Şimdi Ara

A-CLASS (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
356.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Renk meselesi tamamen zevk işi bana kalsa ben gri alırdım ama fiyat farkı ödemek istemiyorum. Aslında Siyah hastasıyımdır ama Antalya da yaşıyorum malum siyah olmaz kırmızı da iyi duruyor şu anki aracım kırmızı olduğundan tercih etmedim birde bu kasaya beyaz gitmiş arkadaşlar :) Bu nedenle tercihimi beyazdan yana kullandım yoksa Siyah, Beyaz ve Kırmızı için renk farkı ödenmiyor sonuçta tercih meselesi.

Bu arada 2.700 TL indirimi ben aldım arkadaşlar isterseniz Sipariş formunu koyabilirim. :) Mercedes müdürünü tanıyoruz ama gerçekten başka hiçbiryer indirim yapmıyor. Çok yere sordum.

Birde aracını alan Arkadaşlar SİZDEN RİCAM BİZİM SABIRSIZ BEKLEYİŞİMİZİ HOŞGÖRÜN VE ARAÇLA İLGİLİ 1-2 ( ÖZELLİKLE GECE ) RESİM ÇEKİP KOYUN HEYECANLA BEKLİYORUZ :)

Alıntıları Göster
    Bu arada A45 AMG nedir arkadaş 360 HP 0-100 4.6 sn Yuh diyorum :)

A-CLASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadriceps -- 5 Mart 2013; 14:14:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Bu arada A45 AMG nedir arkadaş 360 HP 0-100 4.6 sn Yuh diyorum :)

A-CLASS

Alıntıları Göster
    Ziebart'tan fiyat aldım bugun boya koruma, on tampon ve kaput filmi için 1.600TL dediler, indirim yaparız gelin dediler ama gittikten sonra cok bir indirimde yapacaklarını zannetmiyorum. Masraflar ust uste geldi bu ara ama araç siyah oldugu için mutlaka yaptırmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Ziebart'tan fiyat aldım bugun boya koruma, on tampon ve kaput filmi için 1.600TL dediler, indirim yaparız gelin dediler ama gittikten sonra cok bir indirimde yapacaklarını zannetmiyorum. Masraflar ust uste geldi bu ara ama araç siyah oldugu için mutlaka yaptırmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    renk olayı zevk işidir şöylede bir şey var nazara inanan varsa kırmızı almasın :) :) Biz Beyaz aldık :))) bir de alırken ben hem kırmızı hem beyaz aracı yan yana gördüm beyazı daha çok beğendim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tsirugi

renk olayı zevk işidir şöylede bir şey var nazara inanan varsa kırmızı almasın :) :) Biz Beyaz aldık :))) bir de alırken ben hem kırmızı hem beyaz aracı yan yana gördüm beyazı daha çok beğendim :)

Alıntıları Göster
    Renk konusundaki fikirlerini beyan eden herkese teşekkürler.

İndirim konusu ile ilgili olarak, anladığım kadarıyla Ham modele indirim çok olmuyor. En fazla yuvarlıyorlar. Ancak aksesuar aldığınızda, belli iskonto oranlarına inebiliyorlar.

Bana aldığım teklifte yaklaşık 2.000 TL indirim yapıldı. Ancak 70.000 TL lik Prime aracı 95.000 TL ye çıkaracak aksesuar tekliflerini aldım. Genelde konuştuğum herkes, o kadarda indirim yapsınlar artık diyor :)

Sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Orijinalden alıntı: tevez

quote:

Orijinalden alıntı: major24

quote:

quote:

2 gün önce trabzon foruma A 180 serisini getirmişler, bende bugün inceleme fırsatı buldum. Dikkatimi çeken bir nokta var aracın arka görüş neredeyse sıfır ! ( arka koltuk başları kalkıktı)
    Bu durum bu tarz kısa araçlarda normal mi ? ( örneğin bmw1 serisine göre ?)

1 serisini bilemem ama, bu klasmanda bulunan bir kac aracı deneme fırsatım oldu. bunların içinde a serisi a3 ve kendi arabam olan i30da var. a3te aynadan arkayı net bir şekilde görebilirken, i30da ve a serisinde nedense dediğiniz sorun var. :) ha, bu beni rahatsız ediyor mu? kesinlikle etmiyor. (a serisini aktif bir şekilde 500km falan kullanmış biri olarak söylüyorum.)

i30 dış tasarımı güzel arabanın ama iç tasarımını sevmiyorum onun. Haziranda okul biticek ve kafamda 2 araç var ve kararsızım. Sanırım son kararımı nakiti hazırlayıp test sürüşüne çıktığım zaman vericem. (bmw 1.16i m paket , a200 amg) Diğer bir problemim de otomatik mi manuel mi alacağım. işte en sıkıntılı yer burası. Bugüne dek hiç otomatik araç kullanmadım, ilerde pişman olmak da istemem doğrusu.
    bmw' arkadaş çekişli olması, geri görüşün daha iyi olması, oto-vitesi ,ön çıtaların görüşü engellememesi,M kasanın önden görünüşü dikkatimi çekerken ( poloya benzer arkası bende olumsuz etki bırakıyor)
    A serisinin, Koltukları, göstergesi, dış görünüşü, donanımı dikkatimi çekerken ( önden çekişli olması, geri görüşdeki problem,özellikle arkada birisi varsa 0 görüş, ön çıtanın kalınlığının görüşü etkilemesi, her ne kadar çok problem etmesem de arkada oturanın önünü görememesi)

i30'da dikiz aynasını kullanmayı bıraktınız mı peki ? :)

şöyle söyliyim. geri görüş kamerasının görüntüsü dikiz aynasına verilmiş. vites R'de iken görüntü dikiz aynasına geliyo ve çok rahat bi şekilde aynalara bakmadan park edebiliyosunuz. aynı durum a sersininde de var (görüntü dikiz aynasında olmasada) o yüzden bu dikiz aynasını pek sorun etmeyin bence.
    yolda kullanırken ise ben a serisinde öyle ahım şahım bi zorlanma yaşamadım yani gayet gözüküyor bence bunu dert etmeyin :)

Arkadaslar araba katalogdan alınmaz (sizler için değil bu!!!) , benim veya X kişisinin yorumları ile de araba alınmaz gider koltuğa oturur teste çıkar olmadı başka bayiye gider bir kez daha teste çıkar oda olmazsa aracı kiralar kullanır alırsınız . Bu kadar buyutulecek bir olayı yok o aynanın , kaç yıllık şoförüm dikiz aynası ile araç kullanmam ben.

Son olarak eğer araca hafıza paketi aldıysanız sag dış ayna park pozisyonuna otomatik olarak geliyor . Kameranın yanına park sensörü , park sensörünün yanına sag ayna park pozisyonuna da eklendiği zaman A klas ta park olayı sorun olmaktan çıkar . Şahsi olarak günlük trafikte dış aynaları kullanan biri olduğumdan dikizin kor noktaları beni cok etkilemiyor açıkcası . Şuanki aracımda da dikiz aynası çok etkin kullanılamıyor zaten.

Birde i30 ile , A3, 1 serisi ve A Klasi karşılaştırmak cok büyük hata. Ben bu üçlünün icine Golf ü bile dahil etmezken i30 un şansı ancak Golf ile kıyaslanmak olur.

Saygilar

sizinle bunun tartışmasını yapmayacagım acıkcası. saydıgınız arabaların hepsini aktif olarak kullandım. bunlara guiletta da dahil. bana kullanırken en cok zevk veren araç nedense i30 oldu. kişisel zevktir sadece :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 gün önce trabzon foruma A 180 serisini getirmişler, bende bugün inceleme fırsatı buldum. Dikkatimi çeken bir nokta var aracın arka görüş neredeyse sıfır ! ( arka koltuk başları kalkıktı)
    Bu durum bu tarz kısa araçlarda normal mi ? ( örneğin bmw1 serisine göre ?)

1 serisini bilemem ama, bu klasmanda bulunan bir kac aracı deneme fırsatım oldu. bunların içinde a serisi a3 ve kendi arabam olan i30da var. a3te aynadan arkayı net bir şekilde görebilirken, i30da ve a serisinde nedense dediğiniz sorun var. :) ha, bu beni rahatsız ediyor mu? kesinlikle etmiyor. (a serisini aktif bir şekilde 500km falan kullanmış biri olarak söylüyorum.)

i30 dış tasarımı güzel arabanın ama iç tasarımını sevmiyorum onun. Haziranda okul biticek ve kafamda 2 araç var ve kararsızım. Sanırım son kararımı nakiti hazırlayıp test sürüşüne çıktığım zaman vericem. (bmw 1.16i m paket , a200 amg) Diğer bir problemim de otomatik mi manuel mi alacağım. işte en sıkıntılı yer burası. Bugüne dek hiç otomatik araç kullanmadım, ilerde pişman olmak da istemem doğrusu.
    bmw' arkadaş çekişli olması, geri görüşün daha iyi olması, oto-vitesi ,ön çıtaların görüşü engellememesi,M kasanın önden görünüşü dikkatimi çekerken ( poloya benzer arkası bende olumsuz etki bırakıyor)
    A serisinin, Koltukları, göstergesi, dış görünüşü, donanımı dikkatimi çekerken ( önden çekişli olması, geri görüşdeki problem,özellikle arkada birisi varsa 0 görüş, ön çıtanın kalınlığının görüşü etkilemesi, her ne kadar çok problem etmesem de arkada oturanın önünü görememesi)

i30'da dikiz aynasını kullanmayı bıraktınız mı peki ? :)

şöyle söyliyim. geri görüş kamerasının görüntüsü dikiz aynasına verilmiş. vites R'de iken görüntü dikiz aynasına geliyo ve çok rahat bi şekilde aynalara bakmadan park edebiliyosunuz. aynı durum a sersininde de var (görüntü dikiz aynasında olmasada) o yüzden bu dikiz aynasını pek sorun etmeyin bence.
    yolda kullanırken ise ben a serisinde öyle ahım şahım bi zorlanma yaşamadım yani gayet gözüküyor bence bunu dert etmeyin :)

Arkadaslar araba katalogdan alınmaz (sizler için değil bu!!!) , benim veya X kişisinin yorumları ile de araba alınmaz gider koltuğa oturur teste çıkar olmadı başka bayiye gider bir kez daha teste çıkar oda olmazsa aracı kiralar kullanır alırsınız . Bu kadar buyutulecek bir olayı yok o aynanın , kaç yıllık şoförüm dikiz aynası ile araç kullanmam ben.

Son olarak eğer araca hafıza paketi aldıysanız sag dış ayna park pozisyonuna otomatik olarak geliyor . Kameranın yanına park sensörü , park sensörünün yanına sag ayna park pozisyonuna da eklendiği zaman A klas ta park olayı sorun olmaktan çıkar . Şahsi olarak günlük trafikte dış aynaları kullanan biri olduğumdan dikizin kor noktaları beni cok etkilemiyor açıkcası . Şuanki aracımda da dikiz aynası çok etkin kullanılamıyor zaten.

Birde i30 ile , A3, 1 serisi ve A Klasi karşılaştırmak cok büyük hata. Ben bu üçlünün icine Golf ü bile dahil etmezken i30 un şansı ancak Golf ile kıyaslanmak olur.

Saygilar

sizinle bunun tartışmasını yapmayacagım acıkcası. saydıgınız arabaların hepsini aktif olarak kullandım. bunlara guiletta da dahil. bana kullanırken en cok zevk veren araç nedense i30 oldu. kişisel zevktir sadece :)

İ30 forumuna alalım sizi , burada ne isin var Allah askına , istersen yapma tartışma neymiş biz burada konuşuyoruz ha tartiscam dersen buyur tartışalım .

Asıl A serisi ile koreli tenekeyi karsilastirdiginda olay bitmiştir benim acımdan . Bu arada ben bu araçlar ile okuduğum her başlıkta kesin bir is guzarin çıkıp Megane alırım , i30 alırım, ceed alırım yada palio alırım dediklerini okuyorum o yüzden Megane alacak paran varsa Megane alırsın , palio varsa palio alırsın . Birde ben onuda kullandım bunuda kullandımlar boş laf , bu araçlardan kaçına sahipsin kaçı senin dayımın arabası , halamın arabası , teyzemlerin arabası ile olmuyor .

Saygılar sunarım

• quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Elektrikli koltuk kumandasında kafalık için olan tuş işlevsel mi ?

A180 Style +Bixenon+Hafıza paketi+Becker map pilot ops. düşünüyorum.Özel sipariş verildi mi ortalama geliş süresi ne kadar ? Birde liste fiyatı üzerinden %kaçlık bir indirim alınabiliyor ?

Teşekkürler.

Elektirikli koltuk kumandasında kafalın için olan tuş işlevsel çok büyük bir işlev beklemeyin tabi ki ama işlevi olduğunu biliyorum :) zaten koltuk onu gerektirmeyecek derecede bence :) Özel sipariş de 3, 3.5 ay dan erken gelmiyor ne yazık ki :S en fazla alacağınız indirim %1 ya da 2
  • quote:

quote:

A180 Style +Bixenon+Hafıza paketi+Becker map pilot ops. düşünüyorum.Özel sipariş verildi mi ortalama geliş süresi ne kadar ? Birde liste fiyatı üzerinden %kaçlık bir indirim alınabiliyor ?

Teşekkürler.

Elektirikli koltuk kumandasında kafalın için olan tuş işlevsel çok büyük bir işlev beklemeyin tabi ki ama işlevi olduğunu biliyorum :) zaten koltuk onu gerektirmeyecek derecede bence :) Özel sipariş de 3, 3.5 ay dan erken gelmiyor ne yazık ki :S en fazla alacağınız indirim %1 ya da 2

Alıntıları Göster
    tevez , bırak bunlarla muhattap olmayı. İngilizce çeviri değil ki yazılanlar yanlış anlaşılsın... Ya bu yorumu yazan kişiler liseli gençler yada post kasmak için konularda dolaşan gereksiz insanlar... Mesajları şikayet ediyorum. İlgilenilirse ne ala , ilgilenilmezse ...

• quote:

ziebart izmitte yaklasık 1 ay önce cam filmi (1numara)+diamond gloss boya koruma+koltuk döşeme koruma+kaput fimi (tam)+dikiz aynaları, tampon üst kısım film(hediye)+ ön cam su kaydırıcı (hediye) 1500 tl nakite yaptırdım..eski müşteri ve ekstra nakit indirimiyle ..bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

Forum çok hareketsiz...

Araç sahibi değerli arkadaşlar, 1-2 resim ekleyemezler mi gözümüz şenlensin?

Alıntıları Göster
    bir sayfa oncesinde eklemistim 3 tane )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayanal

quote:

ziebart izmitte yaklasık 1 ay önce cam filmi (1numara)+diamond gloss boya koruma+koltuk döşeme koruma+kaput fimi (tam)+dikiz aynaları, tampon üst kısım film(hediye)+ ön cam su kaydırıcı (hediye) 1500 tl nakite yaptırdım..eski müşteri ve ekstra nakit indirimiyle ..bilginize

Cok iyi fiyat vallahi , eğer bu fiyata yapabilirsem bende hemen yaptiracam...

• quote:

Düz Amg ile Amg Exc. Paketleri arasında ki farkı görmek isteyenler yolcu airbag yazısının çevresine bakarsa 4000 liralık farkın ne olduğunu görür ;) Kalite kötü diye beyan edenler madem kalite istiyorlar parası yetene yüksek kalite var buyurun resimde bile açık ve net ;)

Tsirugi Bey,

öncelikle bence kalitesi kötü diyenler neye bindiğine bir baksın:)

biz daha önceden bu konuyu konuştuğumuzda sitedeki AMG+AMG Exclusive özellikleri aynı başlık adı altında yazdığından bir arkadaşımız onca farkı sadece Exclusive ait olduğunu düşünmüştü. kim olduğunu hatırlamıyorum. 4000tl ye ve farkına zaten kimse bir şey diyemez çünkü daha öncedende yazdığım gibi ne veriyorsan inanın bana fazlasını alıyorsunuz. hiç şüpheniz olmasın.

gelelim farklılıklara;

bi kere normal AMG de suni deri kullanılıyor Exclusive de gerçek deri. ve diğer en belirgin özelliğide ön konsolun üst bölümü kırmızı dikişli deri oluyor. bunlar zaten biliniyordu. Paspaslara bakınca da bir farklılık göremedim. bir de gerçeklerinde görürüz belki farklı olur.

• quote:

Hayallarimdeki kombinasyon...

Beyaz(Kırmızı konusunda kararsızım.) - Panoromik Siyah Tavan - Gece Paketli AMG - Bi-Xenon

A-CLASS

Baktıkça aşık oluyorum :(

Burak Bey,

arkadaşların dedikleri gerçekten dogru.

Beyaz klasik olabilir.
    Kırmızı dikkar çekebilir.

Ama bence gece paketi beyazda güzel durur.

Not: Ben kırmızı sıfır bir arabayı aldığım gün sağ tarafını paramparça yaptığım için, artık çekiniyorum.hem ondan dolayı hemde beyaz daha güzel geldiği için beyaz aldım. Bu arada sivaslıyım 2 kurus fazla olsun kırmızı olsun diyenlerdenim :))))

• quote:

Bu arada arkadaslar bende asgıdaki ilandaki aracı aldım, c180 ile takas imkanı olunca sat sipariş bekle falan ugrasamadım aldım geldim aracı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ss-motors-dan-2012-mercedes-a-200-amg-cam-tavanli-dolu-arac-116730168/detay

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. çok güzelmiş. aracınızda sanırım distronic plus var. test edip yorum yaparsanız sevinirim. ben A da almadım ama CLA da alıcam ona ekletmeyı düşünüyorum.

• quote:

Teşekkürler.

elektrikli koltukta başlık sabit dolayısıyla tuşta sabit:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlocksss

quote:

Forum çok hareketsiz...

Araç sahibi değerli arkadaşlar, 1-2 resim ekleyemezler mi gözümüz şenlensin?

Arabasini alan kenara cekiliyor :) biz de nöbet tutuyoruz burada

3-4 gündür italyadaydım. hafta sonuda afrikaya gideceğim 1 haftalığına. ben gündüz resimlerimi eklemiştim. pazar günü gitmeden gece de resim çekip koyacağım hafta sonu inş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayanal

quote:

Cok iyi fiyat vallahi , eğer bu fiyata yapabilirsem bende hemen yaptiracam...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar size şu kadarını söyliyeyim.

1-aracın geri grüş kamerası neredeyse balçıklı çamurken bile süper ayrıca gece nasıl bir kamera ise gündüz ne is gecede aynı netlikte ve ışıkta gösteriyor.
    2-arka cam kısa olabilir ama rahatsızlık vermiyor.
    3-bel desteği yüzünden elektrikli koltuk aldım ama bel destigini kullanmıyorum desem yeridir. elektrikli koltukla sürekli ayar yapıyorum ve iyiki almışım.
    4-hafta sonu arkadaşıma yeni kia rio concept plus aldık. premium donanımlı olanı yaklasık 8bin tl daha pahalı ve gercekten ozellıklerı nerdeyse benım arabadan fazla:( ama yine mercedes tadını vermıyor.
    5- bu arabanın sadece direksıyonu yeter diyorum. inanılmaz bir küçük pürüzlüğü ve kalitesi var.
    6- pazartesi günü eşimin arabası ile gittim oda dizel otomatık opel astra. yemin ediyorum kamyon gibi geldi.

Son olarak, akşama kadar direksiyon salladım tabiri vardır ya bütün arabalar için doğru ama mercedes bunu siliyor arkadaslar. inanın bana. çok fazla arabaya binip iniyorum ama bu zevk ne yakıtı ne parasıyla kıyaslanmaz. isteyen istedigi ekstrayı özelliği alsın ama kabuk mercedes olsun.

sevgıler,

hy

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

Arkadaşlar size şu kadarını söyliyeyim.

1-aracın geri grüş kamerası neredeyse balçıklı çamurken bile süper ayrıca gece nasıl bir kamera ise gündüz ne is gecede aynı netlikte ve ışıkta gösteriyor.
    2-arka cam kısa olabilir ama rahatsızlık vermiyor.
    3-bel desteği yüzünden elektrikli koltuk aldım ama bel destigini kullanmıyorum desem yeridir. elektrikli koltukla sürekli ayar yapıyorum ve iyiki almışım.
    4-hafta sonu arkadaşıma yeni kia rio concept plus aldık. premium donanımlı olanı yaklasık 8bin tl daha pahalı ve gercekten ozellıklerı nerdeyse benım arabadan fazla:( ama yine mercedes tadını vermıyor.
    5- bu arabanın sadece direksıyonu yeter diyorum. inanılmaz bir küçük pürüzlüğü ve kalitesi var.
    6- pazartesi günü eşimin arabası ile gittim oda dizel otomatık opel astra. yemin ediyorum kamyon gibi geldi.

Son olarak, akşama kadar direksiyon salladım tabiri vardır ya bütün arabalar için doğru ama mercedes bunu siliyor arkadaslar. inanın bana. çok fazla arabaya binip iniyorum ama bu zevk ne yakıtı ne parasıyla kıyaslanmaz. isteyen istedigi ekstrayı özelliği alsın ama kabuk mercedes olsun.

sevgıler,

hy

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Donanımlar kafamda oturdu.

Beyaz + Dizel Prime + Hafıza Paketi + Bi-Xenon + CC + Gece Paketli AMG + (Beyaz Dikişli)Exclusive Paketi + Panoromik Tavan

Plaka Masrafları dahil anahtar teslim fiyatı: 97.565 TL

Eğer 93.750 teklifini kabul ederlerse önümüzdeki hafta sipariş kuyruğunda olacağım.

Bütün fikir veren arkadaşlara teşekkürler.

Sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

quote:

Bu arada arkadaslar bende asgıdaki ilandaki aracı aldım, c180 ile takas imkanı olunca sat sipariş bekle falan ugrasamadım aldım geldim aracı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ss-motors-dan-2012-mercedes-a-200-amg-cam-tavanli-dolu-arac-116730168/detay

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. çok güzelmiş. aracınızda sanırım distronic plus var. test edip yorum yaparsanız sevinirim. ben A da almadım ama CLA da alıcam ona ekletmeyı düşünüyorum.

Çok teşekkürler, özellikleri yazarken hatalı yazmışlar malesef benim aracımda distronic plus yok.

• Oh bugün sonunda gümrük işlemlerine başlanmış , yarın gümrük cekim tamamlanacak bir terslik olmazsa , Pazartesi showroom da olur dediler araç için . Sanırım 15 i kredi işlemlerinin onayı sonrası aracımızı alacağız . İnsallah bitti sonuna geldik 3.5 ay offf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.