlere Temmuz 1 de başlanacak.

Tam 3 ay yani...

Ortalama 3 ay veriyorlar zaten ben de Şubat 20 gibi Sipariş verdim Mayıs ortası teslim alıcam arabamı :) Nisan ortasındayız daha 1 Ay var off geçmiyor süre yemin ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

quote:

quote:

quote:

quote:

Araçlarını alan kişiler hala resimleri koymadılar... :(

Söz veriyorum Temmuz 1 de aracı alınca ben hemen resim koyacağım.

Bu arada bir öneri: Haziranda aracı gelecek olanlar, Temmuzda 2. vergiyi ödememek için Temmuz 1 de trafik işlemlerine başlatsınlar. Bayi zaten yarı yıl vergisini ödüyor. Size Temmuz vergisi çıkmasın birde...

Sevgiler.

Burak bey siparisi ne zaman vermistiniz siz,?

Mart'ın 11 el sıkışmıştık. 1 ayı geçti işte :)

Haziran 10 da aracın içine oturacaksınız diyor Satış Temsilcisi :) Ancak aracın faturasını kesip, trafik işlemlerini bekleteceğiz. 15 gün sonra vergi ödemek istemediğimden işlemlere Temmuz 1 de başlanacak.

Tam 3 ay yani...

Ortalama 3 ay veriyorlar zaten ben de Şubat 20 gibi Sipariş verdim Mayıs ortası teslim alıcam arabamı :) Nisan ortasındayız daha 1 Ay var off geçmiyor süre yemin ederim.

Benimde temmuz 2. Hf gelir sanirim vergide odememis oluruz;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

Maalesef hava cok kotu o yuzden resim ve video cekemedim kusura bakmayin...

(Özlem ve hasretle resimleri bekler.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur70

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

Orijinalden alıntı: Uğur70

Merhaba,
    A serisinin ön ve arka diz mesafesi son derece yeterli, arkaya 3 kişi binirsiniz cam kenarında oturanların başları hafiften tavana değiyor. Audi A4 B8 2010 model bir aracımız daha var, şuna emin olunki A4 ün arkasına 3 kişi binince MB A kasadan daha rahatsız bir oturma pozisyonu var. Araç ta tek problem bagajın ufak olması, CLA daki bagaj geniş olacağı için bence sorun yok.

çok sağolasın benimde duymak istediğim tam buydu
    peki A serisi benzinlileri servise-bakıma kaç km de bir gidiyor ve periyodik bakım ücretleri ne kadardır?

Şurayı inceleyin

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/aftersales/services_and_workshop/service_contract/bakim_paketleri_yeni/A-Serisi.html

Merhaba,

Buradan şunu çıkarmak mümkün:

İlk yıl Mercedes finans aracılığıyla aracı aldığımdan bakımı hediye ediyorlar. Masrafım yok. 2. yıl yetkili serviste bakıma girmek durumundayım ki 3. yıl + Garanti kazanebileyim.

2. Yıl 30.000 KDV dahil 2.000 TL ye tekabül eden bir rakamı var.

3. Yıldan sonra sanayide özel servise hoş geldiniz diyecekler bana :)

Merhaba, bu bakım paketini yanlış anlamadıysam eğer siz aracı alırken örn: 120.000 km bakımı satın alındığında bir kere 3825 Euro ödeniyor (A180 cdi) bir daha bakım için herhangi bir ödeme yapılmıyor, yani 3825/8=475 Euro her bir bakım için gelmiş oluyor parça ve işçilikler dahil. Böyle bakıncada 15.000 km de bir bu ücret bence çok afaki değil.

Alıntıları Göster
    öncelikle herkese merhabalar ve keyifli forumlar diliyorum. geçmiş iletilerin bir kısmını okumakla beraber hepsini okuyamadığım için kafamdaki bir soruyu paylaşmak istiyorum tecrübe edenler cevaplarsa sevinirim.

bu sene başında vw scirocco 160hp aracımı sattım ve şu an tdi dsg polo kullanıyorum geçiş aracı olarak. malum bir sürü yeni gelecek model var. Son zamanlarda a200 dikkatimi çekmeye başladı hem motor gücü 156 hp olması hemde fiyatına oranla sunduğu prestij gözüme yüksek geliyor.

sorum şu 156hp lik a200 modeli kullanan arkadaşların hiç scirocco 160hp dsg ile deneme şansları oldumu performans olarak eskiyi aratır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcagatay

öncelikle herkese merhabalar ve keyifli forumlar diliyorum. geçmiş iletilerin bir kısmını okumakla beraber hepsini okuyamadığım için kafamdaki bir soruyu paylaşmak istiyorum tecrübe edenler cevaplarsa sevinirim.

bu sene başında vw scirocco 160hp aracımı sattım ve şu an tdi dsg polo kullanıyorum geçiş aracı olarak. malum bir sürü yeni gelecek model var. Son zamanlarda a200 dikkatimi çekmeye başladı hem motor gücü 156 hp olması hemde fiyatına oranla sunduğu prestij gözüme yüksek geliyor.

sorum şu 156hp lik a200 modeli kullanan arkadaşların hiç scirocco 160hp dsg ile deneme şansları oldumu performans olarak eskiyi aratır mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba(araçlarını alanlar kaçtı gitti demesinler diye) araçlarını bekleyenler ve almayı düşünenler için birkaç resim koymak istedim resimleri telefonla çektim kusura bakmayın.daha önceleri bir arkadaş çift bölgeli klima ve yolcu tarafı hafıza varsa nasıl gözüküyor diye sormuştu yanılmıyorsam...bu arada bilgi olsun A250 ızgarası 2500tl+kdv+işçilik Becker map pilot 600 euro AMG kapı pimleri 160 euro...

A-CLASSA-CLASSA-CLASSA-CLASSA-CLASSA-CLASS

• quote:

Orijinalden alıntı: mamaduniang

Arkadaşlar merhaba(araçlarını alanlar kaçtı gitti demesinler diye) araçlarını bekleyenler ve almayı düşünenler için birkaç resim koymak istedim resimleri telefonla çektim kusura bakmayın.daha önceleri bir arkadaş çift bölgeli klima ve yolcu tarafı hafıza varsa nasıl gözüküyor diye sormuştu yanılmıyorsam...bu arada bilgi olsun A250 ızgarası 2500tl+kdv+işçilik Becker map pilot 600 euro AMG kapı pimleri 160 euro...

Alıntıları Göster
    Bu arada söylemeyi unutmuşum benim araç A200 AMG

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drhaktan

demekki clioda daha fazlagüvenlik asistansları var.. haydi clio'ya

Ok. Bencede siz Clio'ya...

Araçlarını teslim alan arkadaşlar bile paylaşımlarını yapmaz oldu artık... :(

Burak bey güzel bir resim serisi paylaşacağım ama bu aralar cok yogundum bir türlü halledemedim :( yarın arabayı bir temizleteyim sonra bir güzel resimlerim buraları

Bu arada arabada panaromik sunroof sonuna kadar açıldığında bozuk yolda ses yapıyor. Emniyet kemeri sesi de hala devam ediyor

Abi emniyet kemeri sesi, çekince düzeliyor muş doğru mu?

Sunroof olayı biraz üzdü beni. Ses çok dayanılmaz bir ses mi?

Ses rahatsız ediyor suan benim araçta mı var , yoksa kronik mı bilmiyorum ama ses rahatsız ediyor , sadece bozuk yollarda ve arnavut kaldırımı gibi yerlerde yapıyor . Bir ara sesi çekerim hatta yarın çekerim .

Emniyet kemeri sesi bende çekince gitmedi maalesef bunlar icin servise gidicem bakalım neler olacak ama cok yogunum maalesef zaman bulamıyorum

Daha neler çıkacak bakalım

İstersen bi yağlatmayı dene abi.

• quote:

Oyy Oyyyy Çok güzelmiş aracınız güle güle kullanın darısı başımıza :)

Bu arada gece çekimi koyan hala olmadı ya iç aydınlatma ne bilim stoplar, gündüz farı , xenonlar kapı aydınlatmaları falan naısl duruyor ?

Kredi çekmek için başvuru yapacağım evrakları topladım arkadaşlar Mayıs başı aracım Antalya 'da olacak :) Plaka nekadar sürer bilmiyorum ama arabama kavuşmama az kaldı :)

• quote:

Maasallah super...

Ancak panjur serviste satis fiyati 549 avro idi en son HAS otomotivden sordurmustum nasil 2500 TL + KDV ye satiyorlar bunu sanirim panjur icin ebay sart oldu. Keza ben Becker ida 250 avroya aldim bu nasil bir is anlamadim cok gereksiz para aliyorlar olay almak degil ama bu kadar fahis fiyat tepem atti yine

• quote:

Orijinalden alıntı: kayanal

7 şubatta aldıgım a180 cdi style aracım 5500km de ortlama yakıt 5,4 litre
    400km lik uzun yolda 3,9 litreyi tutturdum ortalama hız 88km/sa..ayagına hakim olan bir depoyla 1200km yapar uzun yolda..yol tutuş mükemmel, hızı hissettirmiyor. yanlız stabilze yollarda emniyet kemerinden gelen ses olmasa daha iyiydi..cekip bırakınca geciyor gibi..hemen çözmelerini bekliyorum..Depo fullenince de calkalama sesini duydum ama o kadar önemli değil.. bir de 192 km/sa i gecen var düz yolda...ben bu hızı aşamıyorum...bir de emniyet kemeri sesi için servise giden görüşen var mı?

ben gıdıp gorustum, oraya sokup hallederız dedıler. ben sokturmedım ne gerek var daha yenı arac. kı artık ses gelmıyor gıbı. duymuyorum bu ara. su an emnıyet kemerının o takılan kısmı var ya orda sen duyuyorum o ustunde kırmızı dugme oynuyor gıbı. o basıt bısey sanırım gıdınce degıstırtebılır mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizmd

Değerli form üyeleri Ocak ayında teslim aldığım A180 AMG araç sahibiyim ve ilk defa otomatik bir araç kullanıyorum; hepinizin bildiği gibi araç'ın ECO Start/Stop modu bulunuyor, ECO modu aktifken aracı durdururken frene araç hareket etmeyecek kadar minimum bir kuvvet uygularsanız motor stop etmiyor (rampa ve yokuş aşağı dışında ki bu durumlarda n'psan da motor hemen stop ediyor) biraz daha basınca frene motor stop ediyor. Bu benim hiç bilgim olmayan bir konu ve merak ettiğim, aracı bu şekilde durdurarak stop ettirmeden tutmanın (ki taktir edersiniz ki 10-20 sn ve/veya daha kısa süreli beklemelerde motorun start/stop yapması pek hoşuma gitmiyor) motor yada şanzumana uzun dönemde bir zararı var mı? Bu konuda bilgisi olan arkaş varsa ve fikirlerini paylaşırsa şimdiden teşekkür ederim...

eco start/stop un bır zararı yok. su an neredeyse tum araclara konuyor. hatta bana soylenen kullanmanızı tavsıye edıyoruz oldu.

• Arkadaşlar teşekkür ederim valla fiyatlar hakkında bir bilgim yok ancak ben mengerlerde amg tuning den aldım yurt dışından getirme imkanı olan varsa alabilir çok daha ucuza tabiki..

• quote:

Sonunda...

Olağan üstü gözüküyor araç. Allah kaza bela vermesin...

• Amin.hepimize kazasız günler Teşekkür ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amin.hepimize kazasız günler Teşekkür ediyorum
    Arkadaşlar 3 aylık A180 AMG aracım 3100 km de olup son 5 gündür özellikle sabahları işe gelirken sürücü koltuğunun altından/arkasından gıcır-gıcır sesler geliyor, ilginçtir ki akşam eve dönerken olmuyor... Sabah geliş yolum daha çok yokuş aşağı iniş, akşam da yokuş çıkışı şeklinde olup bir ilgisi var mı bilmiyorum:( benzer problem yaşayan var mı acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizmd

Arkadaşlar 3 aylık A180 AMG aracım 3100 km de olup son 5 gündür özellikle sabahları işe gelirken sürücü koltuğunun altından/arkasından gıcır-gıcır sesler geliyor, ilginçtir ki akşam eve dönerken olmuyor... Sabah geliş yolum daha çok yokuş aşağı iniş, akşam da yokuş çıkışı şeklinde olup bir ilgisi var mı bilmiyorum:( benzer problem yaşayan var mı acaba???

Alıntıları Göster
    Bende de ara ara oluyor, özellikle ne zaman oldugunu tam tespit edemedim. Aynı şekilde emniyet kemerinden de ara ara ses geliyor.

• Benim araç yeni yapmaya başladı, çıkırt-çıkırt ses geliyor, insanı paranoyak yapacak cinsten:) ama ilginçtir akşam işten dönerken yapmadı... napsak ki servise gitsem mi acaba... bu arada emniyet kemer sesi kronik sanırım herkes sıkıntılı bu konuda:(

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Valla sesler giderek artiyor :

1. Emniyet kemeri (sag ve sol onlerden)
    2. Bagaj zemini halisindan (bozuk yollarda resmen tikirti degil kuturdu geliyor)
    3. Sag onden nereden geldigini tesbit edemedigim bir tikirti var, torpido gozunun altindan
    4. Cam tavan, bir kac kez kapaliykende geldi ses, insallah bunu giderirler

1900 km sonunda gelen sesler bunlar, benim 8 yasinda astram da bu kadar ses yok araba guzel ama sorunlari var, bakalim neler cikacak daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 19 Nisan 2013; 22:59:10 >

• Hocam servise gitmedin değil mi?

• quote:

Valla sesler giderek artiyor :

1. Emniyet kemeri (sag ve sol onlerden)
    2. Bagaj zemini halisindan (bozuk yollarda resmen tikirti degil kuturdu geliyor)
    3. Sag onden nereden geldigini tesbit edemedigim bir tikirti var, torpido gozunun altindan
    4. Cam tavan, bir kac kez kapaliykende geldi ses, insallah bunu giderirler

1900 km sonunda gelen sesler bunlar, benim 8 yasinda astram da bu kadar ses yok araba guzel ama sorunlari var, bakalim neler cikacak daha

Alıntıları Göster
    servise gittim ancak Istanbul da olmadigim icin Samsun da gittim Mengerlere, arkadaslar 6 gun sonraya randevu verdiler, birde sapsalmi sapsal, ahmak mi ahmak bir hanim vardi orada , bana ustamiz yok (kisaca biz bunu sattik ama gerizekaliyiz bu arabayi tamir edemiyoruz dedi ) dedi, ustalari egitimdeymis.

Neyse ayakustu orada genc bir arkadasa sordum, cam tavan ses yapiyor ne olacak dedim, normal abi hepsinde yapiyor dedi, sokulecek bakim yapilacak dedi, 1000 km sonra tekrar ses gelecek dedi. Sanirim bunu yapamayacaklar, iste mercedes mi aldik dert mi aldik bilmiyorum, zaman gosterecek

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.