Şimdi Ara

A-CLASS (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım fotoları silmişler Yada hata oldu.

Bu konu artık gösterimde değil diye mesaj çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri gorus kamerası standart.
    Aktif parka gelirsek ben hem konfiguratore hem de sitesindejki standart ve opsiyonel donanmlara baktım. Aktif park opsiyonel gorunuyor.

• Park sistemi Bence AMG de var. Teklif detayınız ayrıntılı varsa elinizde bir bakın ben baktım bende gözüküyor. Konfigürasyonda zaten park sistemini bulamadım:) Ancak tasarladığınız araç kısmına baktığınızda linktede verdim, göreceksiniz. İçiniz rahat olsun.

Linkhttp://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/a-class/w176/configurator/configurator_w176.html?tp_ccci=/dsc_tr/globalsessionid/DSC_tr68363134303C6237FF6F545253050900/dsc_locale/tr_TR/appId/DSC_tr/siteLocale/tr_TR/FlipBack.jam1%3bjsessionid=00006300l7UOHuDWQb9HjseIEKs:16pcreldu#bill_tag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secilburgaz -- 6 Kasım 2012; 16:31:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Cumartesi günü Beyaz AMG paket gördüm İzmir Altın yolda makaslarla gidiyordu. Peşine space gri 320d takıldı hatta , ben de peşlerinden gittim biraz , sonra karşıyaka dönüşünde dağıldık. Farları , gidişi duruşu, görüntüsü çok güzeldi.

Alanlar, güle güle kullansınlar

Altınyolda radar var aman arkadaşlar dikkat
  • Konfigüratörde a180 seçince park yardımcısı çıkmıyor ama a200 seçince opsiyonel olarak park yardımcısı seçilebiliyor.
    Standart donanım pdf dosyasını indirdim ve baktım. hem 180de hem 200de. amg.

Güvenlik ve Teknoloji Standart Donanımları; A200 amg için;

İlk yardım kiti
    ABS fren sistemi
    Bakım aralığı göstergesi
    4ETS, elektronik çekiş kontrol sistemi
    Çarpışma sensörlü merkezi kilit sistemi
    Bagajda yükleme kemeri
    HOLD fonksiyonuna sahip, adaptif fren sistemi
    Aktif park yardımcısı
    Perde hava yastıkları
    Ön hava yastıkları
    Yan hava yastıkları
    Diz hava yastığı
    ASR, patinaj önleme sistemi
    Elektronik denge programı (ESP)
    Lastik basınç kaybı uyarı sistemi
    Fren balatası aşınma göstergesi
    Çocuk kilitleri
    Immobilizer
    Bi-Xenon farlar
    Uyarı üçgeni
    Yangın söndürücü
    Acil fren destek sistemi (BAS)
    Dört tekerlekte havalandırmalı disk frenler
    Arka sis lambalar
    Adaptif fren lambaları
    LED üçüncü fren lambası
    Kaza durumunda acil aydınlatma fonksiyonu
    Çalışmayan ampul uyarısı
    Far sensörü
    Geri görüş kamerası
    Euro 6 Emisyon Sınıfı
    ECO Start/Stop Fonksiyonu
    Elektrikli park freni
    Tek dokunuş ile yıkama fonksiyonlu cam silecekler

dediğiniz gibi var gorunuyor .güzel bir haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1985 -- 6 Kasım 2012; 20:40:19 >

• Neyse içiniz rahatlamıştır. Bende hemen teklife ve mercedes sayfasına baktım. Acaba yok mu diye? Ama sonra var olduğuna emin oldum.
  • şimdi a200 e tekrar baktım konfigüratörde onda da gorunmuyor opsiyonel olarak ben dün baktıgımda opsiyonel gorunuyordu ve fiyatı 2600 tl civarıydı. şimdi de şöyle bir şüphe var içimde acaba ben aldıgımda bu opsiyoneldi de şimdi standart mı? şu an memlekette değilim oluşturduğum aracın çıktısını almıştım. gidince bakmam lazım. :(

A'nın sayfasına girin, Donanım ve Aksesuarların üzerine gelin, Standart ve Opsiyonel donanımlara girince opsiyonel donanımlar kısmında
    "PARKTRONIC ile Aktif Park Desteği" var. Bundan bahsediyoruz değil mi Aktif Park Yardımcısı derken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1985 -- 6 Kasım 2012; 21:38:34 >
  • Arkadaşlar merhabalar;
    2011 model VW Tıguan 4x4,( cam tavan harıc) en fulu, 6000km de arac verılıp, yerıne A180 1.5CDI PRIME + BI XENON + hız sabıtleme. Alınırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeri -- 6 Kasım 2012; 21:57:23 >
  • bence tiguan ile devam edin.

Arkadaşlar şu park olayı bence şöyle;

"PARKTRONIC ile Aktif Park Desteği" dediği şey kendi kendine park edebilme ve bence bu opsiyonel
    "Aktif Park Yardımcısı" ise bence bu geri görüş kamerasına geçince ekranda görülen ve direksiyon hareketine gore size yardımcı olan sarı çizgiler. haliyle amg de standart.

ben aldıgım şubedeki satış danışmanına sordum. bi bilgi m yok dedi!! eğitimdeymiş. cuma telefonla dönecek. umarım.
  • İkisi de aynı bence eğer öyle bir özellik opsiyonel olsa listede yer alırdı. A180 prime seçtiğiniz zaman opsiyonel olarak çıkıyor mesela. İçiniz rahat olsun.
  • İnşallah dediğiniz gibidir.
    Benzer bir durum torpido içi usb ve aux baglantılarında da söz konusu.
    a180 veya a200 amg seçtiğinizde opsiyonel olarak "Medya arabirimi" seçebiliyorsunuz. (Torpido içi usb ve aux) 865 TL
    ancak bu zaten amg de standart. Neden tekrar seçtiriyor anlamadım. Konfigüratörde bazı eksiklikler mevcut.

--Müzik, Eğlence ve İletişim
    Entegre radyo anteni
    8 hoparlör
    Audio 20 CD
    Konsantrasyon kaybı yardımcısı
    Torpido gözünde USB arayüzü
    Torpido gözünde AUX girişi

CNN türk izliyorum şu an amerika başkanlık seçimi programı. zırt pırt çıkıyor bizim arabanın reklamı. yeterrrr gelsin artık 1 ocak!!!
  • Garcia

Dostum sen herseyi karistirmissin.

Ister A180 olsun isterse de A200 olsun, AMG ve URBAN paketlerinde parktronic ve aktif park yardimcisi standarttir.

Onun disinda, standart olan USB ve AUX leri, orta kol.dayamanin icinde yeralmakta. Bu da her donanim seviyesi icin standart.

Senin dedigin medya arabiriminin tam olarak ne ise yaradigini.bilmemekle beraber opsiyonel bir ozellik. A200 ICIN standart degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

İnşallah dediğiniz gibidir.
    Benzer bir durum torpido içi usb ve aux baglantılarında da söz konusu.
    a180 veya a200 amg seçtiğinizde opsiyonel olarak "Medya arabirimi" seçebiliyorsunuz. (Torpido içi usb ve aux) 865 TL
    ancak bu zaten amg de standart. Neden tekrar seçtiriyor anlamadım. Konfigüratörde bazı eksiklikler mevcut.

--Müzik, Eğlence ve İletişim
    Entegre radyo anteni
    8 hoparlör
    Audio 20 CD
    Konsantrasyon kaybı yardımcısı
    Torpido gözünde USB arayüzü
    Torpido gözünde AUX girişi

CNN türk izliyorum şu an amerika başkanlık seçimi programı. zırt pırt çıkıyor bizim arabanın reklamı. yeterrrr gelsin artık 1 ocak!!!

Ister a180 ister a200 olsun.

urban ve amg paketleri icin, parktronic ile aktifpark yardimcisi standarttir.

Usbve aux girisleri, kol.dayamanin icerisinde yer almakta ve tum donanim seviyeleri icin standarttir.

medya arabirimi ise, tum donanim seviyeleri icin opsiyonel ozelliktir. aldiysaniz vardir.

• Ister a180 ister a200 olsun.

urban ve amg paketleri icin, parktronic ile aktifpark yardimcisi standarttir.

Usbve aux girisleri, kol.dayamanin icerisinde yer almakta ve tum donanim seviyeleri icin standarttir.

medya arabirimi ise, tum donanim seviyeleri icin opsiyonel ozelliktir. aldiysaniz vardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amg sport

Garcia

Dostum sen herseyi karistirmissin.

Ister A180 olsun isterse de A200 olsun, AMG ve URBAN paketlerinde parktronic ve aktif park yardimcisi standarttir.

Onun disinda, standart olan USB ve AUX leri, orta kol.dayamanin icinde yeralmakta. Bu da her donanim seviyesi icin standart.

Senin dedigin medya arabiriminin tam olarak ne ise yaradigini.bilmemekle beraber opsiyonel bir ozellik. A200 ICIN standart degil.

he vallahi bulamaç oldu. teşekkürler aydınlattıgın için.
  • bende bugün sipariş verdim bağdat caddesi kolumandan sipariş verdim astra golf focus i30 v.s cok araç baktım ama a serisi çıkınca a serisinde karar verdim benim fikrim çok beğendim özellikle iç mekan koltuklar konsollu çok beğendim biraz bağaj ufak gibi ama ben fazla kullanmadığım için önemli değil ilk izlenimim iyi oldu artık kısmetse gün sayıp aracın gelmesini bekliycez
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAKUP_1903

bende bugün sipariş verdim bağdat caddesi kolumandan sipariş verdim astra golf focus i30 v.s cok araç baktım ama a serisi çıkınca a serisinde karar verdim benim fikrim çok beğendim özellikle iç mekan koltuklar konsollu çok beğendim biraz bağaj ufak gibi ama ben fazla kullanmadığım için önemli değil ilk izlenimim iyi oldu artık kısmetse gün sayıp aracın gelmesini bekliycez

Ne zaman teslim edildi araç.
  • ben beyaz cam tavanlı istedim aralık ayında siyah vardı üretime girmemişse değiştiririz dediler o olmazsa 15 ocak kısmetse
  • 2013 model fiyatları a180cdi style+cam tavan fiyatı ne olur sizce??renk opak bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.