Şimdi Ara

9k ya yazılacak en iyi tıp ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dheroes -- 18 Temmuz 2022; 12:55:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kocaeli

• Trakyaya bakabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Omü var hocam ama nasıl bir üniversite hic bilmiyorum

• Çok fazla seçenek arasında kalırsanız kendi şehrinizi de tercih edebilirsiniz

• Kocaeli

• Hangi şehirde yaşıyorsan orayı yazmak daha mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailenle anlasıyosanız bulundugun yerdeki tıp diger türlü deniz kıyısından bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülhane

• kocaeli tıp tabi ki.4.sinifim sormak istedigin soru varsa yardimci olabilirim

• negra1 N kullanıcısına yanıt
    Geçme sistemi nasıl hocam bazı fakültelerde bir dersten kalınca sınıfta kalma olayı var diye duydum. Bir de genel olarak ortam hocalar vs memnun musnuz? Olumsuz yanları ya da daha iyi olabilir dediğiniz bir şey var mıdır?

• samsun yazardım ben

• Esogü gelir mi bilmem ama esogü yaz git hocam gelirse.

• Hocam PAÜ tıp yaz tus sıralamalarında epey yukardayız 2 sene önce tus 2.si bizden çıktı

• dheroes D kullanıcısına yanıt

geçme sistemi şöyle, her dönem 6 7 arası kurula giriyoruz.Donem 1 deyken 6 kurul vardı.Her kurulun süresi farklı genel olarak 1.5 ay oluyor.1.5 ay sonunda 100 soruluk kurul sınavı olur.Bu 100 soruda o 1.5 ay icinde işlediğiniz tüm konulardan ders sayısı agirligina göre soru olur.Geçme puanimiz diger üniversitelere göre yuksek 65 puan.yil sonu 80 üzeri ortalaman var ise finalsiz gecebiliyorsun.Am bu final olayini bu yıl degistireceklermis diye duydum.Daha kolay bi final sistemi gelecek.1 dersten kalma gibi bir olayimiz yok kurul sistemi oldugundan dolayi.Kuruldan kalırsan finale girersin kurul ortalamarinin %60 ı finalin %40 ı 65 üzeriyse sınıfı geçersin.

Hocalar gayet iyi bircogu birbirinden guzel ders anlatiyor.Tabi her üniversitede oldugu gibi slayt okuyan hocalar da var tek tük olsa da.Ama genel olarak dersi dinlersen çok verimli oluyor.Sinifi gecmek zor değil.Donem 1 kolay ama pek boşluyor millet tıp kazandim diye ondan kalma sayısı bi tık fazla.Donem 2 ve donem 3 daha zor tabi ama geçme oranları çok yüksek %92 civarında.65 ortalama yuksek gibi gorunse de diger üniversietelrin 60'ına denk.

Olumsuz yanı egitim açısından pek yok.Ben gayet memnunum.Sadece üniversite cevresindeki yurtlarda kaliyorsan şehir merkezine 30-35 dakika otobusle gitmek biraz uzak.Şehirle ilgili problem olur en fazla.Fakültenin egitimi, laboratuvar yeterliliği ,hocaları gayet güzel.

• Tus için iyi bir üniversite önemli değil mi hocam ?

• dheroes D kullanıcısına yanıt
    Yok bireysel başarı daha önemli, tıp ağır bölüm şehir dışı çok zorlayabilir,hangi şehirdesin bilmiyorum ama

• @thevictorious Hocam ne diyor bunlar iğrenç şehiri tavsiye etmişler  

• Hocam şehirdeki fakülte 19k ile alıyor. Hiç içimden yazmak gelmiyor o yüzden burdaki tıpı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dheroes -- 18 Temmuz 2022; 22:24:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.