Şimdi Ara

A•101 - ALDIN ALDIN! - 27 NİSAN 2017 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
30
Favori
176.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Puzzle gelmemiş buralara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matkabı alıyomuyuz şimdi :) baktım piyasadan fazla ucuz değil ama bütçe buna yetiyor. bu fiyat aralığında başka tavsiyesi olan varsa alıntılasın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz markasız powerbank almayın abi sonra patlıyor canınıza yazık alıyorsanız asus xiaomi gibi bilinen markaları tercih edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bem aynı powerbank ı 1 seneye yakındır kullanıyorum. 7400 lük hilevel ve 10400 hilevel aldım. İkisinden de çok memnunum 10400 ün tek sorunu, baybass yok şarj olurken cihaz şarj edemiyor ve led ışık ile fan tarzı ürünleri çalıştırmıyor güvenlik için kesiyor enerjiyi. Sadece telefon ve bt kulaklık falan şarj edebiliyor.



    7400 olanda böyle bir durum yok baypass ve 3. Parti cihazları çalıştırma sorunsuz.



    G5 i 2.5 defa net dolduruyoru tam şarjda 10400 ile.





    Uyguna bakıyorsanız alın derim ha bütçeniz yeterliyse eğer hızlı şarj 3.0 ı destekleyen ürünlerden alın bu desteği sunmayan markalı ürünlere tonla para da vermeyin bence. :)





    Ben bugün sinbonun tıraş makinesini aldım. 49 liraya parasını hak esen bir ürün olmuş gerçi nette de benzer fiyatı Kirli sakal bırakanlar için çok iyi bir cihaz tavsiye ederim. Bir de braun falan sinek kaydı tıraş yapan aletlerden getirse uyguna çok iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Ucuz Tras makinelerinde en büyük sıkıntı batarya. Onun bataryası lityum mu yoksa ni-cd mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray pikeyi aldım kalitesi orta sayılır. İdare eder yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ellekem

    Ucuz Tras makinelerinde en büyük sıkıntı batarya. Onun bataryası lityum mu yoksa ni-cd mi

    hb den 230 liraya panasonic aldım teslimat bekliyorum
    https://forum.donanimhaber.com/lt-hb-gt-panasonic-es-st3n-k803-quot-237-tl-quot--124951949

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçük balta alan varmı iş görürmü ufak tefek arabada durmak için sagda solda mangalda kucuk odunları kesermı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

    küçük balta alan varmı iş görürmü ufak tefek arabada durmak için sagda solda mangalda kucuk odunları kesermı?

    Arabada tehlikeli olmaz mı usta. Lavuğun biri trafikte artistlik yapar.



    Ver allahım ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın da pili ni-cd Yalnız anlamadığım 1 adet 800mha 3w pil demişler. Bu nasıl pil anlamadım AA boyda 3w pil var mı. Neyse cihaz sadece pille kullanılmıyor, adaptöre takılı halde direkt elektrikle de çalışabiliyor hocam. Eğer ilerde pil tamamen ölürse ve değiştirme imkanı da yoksa kablolu olarak da kullanılabilir.

    Çok ucuz mallar da kullandım, sinbo yine de işporta mallarına göre daha kaliteli :D Saç kesiminde makinenin tepkisi nedir bilmiyorum ama benim sakal ve bıyık düzeltme işlerim için oldukça yeterli geldi. Komple kirli sakal bırakıp bıyıklarında kenarlarını düzelttim tamamdır :D

    Bu fiyata idare edecek güzel bir ürün. lityum model ben pek görmedim. Çok eskiden bime gelmişti kaçırdım onu hatta usb ile şarj oluyordu ama bir daha öyle makine göremedim. Philips'in böyle setlerine baktım onlar da lityum değil. 150 200 onlara verene kadar bunu almak mantıklı geldi. O kadar da kalitesiz bir ürün değilmiş korktuğum gibi çıkmadı.

    Metal taraklı uç mu deniyor ne diyor onlara bilmiyorum. 3'nün de seviye ayarı varmış o hoşuma gitti. Makine üzerinden ayarlanabiliyor ve hareket eden uç 2 kademe ileri geri hareket ediyor.




  • ZeSeBa kullanıcısına yanıt
    maganda çok ama o tarz işlerden hep haklıda olsam kaçmaya çalışırım , kaçarım daha doğrusu :D

    ama en umulmadık anda pıknıge daga bayıra gezmeye cok gıdıyorum bi ateş yakalım odun keselim diyorum ama odunçalı çırpı ufak seylerı kesıcek bi alet bulamıyorum el altında . hatta geçen yazı arabanın bagajında semaverle geçirdim hiç inmedi tangır tungur heryere onla gıttım sureklı kullanıyorum dıye arabayı sattımda sımdıkıne daha koymadım yazda gelmedı dıye paslanmasa kafi benim için aslıında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 23 Mart 2017; 22:18:37 >
  • 40 kusur parcali tornavidali uc seti rezalet. Yarin ilk is iade edecegim. 7.5 liradan fazla etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam 2014 de gelmişti 40 tl ye sanırım. Ben de ondan almıştım müthiş bir cihaz iyiki almışım diyorum. 1-2 ay önceki şarjla kullanıyorum. Micro usb şarj aletiyle şarj ediyorum.

    Bim sonradan hiç getirmedi birdaha bu makineyi. Normalde getirdiği şeyleri bir daha getirirlerdi ama. Benden görenler hep sordular nerden aldım diye.

    Gecen sefer migrosta aynısını gördüm sadece goldmaster markasıydı. Herşeyi tasarımı vs aynı. Fiyatı 60 tl sözde 80 tl den düşmüş. 60 tl değer kesinlikle 5m migroslarda bulunabilir almak isteyenler. Bir de powertec markası da övülüyor. O da çift batarya lityum pilli güçlü motorlu. O da 60 tl fiyatlara bulunur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 23 Mart 2017; 23:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    haydaa keşke önceden görseydim hocam seni 60 lira iyimiş yahu lityum pil için. Migrosa'da çok giderim ama hep raks marka kıytırık plastik ürünler oluyor. Eskinin kaliteli markası şimdi resmen işporta malı gibi. Yıllar önce raks vantilatör almıştık taş taş hala çalışıyor 25 senelik falandır herhalde ben babam aldığında

    powertech'e baktım ama başlıksızmış sanırım. Sinbodaki ıvır zıvır şeyler güzel iş görüyor sevdim:D Senin bimden aldığında öyle olması lazım bir saç kesim için büyük başlık, sakal düzeltme için küçük başlık falan. :D Sakal için olan başlığı tarak aparatını takmadan kullanınca baya kısa kesiyor sakalı çok hoşuma gitti o parça. İlerde bir tane braun düşünüyorum sıfır kesim için, uzun sakalı hazırlamak adına bu set iyi iş görür. Şöyle güzel su geçirmez lityum bir makine getirse a101 tadından yenmez vallahi.

    Pilli su geçirmez braun var birtane ama çok eski file gibi metali eskimiş çatladı heryeri. Bulunmuyorda eski model olduğu için. Ben cildime jilet vurunca hep kıl deri altında kalıyor sivilce oluyor bıktım vallahi


    Bu arada bim 4 nisanda yine LG hoparlör getirecekmiş. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım, baya güzel bir şeye benziyor




  • silikon tabancasına ihtiyacım vardı aldım.Ama balta broşürde biraz büyük geldi gözüme ama sonuç hüsran. bir el karışı kadar olabilirdi.. Ve keskinliği hiç iç açıcı değildi elime aldım bildiğin demir parçası aldım gibi geldi.


    A•101 - ALDIN ALDIN! -  27 NİSAN 2017




  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Yav balta geçen sefer geldiğinde daha büyüktü sanki. Bu seferki çok ufak geldi gözüme almaktan vazgeçtim ben. Gerçi bagajda da büyük taşınmaz, çevirme falan olsa direkt el koyarlar Kesimi falan iyiyse belki alabilirim ben de. Dediğin gibi piknikte çok lazım oluyor, en basitinden kocaman kömürü kırmak için bile lazım olmuştu yazın. 1 paket kömür aldım içinden resmen kütük çıktı
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    benım urunume el felan koyamazlar sıkıntı degılde... dandik olması yada paslanmması sıkıntı gercı altı ustu 10 lira oluculuge gerek yok ama :D a101 e fırsat bulursam ugruyucam kaldıysa alırım.... yoksa şansa kusucez artık
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Büyük 5m migroslara bakın ben gördüm. Tıpatıp aynısı çeşit çeşit tarafları başlıkları var saç için sakal için burun için vs.
    Bana kalırsa ben sadece sakalı taraksız ya da 3 nolu olanla oluyorum

    Saç traş çok nadiren saçımı 3 é kesiyorum. Diğer burun için vs başlıklar çok gereksiz bence o yüzden powertec tr 600 cihazı da alınır çok iyi motoru Çift batarya var çıkarılıyor vs.

    Buldum bak bime gelen cihazın aynısını goldmaster markası farklı sadece

    http://www.hepsiburada.com/goldmaster-janti-gm-7141-erkek-bakim-seti-p-SGGOLDMAS6404?magaza=firuze&wt_gl=cpc.nelk.6813-kisisel-bakim-saglik.pla&gclid=CIKD5PzR7dICFQdufgodGYQMrQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 24 Mart 2017; 1:17:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Balta yerine bimden pilates lastiği aldım bugün Kokar falan diyordum da on numara ürünmüş hoşuma gitti. Göğüs çalışmada ve squat yaparken baya zorluyor sevdim.
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Aldık artık hocam, yeni alacak arkadaşlara fikir olsun
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.