Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.156
Cevap
20
Favori
255.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta Genoa macini izledim. İzlediğim kanal Milan macinida gec yayinliyordu. Ekrani 2ye böldüm. Ayni anda 2 macida izledim. Genoa süper oynarken, Milan üst üste 3-4 pas bile yapamadi. Destronun oyuna katkisi sifir. Ortasaha cok agir ve temposuz. Milan ortasahasi rakipten top kapmakta da cok zorlaniyor. Empoli son vuruslari yapsa, rahat kazanacagi bir macta, 1 puana razi oldu. Empolide Valdifiori denilen bir oyuncu izledim. Oyunu geriden müthis yönlendiriyor.

Genoayi gecen senede izliyordum. Gecen sene Sculli ve Gilardinoyla 9 kisi oynuyorlardi. Bu sene Perotti ve Niang geldi. Cok hizli ve tempolu oynuyorlar. Skor 3-1. Hala önde basmaya devam ediyorlar. İnanilmaz. Niang Milandan gitti. Her mac katki yapiyor. Dün 2 gol atti. Önceki mac Lazio kalecisini attirdi. Bir önceki hafta golün ortasini yapti. Niang Milandayken de iyi oynuyordu. Az sürede alsa, kisa sürede katki yapiyordu. Fizik olarak müthis bir oyuncu. Atletik, patlayicilik var. Rahat adam eksiltme ve teknik var. Sirti dönük oyunda etkili. Tek eksiği, oyunu takip etme ve vurus teknigi. Milanin yerinde ben olsam, Niangi Hollanda, Yunanistan yada Turkiye Ligine kiralardim. Özel bir hoca tutardim. Kale ezberi, vurus tekniği gibi konularda gelismesini saglardim. Bu liglerde rahat 25-30 golü bulurdu.

Milan ortasahasi ne yapiyor, cözemiyorum. Bir ortasahanin skora katkisi olur, cok iyi top kapar, pres yapar. Müthis pas yapar vs. Milan ortasahasi siradan ortasahalarin yaptiği gibi cok iyi top bile kapamiyor. Hic bir sey yapmiyorlar. Bir oyuncu ara sirada zar zor bir top kapiyor, onuda kötü kullaniyor.

• Herkes koyvermiş; teknik direktör, futbolcular, taraftar, medya, yönetim.. Bir takımın başına gelebilecek en kötü şey geldi Milan'ın başına.. Bu ortamda zaten ortaya bir sonuç çıkması beklenemez.. Acaba bu boş vermişlik de ligden düşer miyiz; sanmıyorum tabiki.. Bu takım ne yaptığını bilen, karizması olan, daha önce büyük kulübün başına zor şartlarda geçmiş ve başarı sağlamış referansları olan bir teknik direktöre ihtiyacı var. Ancak böyle bir isim yönetimi ve futbolcuları hizaya getirerek, taraftarı ve medyayı ateşleyebilir. Yoksa Milan, Avrupa'da başarısızlığı tescillenmiş futbolcuların uğrak yeri olarak devam edecek.
  • Berlusconi artık kendine gelmeli. Şu an da kulüp için çok iyi bir teklif var ortada. Bu fırsat bir daha da ele geçmez. Kulübü kesinlikle satmalı. Istediği teklifte geldi. Berlusconinin artık bu takım için para harcamayacagini herkes biliyor. Kulübün sahibi olduğu sürece Galliani denyosuyla beraber takımı iyice batiracaklar. Bu kulübü tek kurtuluşu el degistirmesidir. Su an cikan haberlere göre Berlusconi teklifi reddediyor. En azından çoğunluk hissesini satmak istemiyormuş. Bu adam takımı elinde batırmak niyetinde herhalde. Umarım bir şekilde kulübün çoğunluk hissesi şu Taylandlı iş adamına satılır. Aksi halde Berlusconiyle beraber çürümeye devam ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taylandlı iş adamı Bee Taechaubol, Silvio Berlusconi ile AC Milan'ı satın almak için "özel ve dostça" bir görüşme yaptıklarını açıkladı.

Taechaubol, yaptığı basın açıklamasında; "Kişisel olarak söyleyebilirim ki, İtalyan medyasında bazı yanlış bilgiler ve yanlış anlaşılmalar var. Daha önce yapılan görüşmelerde de aynı şey oldu. Henüz verilen bir karar ya da atılan bir imza yok" ifadelerini kullandı.

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Milan'ın fazla masraflı bir takım olduğunu belirterek tasarruf tedbirleri almıştı. Hatta, bu yolda pahalı olan takım otobüsü dahi satılmış, takım daha fazla genç oyunculara şans vermeye başlamıştı.

Taechaubol'un Genel Direktörü olduğu Thai Prime Şirketi, İtalyan medyasında yer alan haberlere göre AC Milan'ı satın almak için 1 milyar euroluk bir teklif yaptı.
  • Berlusconi Milan icin 1.5 milyar istemis. 1 milyar euroya yakin bir teklifi reddetmis. Milanin 200 milyon euroda borcu varmis. Her yil 60-70 milyon euro bütce acigi veren bir sirket. Modern bir stadi da yok. 200 milyon euro borcu kapatsa, 400 milyon euroya stad yapsa, 300-400 milyon euroda takima harcasa, 2 milyar euroyu bulur. 1 milyar euroluk teklif müthis teklif.

Stadi sponsorlar yaparsa, Milanin sponsorluk gelirleri düser. İsim hakkindan yilda 40 milyon euro alacaksa, 20 milyon euro alir. Bizim stadtan aldigimiz isim hakki bu yüzden düsük.

Berlusconi ve Gallianiyle Milan düzelmez. Milani futbolu cok iyi bilen bir ekip yönetmedikce, Milanin ne zaman bir daha CLde yer alacağini tahmin etmek cok güc.
  • Mathieu Valbuena, Marsilya'dayken Milan'dan teklif aldığını ancak daha çok kazanmak için Dinamo Moskova'yı seçtiğini açıkladı.

La Derniere Heure'a konuşan Fransız yıldız, "Milan ya da Sevilla'ya transfer olma şansım vardı. Ancak daha sonra Dinamo Moskova ile görüştüm. Ciddi bir proje sundular. 30 yaşındayım ve kariyerimin sonlarına doğru çıkış yaptım. Marsilya'da da para kazandım ama burada daha çok kazanıyorum. Sadece para da değil. Hala hedeflerim var." ifadelerini kullandı.

Valbuena, Dinamo Moskova'ya transfer olmasından bu yana 20 maça çıktı ve 3 gol attı.

Deneyimli kanat oyuncusunun sözleşmesi 2017 yazında sona erecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Mathieu Valbuena, Marsilya'dayken Milan'dan teklif aldığını ancak daha çok kazanmak için Dinamo Moskova'yı seçtiğini açıkladı.

La Derniere Heure'a konuşan Fransız yıldız, "Milan ya da Sevilla'ya transfer olma şansım vardı. Ancak daha sonra Dinamo Moskova ile görüştüm. Ciddi bir proje sundular. 30 yaşındayım ve kariyerimin sonlarına doğru çıkış yaptım. Marsilya'da da para kazandım ama burada daha çok kazanıyorum. Sadece para da değil. Hala hedeflerim var." ifadelerini kullandı.

Valbuena, Dinamo Moskova'ya transfer olmasından bu yana 20 maça çıktı ve 3 gol attı.

Deneyimli kanat oyuncusunun sözleşmesi 2017 yazında sona erecek.

Bu kadar para gözünü görmedim.

• Bu hafta da istifa etmeyecek..

• Inzaghi istifa etse bir şey değişmeyecek. İstifa etmesi gerekenler belli...
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    hocam Milanla D.Moskova arasında bir tek tarih farkı kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

hocam Milanla D.Moskova arasında bir tek tarih farkı kalmış.

Öyle de adam açık açık söylemiş para için diye, insan projelerini beğendim, bana değer verdiler vs. diye kıvırır biraz veya hiç konuşmaz, garibime gitti. Bir de sonuçta ne olursa olsun İtalya Ligi Rusya Ligi'nden iyidir.
  • Galliani gitmeden Milan düzelmez. Takim, son 10 senede hep ligin en fazla gelire sahip olan takimi. Sadece bu sene Juve gecti. Her senede 60-70 milyon euro bütce acigi veriyor. 10 senede 1 kere, oda İbrahimovic sayesinde ligi kazanmis. 1 kerede sampiyonluk yarisinda olmus. Oda İbrahimovic sayesinde. Galliani Bayernde olsa, 100 kez civari kovulurdu.

Takim üstüste 3 pas yapamiyor, adam gidip nokta santrafor aliyor. Niang gibi takimdaki sirti dönük oynama özelligi olan tek oyuncuyuda Genoaya kiralik gönderdi. Niang, her hafta ya gol atiyor yada asist yapiyor. Hic bir yapmasa rakip kaleciyi attiriyor.

Bu senede Cl gitti. 70-100 milyon euro icerdeler. Bu paraya üst düzey oyuncu alsalar, takim üst düzey oyuncudan gecilmezdi. De Jong,Abate gibi oyuncular kontrat yenilemek icin 3.5 milyon euro istiyorlarmis. 1 milyon euroluk oyuncuya 3-4 milyon euro verirsen, onlarda isterler.

Lazio ve Napoliyi ilk3 icin favori görsemde, Milanin bu kadar kötü olacagini tahmin etmiyordum. 5.yada 6.lik bekliyordum. Ciddi ciddi Milanin Valbuenayi istedigine inaniyor musunuz? Milan bedava Menez varken Valbuenaya 7 milyon euro vermez. Milani bu durumlara sokan, bonservis vermemek icin oyunculara asiri yüksek ücret politikasi. Böyle bir politikaya sahip bir takim Valbuenaya gidipte 7 milyon euro vermez.

• Bu iş sıkmaya başladı artik istifa etmesi gerekenleri degil baskalarini konusuyoruz. Takim kimlerin eline dustu 1 milyari kabul etmiyorlar. CL de yok artik :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumların çoğu Milanın satılması, Galliani ve Berlusconinin bu işi birakmasi yonunde. Yahu siz Berlusconi oncesi Milani bilirmisiniz? Berlusconi takimi nereden aldi nereye tasidi haberiniz var mi? Her buyuk takimin tarihinde bu tip olaylar cereyan etmistir. Tahminim 3 sene icerisinde Milan yine CLye rahat katilir. Sadece biraz daha nokta transfer lazim. Mali yapiyi dengelemek. Tek lazim olan bu.

• Berlusconi Milani dünyanin en iyisi yapti. Simdi de orta sira takimi yapti. Takim Torinoyla yarisiyor. Berlusconi ve Galliani oldugu sürece, Milan CLye gidemez. Diger takimlarla kalite farkini kapatmak icin üst düzey adamlar almak lazim. İyi bir kadro planlamasi gerek. Milan kadrosunu Galliani kuruyor, bu yüzden kadro berbat kurulmus.Söyledigim gibi takim ortasahada 3 pas üstüste yapamiyor, gidip nokta santrafor aliyor. Milanin 2 forvetide nokta santrafor.

Milan son 10 senede bu sene haric, ligin en fazla gelire sahip olan takimiyken, her sene 60-70 milyon euro bütce acigi veriyor. Bu aciklari kapatmak icin Kakadan İbrahimovice Silvaya kadar kac tane oyuncu sattilar. Transfere para harcasalar, bu aciklari anlarim. Milan en son ne zaman bir defansa kaleciye yada ortasahaya cift haneli rakamlarda bonservis ödedi? Bunu yapmadan nasil kaliteli adam alacaksin? Milani bu noktaya tasiyan bonservis ödemeyelim, yüksek maas ödeyelim politikasi. 1 milyon euro alacak oyuncu Milandan 3-4 katini aliyor. Bu sene 23 adami gecmeyecegiz diyorlar, sonra bakiyorum, 31 tane oyunculari oluyor. Milanin maasinin yarisini yada tümünü ödedigi ve kiralik adamlari da var. Torres, Matri, Robinho gibi. Bu senede Cl yok, yine 70-100 arasi icerdeler. Berlusconi ve Galliani oldugu sürede bu böyle devam eder. Milan en son Cldeki basarisini ne zaman yakaladi? Ben Bayernliyim, kücük yaslarimdan beride maclarina giderim. Cok yakindan takip ederim. Resmi üyesiyim ayni zamanda. Biz neden böyle seyler yasamadik? Real, Barca neden yasamadi? Gecis dönemini her takim yasar. bu gecis dönemi 1 sene civari sürer. Milandaki gecis dönemi, 6-7 yildir sürüyor. Milanin yasadigini kimse yasamadi. Takip ediyorum, Milan 2008den beri gecis dönemi yasiyor. Bir takim her yil gecis dönemi yasar mi? Milan yasiyor iste.

Milanin taraftari deklerasyon yayinliyor. Ürün almayin, maca gitmeyin diye. Galliani olmadan Milan düzelmez de diyorlar. Haksizda degiller. Gecen sene adamlar bize Matri lazim degil, defans ve ortasaha alin dediler. Milan gitti, Tevezin Juve transferini finanse etti. Simdi Matri Juvede kiralik. Maasinin yarisini Milan ödüyor.

Milan nasil düzelir? Politika degisikligi. Futbolu cok iyi bilen biriyle kadro planlamasi yaparak. 1 milyon euroluk adama 3-4 milyon euro yerine 1 milyon euro vermeye baslayarak. Üst düzey transferler yaparak. Galliani kovmaktan baslayarak.

Juventus yada İnter taraftarlarinin Berlusconi ve Gallianin gitmesini istemeyecegi de cok acik. Onlar giderse Milan düzelir. Keske Bundesligada bizim rakiplerin hepsinde 1 Galliani olsa. Ne güzel olurdu. Yillar icinde Bayern 2yle bile rekabet edemeycek düzeye gelirlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

Berlusconi Milani dünyanin en iyisi yapti. Simdi de orta sira takimi yapti. Takim Torinoyla yarisiyor. Berlusconi ve Galliani oldugu sürece, Milan CLye gidemez. Diger takimlarla kalite farkini kapatmak icin üst düzey adamlar almak lazim. İyi bir kadro planlamasi gerek. Milan kadrosunu Galliani kuruyor, bu yüzden kadro berbat kurulmus.Söyledigim gibi takim ortasahada 3 pas üstüste yapamiyor, gidip nokta santrafor aliyor. Milanin 2 forvetide nokta santrafor.

Milan son 10 senede bu sene haric, ligin en fazla gelire sahip olan takimiyken, her sene 60-70 milyon euro bütce acigi veriyor. Bu aciklari kapatmak icin Kakadan İbrahimovice Silvaya kadar kac tane oyuncu sattilar. Transfere para harcasalar, bu aciklari anlarim. Milan en son ne zaman bir defansa kaleciye yada ortasahaya cift haneli rakamlarda bonservis ödedi? Bunu yapmadan nasil kaliteli adam alacaksin? Milani bu noktaya tasiyan bonservis ödemeyelim, yüksek maas ödeyelim politikasi. 1 milyon euro alacak oyuncu Milandan 3-4 katini aliyor. Bu sene 23 adami gecmeyecegiz diyorlar, sonra bakiyorum, 31 tane oyunculari oluyor. Milanin maasinin yarisini yada tümünü ödedigi ve kiralik adamlari da var. Torres, Matri, Robinho gibi. Bu senede Cl yok, yine 70-100 arasi icerdeler. Berlusconi ve Galliani oldugu sürede bu böyle devam eder. Milan en son Cldeki basarisini ne zaman yakaladi? Ben Bayernliyim, kücük yaslarimdan beride maclarina giderim. Cok yakindan takip ederim. Resmi üyesiyim ayni zamanda. Biz neden böyle seyler yasamadik? Real, Barca neden yasamadi? Gecis dönemini her takim yasar. bu gecis dönemi 1 sene civari sürer. Milandaki gecis dönemi, 6-7 yildir sürüyor. Milanin yasadigini kimse yasamadi. Takip ediyorum, Milan 2008den beri gecis dönemi yasiyor. Bir takim her yil gecis dönemi yasar mi? Milan yasiyor iste.

Milanin taraftari deklerasyon yayinliyor. Ürün almayin, maca gitmeyin diye. Galliani olmadan Milan düzelmez de diyorlar. Haksizda degiller. Gecen sene adamlar bize Matri lazim degil, defans ve ortasaha alin dediler. Milan gitti, Tevezin Juve transferini finanse etti. Simdi Matri Juvede kiralik. Maasinin yarisini Milan ödüyor.

Milan nasil düzelir? Politika degisikligi. Futbolu cok iyi bilen biriyle kadro planlamasi yaparak. 1 milyon euroluk adama 3-4 milyon euro yerine 1 milyon euro vermeye baslayarak. Üst düzey transferler yaparak. Galliani kovmaktan baslayarak.

Juventus yada İnter taraftarlarinin Berlusconi ve Gallianin gitmesini istemeyecegi de cok acik. Onlar giderse Milan düzelir. Keske Bundesligada bizim rakiplerin hepsinde 1 Galliani olsa. Ne güzel olurdu. Yillar icinde Bayern 2yle bile rekabet edemeycek düzeye gelirlerdi.

Kardeş bizim durumda çok farklı değil aslında.

Tabiki gönül ister galliani sonuna kadar yaşasında bizim kadro ve yönetim arasınada bakmak gerek :)

• @Mauro Icardi Sizin takimin durumu Milan kadar kötü degil. Sizde kadro planlamasi kötü yapiliyor. İnter kaliteli adamlar aliyor, güzel yatirimlar yapiyor fakat yetersiz.

Milanda 2-3 oyuncu olmasa, Milan küme düsmemeye oynar. Cok Milanli arkadasim var, keske Serie Bye düssek, ancak o zaman düzeliriz seklinde düsünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CasaMia

Yorumların çoğu Milanın satılması, Galliani ve Berlusconinin bu işi birakmasi yonunde. Yahu siz Berlusconi oncesi Milani bilirmisiniz? Berlusconi takimi nereden aldi nereye tasidi haberiniz var mi? Her buyuk takimin tarihinde bu tip olaylar cereyan etmistir. Tahminim 3 sene icerisinde Milan yine CLye rahat katilir. Sadece biraz daha nokta transfer lazim. Mali yapiyi dengelemek. Tek lazim olan bu.

Cidden 3 sene icinde borclar duzelip takim tekrar cl ye cikacak mi. bu dediginiz beni umutlandirdi bu mesaj burada kalsin ilerde +lara bogulacak :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı sık sık İtalyan takımlarıyla anılan Ciro Immobile için yeni bir iddia ortaya atıldı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Ciro Immobile Milan'ın da gündeminde yer alıyor.

Borussia Dortmund'ta aradığını bulamayan ve İtalya'ya dönmesi beklenenen Immobile'ın menajerinin Milan yöneticileriyle geçtiğimiz hafta arası bir görüşme yaptığı iddia edildi. Milan'ın golcü oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ancak bu transferin kiralık olarak gerçekleşmesinin beklendiği belirtildi. İtalyan ekibin, Dortmund'u ikna etmesi halinde Immobile'ı 15 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralanması bekleniyor.

Ciro Immobile'ın 2019 yılına kadar Alman ekibi ile sözleşmesi devam ediyor. Golcü oyuncu ile Serie A'dan Fiorentina ve Napoli'nin de ilgilendiği biliniyor.
  • A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan

İtalyan devi AC Milan, futbol dünyasının alışık olmadığı bir iş birlikteliğine imza attı. Özellikle kız çocuklarının hayranlık duyduğu 'Hello Kitty' ürünlerinin yaratıcı markası ile ortaklık kurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan firma yetkilisi, "Fikir AC Milan'dan geldi. Üst düzey bir erkek markası olan AC Milan'ın kadın ruhuna da hitap etmesi düşünüldü. Günümüzde birçok kadın futbolla ilgileniyor ve bu da markaların yeni koleksiyonları için onları hedef haline getiriyor." derken AC Milan Reklam Direktörü Jaap Kalma da, "AC Milan her zaman diğer sektörlerde de var oldu. Bu yüzden Hello Kity gibi bir markanın arkasındaki güçle bir araya geldik. Hello Kity çok prestijli ve önemli bir karakter. Dünyada birçok gencin ilgisini çekiyor" ifadelerini kullandı.

AC Milan'ın yeni anlaşma ile nasıl ürünler piyasaya sunacağı şimdiden merak konusu oldu. Hello Kity, 1974'te Japon bir firma tarafından yaratılan hayali bir 'kedi' figürü. Dünya üzerinde milyonlarla ifade edilen bir hayran kitlesi var. Aynı şekilde milyara ulaşan rakamlarda da Hello Kity figürlü ürün satılıyor.

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.