Bildirim
LG P880 Optimus 4X HD 1.234 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben s3 aldım ama s3ten minik bi farkla da olsa üstün bir telefon fiyatı da güzelmiş -
cihaz teleservice garantiliymiş. konu lg olduğu için jb gelip gelmeyeceği belli değil. resmi olarak da açıklanmadı bildiğim kadarıyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: trexin
cihaz teleservice garantiliymiş. konu lg olduğu için jb gelip gelmeyeceği belli değil. resmi olarak da açıklanmadı bildiğim kadarıyla.
jb gelmezse orayı yıkarlar : ) kesin gelir, ayrıca süper fiyat bence.. -
Öncelikle cihaz teleservice garantili değil. Artık kendileri bakıyor garantiye. :) Bu bir açıdan daha iyi.
Güzel cihaz ama yazılım korkutuyor insanı. Cihaz htc s3 ten üste bir cihaz bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 23 Ekim 2012; 18:15:59 > -
Teleservice garantiliyse iyidir. Teleservice'e 2 kez iPhone 4 ve 4S gönderdim. Her ikisinde de sıfır cihazla değişim yaptılar. Gerçi sıfır olarak gönderilen 4S'de stabil çalışmama ve kablosuz ağ bağlantısı sorunları vardı. Tekrar geri gönderdim ama olsun. En azından adam gibi hizmet vermeye çalışan bir firma. Tek kusurları fazla kurumsal olmaları. -
şu prada nın fiyatı hiç düşmedi ne hikmetse -
quote:
Orijinalden alıntı: erolustun
Teleservice garantiliyse iyidir. Teleservice'e 2 kez iPhone 4 ve 4S gönderdim. Her ikisinde de sıfır cihazla değişim yaptılar. Gerçi sıfır olarak gönderilen 4S'de stabil çalışmama ve kablosuz ağ bağlantısı sorunları vardı. Tekrar geri gönderdim ama olsun. En azından adam gibi hizmet vermeye çalışan bir firma. Tek kusurları fazla kurumsal olmaları.
Teleservice artık LG marka cihazlara bakmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ses kalitesi nasıl acaba cihazın? kulaklık çıkışı ses kalitesi ıphone kadar iyi midir? -
fiyatına göre iyi bir telefon bence arkadaşların dediği gibi biraz da güncellemede hızlı davransalar iyi satılır bu fiyata. -
-
-
lg çok sert fiyat kırar -
çok iyi fiyat valla.ama lg yazılım konusunda zayıf inş güncelleme verir.ayrıca kutu içeriğide bildigim kadarıyla cok zengin.kılıfından tutun yedek bataryasına kadar veriyor.ve s3den üstün telefon.optimus ui arayüzü geldi htc sense gibi -
-
2aydir lg 4x kullaniyorum, ses kalitesi gayet iyi. Esimde 3s var ve aralarinda pek fark yok dogrusu. Aslinda s3 den zayif oldugu tek nokta fotograf kalitesinin s3 e gore zayif olmasi. Ayrica batarya bir gun bile dayanmiyor, telefon elimden dusmuyor gerci ama yine de daha uzun sure dayanmasini beklerdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tegra3 pil süresi konusunda sıkıntılı. 2150 lilik pil ile s4 bi işlemci daha iyi bir ikili olurdu -
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Öncelikle cihaz teleservice garantili değil. Artık kendileri bakıyor garantiye. :) Bu bir açıdan daha iyi.
Güzel cihaz ama yazılım korkutuyor insanı. Cihaz htc s3 ten üste bir cihaz bana göre.
garantiyle ilgili soruma ereyon'un verdiği cevap:
"Değerli müşterimiz;
Sitemiz üzerinden satışa sunulan LG P880 Optimus 4X HD Cep Telefonu fatura tarihinden itibaren 2 yıl boyunca distiribitör (Teleservice) firma garantisi altındadır.
Bilgilerinize..
Saygılarımızla..."
ben onların yalancısıyım. -
quote:
quote:
"Değerli müşterimiz;
Sitemiz üzerinden satışa sunulan LG P880 Optimus 4X HD Cep Telefonu fatura tarihinden itibaren 2 yıl boyunca distiribitör (Teleservice) firma garantisi altındadır.
Bilgilerinize..
Saygılarımızla..."
ben onların yalancısıyım.
Hocam teleservice ile lg iyi niyet çerçevesinde anlaşmalarına son vermişler, dün oradayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
"Değerli müşterimiz;
Bilgilerinize..
Saygılarımızla..."
ben onların yalancısıyım.
doğrudur kardeşim onlar oto cevap vermiştir. Artık vintek şengüller bakıyor. Daha iyi teleservice den en azından kendi mallarına kendileri bakıyor daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 23 Ekim 2012; 23:54:20 >
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat 19 tl
- turkcell 90 gb 470
- turkcell illere özel kampanya nedir
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- vodafone hepsiburada premium
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X