Şimdi Ara

A 101 LED AMPUL INFLAME 9.95 TL (15W-1350 lm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marka hakkında pek yorum bulamadım. Bugün iki adet aldım. Evde denedim birini baya başarılı gözüküyor.
    Bence avantajları:
    -Fiyatı çok uygun
    -Watt ve lümen değeri yüksek
    -Uzun boyu ile (diğer ledler daha kısa oluyor) avize kullananlarda avantajlı olacağı kanısındayım. Ki en çok da bu sebeple aldım.

Bilginiz var mı bu ampul hakkında. Daha evin diğer odalarına da almam gerektiğinden fazla sayıda almayı düşünüyorum.

https://ayb.akinoncdn.com/products/2020/04/03/29679/f9ee9571-d239-413e-ba67-0068a7589b0d_size780x780_quality60_cropCenter.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 22 Mayıs 2020; 22:26:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bugün 15w olanını 10 TL ye aldım ben de kalitesini beğendim.

• İş görür güzeldir, ucuzdur ama sadece beyaz rengi var, keşke sarı da olsa.
  • Ürün fotoğrafı, watt ve lümen bilgisi girmeyi unutmuşum. Şimdi düzenledim.

• 9 ve 15 w var, memnunum.

• https://ayb.akinoncdn.com/cms/2020/05/15/21c105d9-d7a9-43e5-b65e-494deb8639fe.jpg 15w olanı normalde 12,95. Bu haftaya özel 9,95 gözüküyor. 7 tl'ye nasıl aldınız? Şubeye özel miydi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

https://ayb.akinoncdn.com/cms/2020/05/15/21c105d9-d7a9-43e5-b65e-494deb8639fe.jpg 15w olanı normalde 12,95. Bu haftaya özel 9,95 gözüküyor. 7 tl'ye nasıl aldınız? Şubeye özel miydi acaba
    Sanırım şubeye özeldi. Fişi atmışım belki 7.95tir ama yarın tekrar kontrol ederim 6.95 diye hatırlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Codegen PowerX 5000 mAh 19,90 TL
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iyi bir marka degil. Cok cabuk bozuluyor. Salondaki avizeye bundan ve benzer bu tip marka ampullerden 3.degisimim oldu. Diger avizeye koctas tan aldigim diall marka ampul takmistim hala sorunsuz kullaniyorum. 6. Senesinde...

Bahsettigim diall marka ampulu bulun. Elinize alin ve inceleyin ne demek istedigimi daha takip kullanmadan anlayacaksınız. Saygilarimla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Iyi bir marka degil. Cok cabuk bozuluyor. Salondaki avizeye bundan ve benzer bu tip marka ampullerden 3.degisimim oldu. Diger avizeye koctas tan aldigim diall marka ampul takmistim hala sorunsuz kullaniyorum. 6. Senesinde...

Bahsettigim diall marka ampulu bulun. Elinize alin ve inceleyin ne demek istedigimi daha takip kullanmadan anlayacaksınız. Saygilarimla...
    Bozulma derken komple mi yanmıyor gücü mü azalıyor hocam ?
    İşin tuhafı yan raftaki aynı Flames marka daha düşük watt ve daha düşük lümen ampul daha pahalıydı

• Daha önce alıp kullandım, uzun ömürlü olmuyor. Maksimum 1 yıl içerisinde aldığım 5-6 lamba bozuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furbey40

Daha önce alıp kullandım, uzun ömürlü olmuyor. Maksimum 1 yıl içerisinde aldığım 5-6 lamba bozuldu.
    Hadi ya... Led olmasına rağmen 1 yılda bozulması tuhaf gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

Hadi ya... Led olmasına rağmen 1 yılda bozulması tuhaf gerçekten.

Alıntıları Göster
    hocam büyük ihtimalle 9.95 a aldınız haftanın yıldızı olarak 12.95 den 9.95 e düştü tüm a101 lerde
  • Çok aktif kullanmadığınız yerlerde fena değil, idare eder çözüm sunuyor. Daha önceki kampanyalarından almıştım, bahsedilen değerlerde güç sağlıyor.
  • Ampüllerden anlamıyorum fakat;

Phılıps Essential Led model bu olması lazım ortalama 3-4 senedir aynı ampülü kullanıyorum herhangi bir sorun bozulma yaşamadım

Bundan önce klasik ilk çıkan tasarruf ampulleri kullanıyorduk çok çabuk bozuluyordu

• Işığın sıcaklık değeri kutuda yazıyor mu? Yazmıyor ise kıyas yapıp bir değer verebilir misiniz? 5000k civarı ise alırım gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Iyi bir marka degil. Cok cabuk bozuluyor. Salondaki avizeye bundan ve benzer bu tip marka ampullerden 3.degisimim oldu. Diger avizeye koctas tan aldigim diall marka ampul takmistim hala sorunsuz kullaniyorum. 6. Senesinde...

28 TL Diall Ampul E27 14W 1521 lm Beyaz Işık
    Koctas.com.tr
    Ampul E27 1521 lm Beyaz Işık
    https://www.koctas.com.tr/diall-ampul-e27-1521-lm/p/2000025908

Başlıktaki üründen 4 tane alsanız her yıl 1 tanesini atsanız aynı fiyata denk geliyor. Değer mi bilemedim.

• bim den aldığımı halen kullanıyorum.2 sene olmuştur sanırım

n11.com dan aldığım horoz marka olanların hepsi 1 sene olmadan bozuldu. ince E14 ve E27 almıştım

hatta forumda satış yapıyordu.özkan elektrik idi mağazanın ismi sanırım
  • Osram da 8,95 TL idi geçen hafta hocam. Şok market te de indirime giriyor Osram. Tabi 10 watt olanlar.

• Banyoda senelerdir kullanıyorum. Led çok hassan asansörün çalışması ile etkilenip şiddeti düşüyor tepki veriyor

Yeni serisi nasıldır bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Işığın sıcaklık değeri kutuda yazıyor mu? Yazmıyor ise kıyas yapıp bir değer verebilir misiniz? 5000k civarı ise alırım gibi.
    6400k sanırım bahsettiğiniz değer
    A 101 LED AMPUL INFLAME 9.95 TL (15W-1350 lm)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.