Şimdi Ara

A-101 NATURAL Hekimce MultiTablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
120.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar aksu vital müşteri temsilcisine baglandım. A101 de satılan Natural Hkmce de aksu vitale aitmiş. Yani güvenle alabilirsiniz. Aksu vital özellikle helalliğe dikkat ediyor. Isimdeki farklılık bakanlık ile alakalı falan filan dedi. Tam detayını sormadım. Isteyen aksu vitali arayıp sorabilir. Ama biraz bekletiyorlar 3 dk bekledim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthdrhn -- 11 Ocak 2019; 17:56:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıcam arkadaşlar ama 60'lı 10 TL olarak satılıyor. Gerçekten içime kuşku düşürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde ben de ürünleri afişte gördüm internette. Ürünleri araştırdığımda Aksu Vital'e yönlendiriyor. Aksu Vital'de incelediğimde ise detayları tam olarak göremedim. Bilgisi olan var mı? Aksu Vital yetkilileri bizi aydınlatmak isterler mi? Ürünlerin içerikleri nedir, fiyatlar neden bu kadar ucuz, ürünler nerede üretiliyor, hangi denetimlerden geçiyor?
  • biraz önce, a101 gibi bir markette satılıyorsa bir sıkıntısı yoktur diye düşünüp karma tablet olanlardan 2 kutu aldım ama bende bulamadım tam ne olduğunu. Gidip iademi etsem diye düşünüyorum şimdi  

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Çil

biraz önce, a101 gibi bir markette satılıyorsa bir sıkıntısı yoktur diye düşünüp karma tablet olanlardan 2 kutu aldım ama bende bulamadım tam ne olduğunu. Gidip iademi etsem diye düşünüyorum şimdi  

şimdi biraz daha detaylı araştırdım da dönem dönem bu ürünler satılmış bu şekilde, bir sıkıntı olsa internette biryerlerde şikayet olarak birşeyler yazardı mutlaka, ne şikayervar.com da ne ekşide olumsuz birşeye rastlayamadım, sadece internet sitesi ve ürünler hakkında bilgi bulunmadığını yazmış bir iki kişi. En kötü ihtimalle placebo tabletlerdir  

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Çil

biraz önce, a101 gibi bir markette satılıyorsa bir sıkıntısı yoktur diye düşünüp karma tablet olanlardan 2 kutu aldım ama bende bulamadım tam ne olduğunu. Gidip iademi etsem diye düşünüyorum şimdi  

Deren Tarım ürünleri üretici imiş, bugün aldım

Multivitamin versiyonu iğrenç derece kokuyor

Birçok marka kullandım hayatım böyle kötü multivitamin kokulu ürün görmedim. Bildiğiniz bemiks kokusu var

• hocam aktif değildim epeydir yeni gördüm mesajınızı kusuruma bakmayın lütfen :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.