Şimdi Ara

a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 10 Ekim 2014; 19:05:13 >

• bende deha olmayı 2 iq puanıyla kaçırdım ama üzülmüyorum kardeş çünkü millet üstün zeka olayım diye uğraşıyo durumumuz aynı
  • Tyler beni tamamlanmış olmaktan kurtar....

Monalisa bile dağılıyor....

bende neden bu kadar umursayamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Herkes derdini yazıyor biz de yazalım rahatlayalım bari...Benim sorunum şu, hayatta istediğim hiçbişeyin tam olmaması. Çok şanssız hissediyorum kendimi. Şansla ilgili neye elimi atsam sonucu kötü oluyor. Aslında dışarıdan baktın mı çoğu şeye sahibim ama hiçbirşey tam benim istediğim gibi değil. Giysim, telefonum, evim, arabam, hayatım...Yurtdışına gidicem okumaya, onda bile istediğim yere gidemiyorum. Belki çok güzel olacak belki müthiş olacak ya da tam tersi ama çoğu insan yurtdışına gidip okumak etmek için neler yapabilecekken ben şuan heyecanlanamıyorum bile. Merak ediyorum hep böyle mi olacak, çünkü hep böyle olacağımı bilsem cidden şuan atlardım bi yerden.

uzun süredir böyleysen gerçekten bir piskoloğa gitmelisin

• Ben hayatın verdiğiyle yetinen küçük ama mutlu insanım. Beklentilerim oldukça düşük tutuyorum. Daha küçük şeylere değer veriyorum. Cidden mutlu ediyor bütün bunlar beni. Bazen özendiğim oluyor ama sonra özendiklerim için kısacak hayatımı harcamam fikrini baskın geliyor.
  • Escape595 @ "piskoloğa gitsem ne olur diye düşünme" sakın , burdan seans olmaz sana tavsiyem kesin git

şimdi görünmez gelir ama bardağın dolu tarafına bakmayı öğreteceklerdir sana , yoksa bu hayatı başka türlü kimse çekemez
  • @escape595
    evet 138 ama ben niye 138 olamıyorum diye üzülme herkesin bardağı 138ml değildir sen 130unu doldurursun fazlası taşar yani dolu tarafına bak neyse konumuz bu değil ama anlamadığın yer olursa sorabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a.k.a snake..
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.