Şimdi Ara

A 101 DE 2.5 KG OSMANCIK PİRİNÇ 8.95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün A-101'den 2.5 kg Osmancık Pirinci 8.95 TL'ye aldım. Bölgesel mi bilmiyorum. İlgilenenlere duyurulur.

• jckl35 J kullanıcısına yanıt
    Hangi marka
  • tam aşure günü iyi olur ama deneyen birinin torum yapması lazım.
  • Ovadan ise kotü.kupkuru oluyor.gercek et suyuyla yaptik ona ragmen saman gibiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 den pirinç bulgur mercimek daha almam aldim pişman oldum

• canturkkara kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın markasını hatırlamıyorum. İndirimi gördüm aldım geçtim
  • Bim'in ithal pirinci iyi (turuncu poşette satılan)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inşallah iyi çıkar ama bir kere aldım evdekilerle papaz olduk pişmiyor diye bir daha tövbe almam
  • A 101 de satılan bakliyat gurubu genelde ithal ürünlerdir.

GDO ihtimalinden dolayı almıyorum.

Osmancık pirinç için ise fiyat çok sıcak değil. Kg fiyatı 3,58 e geliyor. Baldo olsa bu fiyata sıcak olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jckl35

Hocam inanın markasını hatırlamıyorum. İndirimi gördüm aldım geçtim

Sıcak fırsatlar müdavimi değilmi işte

hepsi aynı
  • kimse de çıkıp "pirinç yemeyin,çöp" dememiş hayret...
    bu Osmancık pirinç her markette iyi indirimlere giriyor..fazla fazla mı girdi ülkeye nedir anlamadım..

en son Migrostan kepekli pirinç almıştım 1 sene önce daha da uzağım bu pirinç sektörüne :)
    bir üst mesajdaki arkadaşın dediği BİM in pirinci iyi tezini ben de duymuştum komşudan ;)
  • pirinç yemeyin, çöp.
  • k.mercimek fiyatları malum 2,5 kat arttı 1 yılda

geçen her yerde 5 tl olan mercimek 3,45 iken aldım a101 den.. yayla nın ürünleri

bim in Osmancık pirincini tavsiye ederim.. a101 genelde ithal.. bim de yerli.. bölgesel benim burda kaç aydır 7,45 2,5 kg
  • Tosyalı birisi olarak söylüyorum, ithal edilen pirinç diye plastik patates karışımı ürünlere dikkat edin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: boncuk82

Tosyalı birisi olarak söylüyorum, ithal edilen pirinç diye plastik patates karışımı ürünlere dikkat edin arkadaşlar.

pirince plastikmi karıştırıyorlar?
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    Çinliler plastikten pirinç üretmişler gerçeği ile ayırt edilemiyormuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuhh -- 23 Ekim 2015; 19:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

kimse de çıkıp "pirinç yemeyin,çöp" dememiş hayret...
    bu Osmancık pirinç her markette iyi indirimlere giriyor..fazla fazla mı girdi ülkeye nedir anlamadım..

en son Migrostan kepekli pirinç almıştım 1 sene önce daha da uzağım bu pirinç sektörüne :)
    bir üst mesajdaki arkadaşın dediği BİM in pirinci iyi tezini ben de duymuştum komşudan ;)

Osmancık pirinci fazla fazla mi giriyor derken nerden girecek?

• İyi de ithal pirinc nasil Osmancik pirinc oluyor. Eger gercekten ithal pirinci Osmancik pirinc olarak paketledilerse yaziklar olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirinç düşük lifli faydasız boş bir karbonhidrat kaynağıdır. Glisemik indeksi neredeyse toz şekerle aynıdır. Kan şekerinizi jet hızıyla yükseltir, aşırı insülin salgılatır ve buna mukabil yine jet hızıyla düşürür. Çabuk acıkır ve yemeğe saldırırsınız.

Kısacası ÇÖP.
  • 1hafta once 1 kg ovacik pirinç aldim 5.75 tl idi ve son zamanlarda yedigim en iyi princ diyebilirim. Ucuz olanları da vardı ama görünümü kotu diye almamistim. Zeki osmancik ürünlerini tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.