Şimdi Ara

A 101 iş görüşmesi için beni çağırdı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar A 101'e cv bırakmıştım baya oluyor biraz önce aradılar yarın mülakat için çağırdılar aynı zamandada hafta sonu kpss 'e gidiyordum acaba hafta sonumu etkilermi çalışma şartları naısl bilgi verebilecek olan varmı içinizde maaş 900 tlmi olacak acaba ? Teşekkürler.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Merhaba arkadaşlar A 101'e cv bırakmıştım baya oluyor biraz önce aradılar yarın mülakat için çağırdılar aynı zamandada hafta sonu kpss 'e gidiyordum acaba hafta sonumu etkilermi çalışma şartları naısl bilgi verebilecek olan varmı içinizde maaş 900 tlmi olacak acaba ? Teşekkürler.

sanmam 900 olacağını asgaridir büyük ihtimal. hafta 1 gün izini vardır.
  • Çalışma koşullarını bilemem ama A101 10 numara 5 yıldız.ailecek seviyoruz.
  • up
  • Çalışma şartları Bim'den kötü.Kasa açık çıkarsa maaşından kesiliyor ve hem kasa,hemde orta reyon dizimi,mal çekme işini aynı anda yürüteceksin.Kısacası bu tür marketlerin amacı tek elemanla çok iş yapmak.Bütün marketin işini yaptığın oluyor,buna temizlikte dahil.Bim'de çalışman daha yararına maaşı daha yüksek ve çalışma saatlerini esnetmiyorlar.A-101 yerine Metro,Migros veya Carrefour bu tür yerlere başvuru yap.Saydığım yerlerde 3 ayda bir çift maaş ikramiyesi,personel servisi,sendika ve yüksek primden sigorta yatıyor...

A101 de çalışıp memnun olan görmedim.Perakende sektörü yerine daha kolay tezgahtarlık,lojistik veya teknik işler sektöründe iş ara derim.Market işi kendini geliştiremeyeceğin stresli,yorucu ve insanla uğraşması zor bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 1 Kasım 2013; 7:04:12 >
  • bime git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.