Şimdi Ara

A-CLASS (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

Siz sert ve sportif arac alsam Mercedes almam diye yazmadınız ki , siz 'Ama ben sert ve sportif bir araç alacak olsam, alacağım son marka Mercedes olur ' yazdınız oradaki en son marka olur kısmı anlama cok sey katıyor , ayrıca konunun akısı ve gidişi itibari o kısmın kazandığı anlam icin benim algıladığım

Mercedes bu araçları yapamıyor oldu , yanlışmiyim , ayrıca ben SLS sınıfının en iyisi de demedim ama siz olayı yine iyi ve kötüye getirdiniz .

Gelelim sizin olayınıza ne olduğunuzu bilmiyorumdum , kimsin onuda bilmiyorum ama tüm mesajların sonrası sunu ispat ettin , ne parayla , nede arabayla adam olunmuyor iste dedimya biz senin burjuva bakış açınla Mercedes e binemeyecek insanlarız , bu arada ben zaten sana ezelinden bu araçlara sahip olduğunu söylüyorum sadece senin bu arabalara sahip olman umrumda değil , gözümde çizdiğin profilde bu araçlara sahip olup insanları iyi yonde yönlendirecek biri degilsin sonuçta aracın olsada olmasada benim icin fark etmiyor . Burjuva demem zaten buradan geliyor yani sen zaten bu araçlara sahipsin ve piyasadaki amele mercedescilerdensin , aynen soyle :

Mercedes büyük motorlu olur , Mercedes arkadan itis olur , Mercedes ulaşılmaz olsun ki kaliteli algısı olsun. Senin sorunun bu iste o yüzden yaklaşık aynı yorumu yaptığınız gurhannnn beye farklı sana farklı yazıyorum , bir duşun bakalım acaba neden ...

Cunku sen hic kullanmadığın bir arac icin gelip burada ahkam kesiyorsun ... Bence boş beles yorumlar ve gereksiz bir konusun .

Gelelim en dusuk marka mercedes kısmina tüm mesajlarımı haklı çıkarttığın yer orası sana teşekkür ediyorum , bizleri kişiliğin ve benim haklılığım konusunda aydınlattığın icin .

İyi günler dilerim sana büyük motorlu bol Mercedes algili ...

Amele lafınızı aynen iade ediyorum.
    Kimin adam olabildiği zaten kaç mesajdır ortada, bu konudaki yorumunuzu da aynen iade ediyorum.

Benim hiç A serisi kullanmadığım konusunda da yanılıyorsunuz, bilginize.

Bakın hala SLS diyorsunuz, niye soktunuz konuya niye sürdürüyorsunuz bilemiyorum.
    A serisindeydik, sert/spor araç diyorduk, niye SLS girdi konuya belli değil.
    Tekrar yazıyorum, o sınıfta (SLS) araç alacak olsam (ah nerde o günler) alacağım marka Mercedes olmaz.

İkisi arasında çok fark göremedim şahsen, almam demekle alacağım son marka olur demek arasında.
    Evet, alacağım en son marka olur çünkü çok daha başarılı araçlar o sınıfta, markalarını söylememe gerek yok.
    Ama bu Mercedes yapamıyor demek değil, daha iyileri var demek. Okuduğunuzu iyi yorumlayın.
    Tabii o markalarla kıyaslayarak, Mercedes yeterince iyi yapamıyor yorumunu da yapabilirsiniz, o size kalmış.

Ben kimseye o,bu,şu araca binemez veya binebilir demiyorum. Araçların alım şartları belli, parasını verir binersiniz.
    Ama sizin binmeniz, benim ya da herhangi kimsenin bu araçlar hakkında görüşlerini değiştirmez ya da görüş belirtmesini engellemez.
    Ben hiçbir zaman A serisine binenler şudur, budur demedim. Araç hakkındaki görüşlerimi söyledim.
    Siz ise bizi "amele mercedes'çi" bile yaptınız.
    Madem markanın böyle bir imajı var, amele kullanıcıları var, amele insanlar biniyor, siz de Mercedes alıp onlara katılmasaydınız.
    Sizi de amele sanarlar sonra

Siz araç hakkında mı görüş belirtiyorsunuz, benim karakterim hakkımda mı ?
    Sizin ne yaşınız ne de çapınız benim karakterimi değerlendirmeye yetmez.
    Bunlar hiçbir zaman size, beni ya da karakterimi eleştirme ya da bu lafları söyleme hakkını vermez.
    Yüzüme söyleyemeyeceğiniz bu lafları, yazmanızı da hoş karşılamıyorum.
    Ama forumda hakaret olmadığı sürece isteyen yazıyor malum, şikayet butonuna da basmak istemiyorum bu kadar mesajlarımızdan sonra.

En alt seri alıp sonra kaç yıllık Mercedes sahiplerine laf yetiştirmeye çalışırsan, en sonunda bu cümleyi duyarsın benden.
    Aslında kabahat bende haklısın, senin gibi adamlara laf anlatmaya çalışıyorum.
    Benim karakterimi beni tanıyanlar bilir. Sen öyle desen ne olur, böyle desen ne olur.

Önemli olan burada Mercedes'e ulaşmak ya da ulaşamamak değil, bunu anlamadınız bir türlü.
    Mercedes alınca belli bir sınıfa dahil oldum diye düşünebilirsiniz.
    Ama Mercedes'in de üst seviye algısı yokolur ise, bu sefer o insanlar farklı markalar arar.
    Yani Mercedes son nokta değil, daha gidilebilecek bir sürü marka var.
    İnsanların bu algısı kaybolduğu anda da, bu markalara yönelirler.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Kullandıkça sizi anacağım
    Umarım siz de beni anarsınız "amele mercedesçi" olarak

ulan travian'da saldırı yedik mesaj yazalım derken

Hadi eyvallah

İyide ben zaten ezelden beridir senin şahsına yazıyorum yeni mı anladın bunu

Ben senin ne olduğunu bu foruma 3 ay önce kanıtladım , o yüzden ne yazdığın ne yazmadığın ortada... ara ara gel sarmak icin iyi oluyorsun senin gibilerle geyik yapmak , takılmak cok eğlenceli oluyor , ben sana bir önceki sefer de söylemiştim , seninle 3 ay önceki 2 mesajından sonra sadece 1 kez ciddi ve seni karşımda bir şahıs gibi görerek konuştum , onuda Haziran ayına donersen görürsün seninle ciddi biri ile konuşur gibi yazdim ... onun haricinde seni otomobiller konusunda birşeyler konuşacak biri olarak görmediğimden full geyik yapıyorum , su satırlar benim icin cok büyük zevk , su forumda sen dahil 3 kişi var acayip eğleniyorum sayenizde tüm ilgin ve o cok değerli zamanını bana ayırdığın icin teşekkür ederim

Sonuçta burası bir forum, cezalar olur , banlamalar olur , her sey olur , elini korkak alıştırma bence :)

Bu arada bir gün gel seni SLS ime bindircem uslu durursan belki kullanırsın bile

Tuh iki mesajdir unutuyorum , HE HE ...

Hadi eyvallah ciğerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 8 Ekim 2013; 20:59:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben senin ne olduğunu bu foruma 3 ay önce kanıtladım , o yüzden ne yazdığın ne yazmadığın ortada... ara ara gel sarmak icin iyi oluyorsun senin gibilerle geyik yapmak , takılmak cok eğlenceli oluyor , ben sana bir önceki sefer de söylemiştim , seninle 3 ay önceki 2 mesajından sonra sadece 1 kez ciddi ve seni karşımda bir şahıs gibi görerek konuştum , onuda Haziran ayına donersen görürsün seninle ciddi biri ile konuşur gibi yazdim ... onun haricinde seni otomobiller konusunda birşeyler konuşacak biri olarak görmediğimden full geyik yapıyorum , su satırlar benim icin cok büyük zevk , su forumda sen dahil 3 kişi var acayip eğleniyorum sayenizde tüm ilgin ve o cok değerli zamanını bana ayırdığın icin teşekkür ederim

Sonuçta burası bir forum, cezalar olur , banlamalar olur , her sey olur , elini korkak alıştırma bence :)

Bu arada bir gün gel seni SLS ime bindircem uslu durursan belki kullanırsın bile

Farkındayım şahsıma yazdığının da ne yapayım, klavyeni mi bağlayayım

Sen kendince kanıtlamış olabilirsin kendi arkadaşlarına ama onlar beni pek ilgilendirmiyor, tanımam etmem.

Yüz yüze olsak yapacağım belli, burada bu kadar. Haziran'a da dönemeyeceğim valla, zor geldi

edit: şimdi döndüm baktım da, hehe lafını ilk ben kullanmışım, onu da benden aşırmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 8 Ekim 2013; 21:09:28 >

• quote:

quote:

Sen kendince kanıtlamış olabilirsin kendi arkadaşlarına ama onlar beni pek ilgilendirmiyor, tanımam etmem.

Yüz yüze olsak yapacağım belli, burada bu kadar. Haziran'a da dönemeyeceğim valla, zor geldi

edit: şimdi döndüm baktım da, hehe lafını ilk ben kullanmışım, onu da benden aşırmışsınız

Aynen diğer forumdaki arkadas ile kestginiz gibi gel burada keselim , ama sen yine ara ara gel , sarayım sana iyi geliyorsun desarj oluyorum .

Hem ara ara geldiginde Mercedes olmayan araçlarımız ne olmuş bakarsın .

Bu sefer o iki kelimeyi yazmıyorum sana , sırf iyi niyet göstergesi icin ha , ama istersen devam ederiz biliyorsun beni ...

Eyvallah sayin erciftci ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 8 Ekim 2013; 21:13:12 >

• quote:

quote:

quote:

Ben senin ne olduğun......................

Aynen diğer forumdaki arkadas ile kestginiz gibi gel burada keselim , ama sen yine ara ara gel , sarayım sana iyi geliyorsun desarj oluyorum .

Hem ara ara geldiginde Mercedes olmayan araçlarımız ne olmuş bakarsın .

Bu sefer o iki kelimeyi yazmıyorum sana , sırf iyi niyet göstergesi icin ha , ama istersen devam ederiz biliyorsun beni ...

Eyvallah sayin erciftci ...

Diğer forumda birşey olmadı ya, saman alevi sadece o.

Devam ederiz mutlaka, uğrarım tabii. Siz de satıp güzelce birşey almış olursunuz, SLS belki
    Ama bu sefer kıvılcımı yeni biri yaksın, ben sonra geleyim
    Bizde de cephane sınırlı sonuçta. Takipte olacağım.

Diğer tarafta Medulla senden gaza gelip bana laf atmış, ona üzüldüm.
    Aramızdaki derin muhabbeti onla yakalamam imkansız

Eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 8 Ekim 2013; 23:26:13 >

• quote:

Diğer forumda birşey olmadı ya, saman alevi sadece o.

Devam ederiz mutlaka, uğrarım tabii. Siz de satıp güzelce birşey almış olursunuz, SLS belki
    Ama bu sefer kıvılcımı yeni biri yaksın, ben sonra geleyim
    Bizde de cephane sınırlı sonuçta. Takipte olacağım.

Diğer tarafta Medulla senden gaza gelip bana laf atmış, ona üzüldüm.
    Aramızdaki derin muhabbeti onla yakalamam imkansız

Eyvallah

Yok Medulla zaten sana cevap vermişti , ben üstüne aslında olayı söndürdüm keşke yapmasaydım

Ara ara uğra tabii beklerim... sizin cephane çok sınırlı aynen hep aynı klişelere kalıyorsunuz bir yerden sonra...

hadi kolay gelsin...

• quote:

Ara ara uğra tabii beklerim... sizin cephane çok sınırlı aynen hep aynı klişelere kalıyorsunuz bir yerden sonra...

hadi kolay gelsin...

Altı üstü araba, bir yerden son en ilgili adamı bile bayar. Ne konuşacağız sürekli.
    Aaraç kullandığımızdan çok tartışmak için burada vakit harcıyorsak, zaten sıkıntı var, asıl amacı atlıyoruz demektir. (birini hedef alarak söylemiyorum, benim için de geçerli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 9 Ekim 2013; 9:26:32 >
  • Arkadaslar yarin sabahtan Antalya servise ugrayacagim ve emniyet kemerinden gelen sesi araci birakmadan halletirmek istiyorum. Ses nasil gideriliyor daha once giden arkadaslar bilgi verebilirlerse isimi hizlandirabilirim belki. Sehir icinde ses cok rahstsiz etmiyor ama uzun yolda fena ses yapti puruzlu asfaltta. Araci yeni almis olsaniz ucurumdan assagi surersiniz valla :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Bende kemer sesi için aracı 2 kere servise bıraktım, iki seferde de kemer sesini kesemediler MB merkeze yazdım, bu işten anlayan servisi yönlendirin diye cevap bekliyorum. 2.gidişimde arka panzotun alt kısmındanda bir ses geliyormuş (ben farkında değildim ) mb den bildirilmiş bu kısmada izalasyon yaptılar. Ayrıca tüm kapı ve bagaj fitillerini muhtemelen silikonladılar, araç çukurlardan geçerken çok daha konforlu oldu. Birde hayırlısı ile şu kemer işini halledersem iyi olacak. İşin ilginci kemer takılı değilken ses gelmiyor, muhtemelen ses Kemer'in içindeki makaradan geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur70

Merhaba,
    Bende kemer sesi için aracı 2 kere servise bıraktım, iki seferde de kemer sesini kesemediler MB merkeze yazdım, bu işten anlayan servisi yönlendirin diye cevap bekliyorum. 2.gidişimde arka panzotun alt kısmındanda bir ses geliyormuş (ben farkında değildim ) mb den bildirilmiş bu kısmada izalasyon yaptılar. Ayrıca tüm kapı ve bagaj fitillerini muhtemelen silikonladılar, araç çukurlardan geçerken çok daha konforlu oldu. Birde hayırlısı ile şu kemer işini halledersem iyi olacak. İşin ilginci kemer takılı değilken ses gelmiyor, muhtemelen ses Kemer'in içindeki makaradan geliyor.

Parca degismesi gerek dediler ellerinde yokmus, tabiri caizse karaborsaya dusmus parcalar cok talep oldugu icin uzun zamanda geliyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğur70

Merhaba,

Maalesef , kolay kolay çözemiyorlar bu sesi , dediğiniz gibi mekanizmanın icinden gelen bir ses , ben araçtan uzatayım 2 aydır binmedim , bizimki ne alemde inanın bilmiyorum ...

Servisler zor olsada çözüyorlar bunları ...

• A 180 cdi prime + amg paket içeriği + 18 inc amg çok kol tasarım siyah jant + panoramik cam tavan + zenon far+ cruise control donanınımlı aracımı 92700 tl'ye 15 gün önce teslim aldım. Araç beklediğimden biraz daha sert ama virajlarda yapışıyor yere bmw 1,audi a ve golf totosunu yesin mercedesin bu konuda. Kesinlikle sınıfındaki en karizmatik araç. Ses kalitesi normal. Araç biraz sert tabi bunda lastiklerin ve tasarımın etkisi var ve bu benim hayatımı kurtardı diyebilirim. şöyleki 90 ile girdiğim virajda yolda taş vardı ve araç zıpladı bir anda , en ufak bir kontrol kaybı yaşamadım sorunsuz köşeye çekip güvenli bir şekilde durdum fakat contisport5 ssr lastiğin yanağı yırtılmıştı. 1 lastik ile yoldan çıkmayı takla atmayı kurtardık. 500 tl lastiğe verip bu işi atlattık. araç yeni olduğu birazda bastığım için tüketim 6-7 lerde. Fakat stabil kullanımda 5 i yakalamak çok kolay. Çok dikkatli olursanız 4 yaklalanabiliyor. 4. vites cruise control ( 70km ) tüketim 3.8-3.9 larda tam 4 değil ( DÜZ YOL ) . Araçtan genel anlamda memnunum fakat depodan langur lungur ses geliyor canımı sıkıyor bazen. Ses ile ilgili tecrübeli arkadaşların bilgi ve yardımlarını rica ederim.

saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechanic.Eng.09

A 180 cdi prime + amg paket içeriği + 18 inc amg çok kol tasarım siyah jant + panoramik cam tavan + zenon far+ cruise control donanınımlı aracımı 92700 tl'ye 15 gün önce teslim aldım. Araç beklediğimden biraz daha sert ama virajlarda yapışıyor yere bmw 1,audi a ve golf totosunu yesin mercedesin bu konuda. Kesinlikle sınıfındaki en karizmatik araç. Ses kalitesi normal. Araç biraz sert tabi bunda lastiklerin ve tasarımın etkisi var ve bu benim hayatımı kurtardı diyebilirim. şöyleki 90 ile girdiğim virajda yolda taş vardı ve araç zıpladı bir anda , en ufak bir kontrol kaybı yaşamadım sorunsuz köşeye çekip güvenli bir şekilde durdum fakat contisport5 ssr lastiğin yanağı yırtılmıştı. 1 lastik ile yoldan çıkmayı takla atmayı kurtardık. 500 tl lastiğe verip bu işi atlattık. araç yeni olduğu birazda bastığım için tüketim 6-7 lerde. Fakat stabil kullanımda 5 i yakalamak çok kolay. Çok dikkatli olursanız 4 yaklalanabiliyor. 4. vites cruise control ( 70km ) tüketim 3.8-3.9 larda tam 4 değil ( DÜZ YOL ) . Araçtan genel anlamda memnunum fakat depodan langur lungur ses geliyor canımı sıkıyor bazen. Ses ile ilgili tecrübeli arkadaşların bilgi ve yardımlarını rica ederim.

saygılar,

Merhaba,
    Depo full dolu iken aynı ses bendende geliyor, yaklaşık 50 km yol taptıktan sonra ses kesiliyor. Bir ara servise götüreyim dedim, ancak daha sonra vazgeçtim. Bu ses için arabanın bir sürü yerini sökecekler, izalasyon yapacaklar, muhtemelen ses kesilecek, ama ondan sonrada bu sefer sökülen yerden zamanla başka problemler çıkacak diye düşündüm. Benim tavsiyem sizde ilk depo dolu iken bu sesi dinlemeyin.

• arabayı çok beğeniyorum ama şu sorunları ve şikayetleri beni farklı bir araç almaya itiyor...
  • aynen 10-15gün içerisinde kısmetse bende araç alacağım gönlüm a180den yana ama şu sorunları sertlik sesler gıcırtılar renault motor hikayesi beni araçtan soğutuyor? a3 ile bmw 1 arasından seçim yapacağım heralde bmw de de indirim başlamış kur sabitlemişler heralde bmw den yana seçim yapacağım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-a-series-dizel-sifir-ayarinda-tertemiz-urban-paket-full-140844177/detay
    şu ilana aklım ermedi bir türlü ne satıyor acaba?benim bilmediğim bişeyler mi var ki?

• Forum üyeleri merhaba,

7G DCT aracımda D-N-R transmisyon geçişlerinde D->N yada D->P durumunda sarsıntı ve mekanik ses alıyorum. Km 2400. Servisin yorumu bu durumun normal olduğu yönünde. Haliyle bu durumu başka bir 7G DCT araçla karşılaştırma ihtiyacı duyuyorum. Aşağıdaki iki video aracımdaki durumu özetliyor.

https://docs.google.com/file/d/0B2sSZkv62fR_bHVPalpoZ3JydWs/edit?usp=sharing&pli=1

https://docs.google.com/file/d/0B2sSZkv62fR_dlZTVy1ud2NYQWs/edit?usp=sharing&pli=1

Rica etsem İstanbul'da bulunan değerli bir araç sahibi vakit ayırabilir mi karşılaştırmak adına. Servise karşı gerekli tutumu sergileyebilmek için bizzat denemek istiyorum. Moral bozucu bir hal aldı artık.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: vdiyar

Forum üyeleri merhaba,

7G DCT aracımda D-N-R transmisyon geçişlerinde D->N yada D->P durumunda sarsıntı ve mekanik ses alıyorum. Km 2400. Servisin yorumu bu durumun normal olduğu yönünde. Haliyle bu durumu başka bir 7G DCT araçla karşılaştırma ihtiyacı duyuyorum. Aşağıdaki iki video aracımdaki durumu özetliyor.

https://docs.google.com/file/d/0B2sSZkv62fR_bHVPalpoZ3JydWs/edit?usp=sharing&pli=1

https://docs.google.com/file/d/0B2sSZkv62fR_dlZTVy1ud2NYQWs/edit?usp=sharing&pli=1

Rica etsem İstanbul'da bulunan değerli bir araç sahibi vakit ayırabilir mi karşılaştırmak adına. Servise karşı gerekli tutumu sergileyebilmek için bizzat denemek istiyorum. Moral bozucu bir hal aldı artık.

Selamlar.

Videoları izledim , bizde bu sekilde bir olay yok .

Bence servisinizi değiştirin ... Ayrıca İstanbul da neredesiniz ...

• sukru52 S kullanıcısına yanıt
    Ataşehir'deyim. Benim için bu servis bu şekilde biter zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdiyar -- 19 Ekim 2013; 16:28:43 >
  • quote:

Ataşehir'deyim.

Cok uzaksiniz maalesef , biz beylikduzu tarafındayiz .

Bu arada bu sese normal diyen servis hangisi acaba , merak ettim de

• quote:

quote:

Ataşehir'deyim.

Cok uzaksiniz maalesef , biz beylikduzu tarafındayiz .

Bu arada bu sese normal diyen servis hangisi acaba , merak ettim de

Evet mesafemiz bir hayli uzak. Servis Samandıra Koluman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdiyar -- 19 Ekim 2013; 16:31:31 >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.