Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.145
Cevap
20
Favori
252.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 20+ gol atabilecek büyük bir santrafor alacağız diyorsun ve eger hedeflerden biri alınamazsa Zaza'yi alternatif olarak belirliyorsun. Zaza gibi boş adamları alacağına hic kimseyi alma daha iyi. Bacca Zaza'dan çok daha iyi zaten, büyük birini alamiyorsan Bacca 'yı tut olsun bitsin daha ne bu Zaza, Mandzukic, Muriel gibi adamlarla ilgileniyorsun.



    Şu Fellaini saçmalığı da nerden çıktıysa, gidip abuk subuk maaşlar verip getirtmezler umarım. Romagnoli, Suso, Kessie, Bonaventura gibi adamların 2-3 milyon civarı maas aldığı yerde bu adama bahsedilen paraları vermek delilik resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morata leşşşş. Kesinlikle böyle bir hamle gelmemeli.
  • UEFA, Finansal Fair Play kurallarını ihlal eden Milan'ın yaptığı anlaşma başvurusunun reddedildiğini ve cezasının haziran ayında belirleneceğini açıkladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık ya ! İnanamıyorum. Moralim acayip bozuldu şu anda. Bu UEFA da iyimser yaklaşacak olsa Milan'ın planını kabul ederdi zaten. Etmediğine göre ters davranıyorlar belli ki. Acı verici bi ceza bekliyor sanırım bizleri.
    İnanmak istemiyorum ya, küllerimizden doğalım derken daha da dibi boylucaz sanırım.
    Allah kahretsin ya...
  • UEFA her şeyden önce Milan’ı Elliott borcunu yeniden refinanse etmeye zorlamak istiyor, bu belli. Yönetimdekilerin yaparız ederiz daha vakit var kafasıyla işlerin buraya geleceği belliydi zaten; 2018 sonunda nereye varacağı belli olmayan bir kulübün ne idüğü belirsiz yeni sahiplerinin kuru sözlerine güvenip önümüzdeki 3-4 yılı kapsayacak anlaşmaya neden imza koysunlar? Milan şu haliyle UEFA’nın farklı muamele çektiği Avrupa’nın elitleri arasında olmadığı, burada olmaması hadi neyse diyelim petrol zengini bir sahibi de bulunmadığı için FFP’nin bazılarına işlediği gibi işleyip yoktan merhamet göstermeleri için bir sebepleri yok.

    Li ve Fassone’nin buna cevabı ne olacak merak ediyorum; Casa Milan’da karar sürpriz ve hayal kırıklığı yaratan cinsten olarak karşılanmış deniyor. Immobile 60 milyon, yok yok Morata derken olana bakın hele.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 24 Mayıs 2018; 21:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Milan CEO'su Fassone: "Şaşkınlık ve öfke hissediyorum çünkü UEFA'nın bizimle uzlaşma anlaşması imzalamasını bekliyordum. Geçmişte bunu sadece bir Rus kulübü için yapmamışlardı."


    Gelecek ceza önemli. Önümüzdeki günlerde transfer listesinde değişiklik olacak mı göreceğiz.
  • Valla şu aşamada hangisi daha kötü bilemiyorum.
    Transfer yasağı mı Avrupa'dan men yasağı mı ? İki ucu boklu değnek resmen.

    Geldiğimiz hale bak ya. Saçmalık resmen.
  • Kredinin geri ödenmemesi ve Milan'ın Elliot'un eline geçmesi durumunda. Kulüp en yüksek teklif verene yeniden satılacak. Halihazırda ABD bankası Goldman Sachs'ın yanı sıra Miami Dolphins'in sahibi Stephen Ross. Serveti (net 7,6 milyar sterlin)
  • Ancelotti ve Suso Napoli’ye gidiyor gibi görünüyor. Özellikle Suso Napoli’nin hocası kim olursa olsun takıma inanıyormuş ve çoktan evet demiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Son röportajında kulübün kal derse kalacağını ve Milan'ın kendisinin evi olduğunu söylemişti. Dün de böyle bir haber çıktı, Milan'da garip işler oluyor.



    Donnarumma için Liverpool'un teklifi 55 milyon euro.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 23 Mayıs 2018; 17:41:7 >
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Kalıyorum kesinlikle diyenler hep ilk gidenler oluyor genelde. Donnarumma’yı ise 55’e anında gönderirim ben olsam ama Liverpool’un yerinde olsam da Donnarumma’yı almam o da ayrı mesele, iki metre boyuyla yan toplardaki bu zayıflığı ile PL’de oynanacak türden bir kumar değil. Liverpool 40+oyuncu verelim diyor, Milan da 70 milyonda diretiyor haberleri de var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüpte gerçekten çok ilginc şeyler oluyor. UEFA'nin kararı şaşkınlık olusturmus durumda. Şimdi ne olacak, Li ile mi devam edicez yoksa başka birimi kulübü alacak. Transfer dönemi nasıl geçecek, Avrupa'ya gidebilecek miyiz hepsi soru işareti. Milan'in geldiği su durum çok üzücü

    Suso için 38 milyon biraz az, şöyle 50 milyon falan koydurabilseydik keşke sözleşmesine ama yeri doldurulamaz biri de değil. Donnarumma için 50 nin üzerinde teklife gönderilebilir, 60-70 falan koparabililirsek harika olur zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElShaarawy92 -- 23 Mayıs 2018; 18:43:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umberto Lago, Finans Uzmanı ve UEFA Araştırma Odası Başkan Yardımcısı |

    "İş planını gördüm, inandırıcıydı. Uzlaşma Anlaşması'nı kabul etmiş sayılırdım. Maalesef, işlem geri ödeme süresi dolmadan önce yapıldı. UEFA'nın kararına biraz şaşırdım ve sadece borcunun derhal geri ödenmesini bekleyerek açıklayabilirim. UEFA'nın bütün bunlarda tek güvensizliği, herhangi bir garanti vermeyen Milan'ın sahipleri. Muhtemel yaptırımlar arasında Avrupa rekabetinden çıkarılması bir olasılık. Transfer piyasası sadece FIFA tarafından engellenebilir, bu yüzden FIFA'nın dahil olmadığı sürece bu olamaz. İş planı inandırıcıydı ve Elliott, borç ödenmemiş olsa bile kulübün varlığını sürdürmesini garanti eden belgeler vermişti. UEFA, Avrupa kupalarından çıkarabilir, ancak Serie A'dan değil. Ne olacağını göreceğiz. ”


    Maximum_Carnage'nin dediği gibi Uefa'nın onay vermemesinin nedeni Elliot'a olan borç.




  • Milan devri komple kapanmıştır diyebilir miyiz? Son bir sıçrama gayretindeydiler onuda b.k etmişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 24 Mayıs 2018; 21:6:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milan, Liverpool'un istediği kaleci Donnarumma için 50-60 milyon Euro istiyor. (Calciomercato)





    uefanin sopasi geliyor koparabildigimizi koparmaliyiz milandan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexandre Pato: ''Milan'ı bu halde görmek acı veriyor. Milan'a aşığım. Eğer Gattuso beni çağırırsa hayır diyemem.''
  • Fassone: "UEFA'nın kararı transferi etkilemeyecek, olası halleri biliyoruz. UEFA bizi Avrupa Ligi'nden men ederse biraz daha düşük bir bütçeyle transfer dönemi geçirebiliriz, ama endişelenmiyorum."


    Uefa ile olan anlaşmazlıkta problem Milan değil kulübün sahibi Yonghong Li, varlıklarını belgelemesini ve borçları düzgün bir biçimde refinanse etmesi isteniyormuş.



    Uefa'nın kararını Haziran ortasında vermesi elimizi kolumuzu bağladı diyebiliriz. Kulüp,transfer görüşmelerini devam ettirse bile belirsizlik anlaşma yapmayı zorlaştırıyor. Listedeki oyunculara diğer kulüplerden de ilgi var ve bize baya sıkıntı yaratıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-988E2D6DD

    Bu mesaj silindi.
  • "Milan ile 3 yıllık sözleşme imzaladım, artık Sampdoria'nın oyuncusu değilim. Dünya Kupası'ndan sonra resmi açıklama yapılır."

    Ivan Strinic [30, sol bek]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 27 Mayıs 2018; 19:19:19 >
  • Gündemdeki isimler yerini koruyor. Kanat,forvet ve bir orta saha alınacağı kesin.

    Kanat için düşünülen Depay, Milan'a gelmek istiyormuş ve önümüzdeki hafta görüşmeler yapılabilirmiş. Lyon 50 milyondan kapıyı açıyor. Miktar biraz düşürülebilirse iyi olacak.

    Forvet için Morata,Immobile ve Zaza ismi var. En ciddi aday Immobile ve 60 milyon isteniyor. Immobile de Milan'a katılmaya sıcak bakıyor.

    Takımdan ayrılacak olan isimlerden Kalinic'in menajeri oyuncunun kalmak istediğini söylemiş. Ne dese boş. Böyle bir oyuncuyu kısa zamanda satıp kurtulmalıyız.

    Wolwes, Andre Silva için 27 milyon euro önermiş. Daha yüksek bir teklif bekleniyor.

    Tottenham, Dembele için yapılan birkaç teklifi reddetmiş.

    Aynı zamanda Fellaini'ye olan ilgi de sürüyor.

    Badelj , Fiorentina'dan ayrılacağını söyledi. Kimi kaynaklar Milan'ın teklif götürdüğünü kimileri ise ilk seçenek olmadığını söylüyor.

    2.formamız :


    Yonghong Li borçları yeniden finanse edip yola devam etmek istiyor. Kulübü satmaya niyeti yok

    Haberlerin bazılarının kaynağı: Ac Milan Türkiye




  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.