Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
52.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Peki vazgeçiyorum iddamdan zor laf anlatmak ;) Mutlu mesut aynen devam.
    30Mpbs'lik ve 25Gb'lik 7+1 HD-MA ses çıkışına sahip full + full bir Mkv dosyası
    Performans olarak R6B bu dosyada en ufak bir zorlanma belirtisi göstermiyor.
    Sizin çalıştırdığınız dosyanın profil yapısı sıkıntılı olabilir veya kullandığınız HDD'de badsector bloklar var ise , cihaz atlamalar yapabilir.

Genel
    Eşsiz ID :221001600648110289870231546571748169892 (0xA6435C2BE18777B28348A272F47A58A4)
    Tam isim :I:\Segate\Toy.Story.3.2010.Real.Blu-ray.1080p.DTS-HD.MA 5.1&7.1\Toy.Story.3.2010.Real.Blu-ray.1080p.DTS-HD.MA 5.1&7.1.mkv
    Biçim :Matroska
    Dosya boyutu :24.6 GiB
    Süre :1s 38dk
    Kapsamlı bit oranı :35.6 Mbps
    Kodlanma tarihi :UTC 2010-10-26 20:28:51
    Yapım uygulaması :mkvmerge v3.2.0 ('Beginnings') built on Feb 12 2010 16:46:17
    Yapım kütüphanesi :libebml v0.7.9 + libmatroska v0.8.1

Görüntü
    ID :1
    Biçim :AVC
    Biçim/Bilgi :Advanced Video Codec
    Biçim profili :High@L4.1
    Biçim ayarları, CABAC :Evet
    Biçim ayarları, ReFrames :4 kare
    Kodek ID :V_MPEG4/ISO/AVC
    Bit oranı modu :Değişken
    Bit oranı :27.3 Mbps
    En fazla bit oranı :31.5 Mbps
    Genişlik :1 920 piksel
    Yükseklik :1 080 piksel
    Görüntü en-boy oranı :16:9
    Kare hızı :23.976 kare/s
    Renk alanı :YUV
    Krom altörnekleme :4:2:0
    Bit yoğunluğu :8 bit
    Tarama türü :Aşamalı
    Bit/(Piksel*Kare) :0.550
    Akış boyutu :18.8 GiB (77%)
    Başlık :Toy Story 3 Untouched Blu-ray 1080p - Purehatred
    Dil :İngilizce
    Renk öncelikleri :BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4, SMPTE RP177
    Aktarım nitelikleri :BT.709-5, BT.1361
    Matriks katsayısı :BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4 709, SMPTE RP177

Ses #1
    ID :2
    Biçim :DTS
    Biçim/Bilgi :Digital Theater Systems
    Biçim profili :MA / Core
    Kodek ID :A_DTS
    Bit oranı :3 448 Kbps / 1 510 Kbps
    Kanal :8 kanal / 6 kanal
    Kanal konumları :Front: L C R, Side: L R, Back: L R, LFE / Front: L C R, Side: L R, LFE
    Örnekleme oranı :48.0 KHz
    Bit yoğunluğu :24 bit
    Sıkıştırma kipi :Kayıpsız / Lossy
    Başlık :English DTS-HD MA 7.1

Ses #2
    ID :3
    Bit oranı :2 848 Kbps / 1 510 Kbps
    Kanal :6 kanal
    Kanal konumları :Front: L C R, Side: L R, LFE
    Başlık :English DTS-HD MA 5.1

Ses #3
    ID :4
    Biçim :AC-3
    Biçim/Bilgi :Audio Coding 3
    Kip uzantısı :CM (complete main)
    Kodek ID :A_AC3
    Bit oranı modu :Sabit
    Bit oranı :640 Kbps
    Bit yoğunluğu :16 bit
    Sıkıştırma kipi :Lossy
    Akış boyutu :452 MiB (2%)
    Başlık :Dolby Digital: French 5.1
    Dil :Fransızca

Ses #4
    ID :5
    Başlık :Dolby Digital: Spanish 5.1
    Dil :İspanyolca

Metin #1
    ID :6
    Biçim :VobSub
    Çoklamalı mod :zlib
    Kodek ID :S_VOBSUB
    Kodek ID/Bilgi :The same subtitle format used on DVDs
    Başlık :English

Metin #2
    ID :7
    Başlık :English 2

Metin #3
    ID :8
    Başlık :French

Metin #4
    ID :9
    Başlık :Spanish
    Denon 1911 Receiver

• kullandığımız lcd ekranlarda 24p (23976)düşük kare saniye desteği olması gerekiyor , motion problemi yaşamamak için .. bu media oynatıcı cihazlarla alakalı birşey değil, lcd ekranla alakalı, 25 karenin altındaki sinyalleri takıla takıla gösteriyor, sonuçta filmler 23976, bizim kullandığımız lcd ekranlar min 25 kare ye kadar destek veriyor, oyüzde o ufakda olsa takılmalar oluyor. Bu tür bi olayı yaşamamak için lcd ekranın 24p desteği ve izlediğiniz media playerın cıkış modunu 1080p/24p getirerek süper ötesi bir görüntü alabilirsiniz ve takılmada asla olmaz zaten , kaldıki egreat R6B işlemcisi güçlü olduğu için bu olayı dahada iyi hallaedecektir , o zaman işte bluray fimleri yağ gibi izlersin Tek neden LCD lerr , gerçek 24p desteği olan lcd ler alın, birde yanında motionplus gibi özellikleri varsa yemede yanında yat bide en az 100Hz se uff

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

kullandığımız lcd ekranlarda 24p (23976)düşük kare saniye desteği olması gerekiyor , motion problemi yaşamamak için .. bu media oynatıcı cihazlarla alakalı birşey değil, lcd ekranla alakalı, 25 karenin altındaki sinyalleri takıla takıla gösteriyor, sonuçta filmler 23976, bizim kullandığımız lcd ekranlar min 25 kare ye kadar destek veriyor, oyüzde o ufakda olsa takılmalar oluyor. Bu tür bi olayı yaşamamak için lcd ekranın 24p desteği ve izlediğiniz media playerın cıkış modunu 1080p/24p getirerek süper ötesi bir görüntü alabilirsiniz ve takılmada asla olmaz zaten , kaldıki egreat R6B işlemcisi güçlü olduğu için bu olayı dahada iyi hallaedecektir , o zaman işte bluray fimleri yağ gibi izlersin Tek neden LCD lerr , gerçek 24p desteği olan lcd ler alın, birde yanında motionplus gibi özellikleri varsa yemede yanında yat bide en az 100Hz se uff

Bu bilgi için teşekkürler...

Bu arada bu ürünle ilgili sıcak fırsat yokmu yahu. Kampanya bekliyorum valla. Şöyle 120-130 tl falan.

• bu linklerde inceleyin hocam daha iyi anlaşılır..

http://forum.donanimhaber.com/m_27078014/tm.htm 24p ve 100hz ne kadar gerekli??
    http://forum.donanimhaber.com/m_21957781/tm.htm 1080p/24hz Nedir, Ne İşe Yarar ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_31015284/tm.htm Lcd TV hareketli sahne sorunlarının sebepleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 14 Nisan 2011; 3:57:29 >

• http://www.astech.com.tr/pages/EGREAT/EGreat-EG-R6B.htm

Ben buradan aldım 135 liradan.Kredi kartına tek çekim.

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

kullandığımız lcd ekranlarda 24p (23976)düşük kare saniye desteği olması gerekiyor , motion problemi yaşamamak için .. bu media oynatıcı cihazlarla alakalı birşey değil, lcd ekranla alakalı, 25 karenin altındaki sinyalleri takıla takıla gösteriyor, sonuçta filmler 23976, bizim kullandığımız lcd ekranlar min 25 kare ye kadar destek veriyor, oyüzde o ufakda olsa takılmalar oluyor. Bu tür bi olayı yaşamamak için lcd ekranın 24p desteği ve izlediğiniz media playerın cıkış modunu 1080p/24p getirerek süper ötesi bir görüntü alabilirsiniz ve takılmada asla olmaz zaten , kaldıki egreat R6B işlemcisi güçlü olduğu için bu olayı dahada iyi hallaedecektir , o zaman işte bluray fimleri yağ gibi izlersin Tek neden LCD lerr , gerçek 24p desteği olan lcd ler alın, birde yanında motionplus gibi özellikleri varsa yemede yanında yat bide en az 100Hz se uff

Bu bilgi için teşekkürler...

Bu arada bu ürünle ilgili sıcak fırsat yokmu yahu. Kampanya bekliyorum valla. Şöyle 120-130 tl falan.

• Bendel lg lh4000 lcd var bu desteğin olup olmadığını nasıl anlayabiliriz. Bu takılma meselesi kafama takıldıda.
    quote:

kullandığımız lcd ekranlarda 24p (23976)düşük kare saniye desteği olması gerekiyor , motion problemi yaşamamak için .. bu media oynatıcı cihazlarla alakalı birşey değil, lcd ekranla alakalı, 25 karenin altındaki sinyalleri takıla takıla bgösteriyor, sonuçta filmler 23976, bizim kullandığımız lcd ekranlar min 25 kare ye kadar destek veriyor, oyüzde o ufakda olsa takılmalar oluyor. Bu tür bi olayı yaşamamak için lcd ekranın 24p desteği ve izlediğiniz media playerın cıkış modunu 1080p/24p getirerek süper ötesi bir görüntü alabilirsiniz ve takılmada asla olmaz zaten , kaldıki egreat R6B işlemcisi güçlü olduğu için bu olayı dahada iyi hallaedecektir , o zaman işte bluray fimleri yağ gibi izlersin Tek neden LCD lerr , gerçek 24p desteği olan lcd ler alın, birde yanında motionplus gibi özellikleri varsa yemede yanında yat bide en az 100Hz se uff

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Bendel lg lh4000 lcd var bu desteğin olup olmadığını nasıl anlayabiliriz. Bu takılma meselesi kafama takıldıda.
    quote:

kullandığımız lcd ekranlarda 24p (23976)düşük kare saniye desteği olması gerekiyor , motion problemi yaşamamak için .. bu media oynatıcı cihazlarla alakalı birşey değil, lcd ekranla alakalı, 25 karenin altındaki sinyalleri takıla takıla bgösteriyor, sonuçta filmler 23976, bizim kullandığımız lcd ekranlar min 25 kare ye kadar destek veriyor, oyüzde o ufakda olsa takılmalar oluyor. Bu tür bi olayı yaşamamak için lcd ekranın 24p desteği ve izlediğiniz media playerın cıkış modunu 1080p/24p getirerek süper ötesi bir görüntü alabilirsiniz ve takılmada asla olmaz zaten , kaldıki egreat R6B işlemcisi güçlü olduğu için bu olayı dahada iyi hallaedecektir , o zaman işte bluray fimleri yağ gibi izlersin Tek neden LCD lerr , gerçek 24p desteği olan lcd ler alın, birde yanında motionplus gibi özellikleri varsa yemede yanında yat bide en az 100Hz se uff

bu cok detaylı bir konu aslında, bazı lcd lerin 24p desteği olmamasına rağmen ,23976 fps lik sinyali 50hz yada 60hz e çıkartığında eğer iyi bir işlemcisi varsa o takılmalar en aza inebiliyor,tabi bu lcd ler üst seviye ve fiyatları yüksek oluyor, giriş seviyesindeki lcd ler falan işlemci zayıf olduğu için pull down denen olay daha çok göze batıyor, o yüzden lcd alırken para yalan söylemez değimi çok doğru bir olay..

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

http://www.astech.com.tr/pages/EGREAT/EGreat-EG-R6B.htm

Çok güzel fiyat ancak stok sorunuz diyor. Birde Sancak blgisayar garantili mi?

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

http://www.astech.com.tr/pages/EGREAT/EGreat-EG-R6B.htm

Çok güzel fiyat ancak stok sorunuz diyor. Birde Sancak blgisayar garantili mi?

Sancak bilgisayar garantili mi bilmiyorum ama içinden hem fatura çıkıyor hem de garanti belgesine cihazı satın aldığım tarih ve kaşe bilgisini işlemişler.Muhtemelen garanti kapsamında geçiyordur.İllaki geçmesi lazım.Firmayı arayıp stok bilgisini sorabilirsiniz.Cihazı aldığımda son 6 adet kalmıştı.

• Dün sordum 5 adet kalmış. Sancak bilgisayar garantiliymiş.
    Ben bu ay alamayacağım, alacaklar kaçırmasn bence.
  • Dün cihaza 2 tane birden harici disk bağladım.Fakat diskler arasında çoklu (seçerek birden fazla dosya veya klasör) taşıma veya kopyalama olayını bir türlü çözemedim.Aynı diskte bu işlemleri yapabiliyorum fakat iki disk arasında veri transferi bir türlü yapamadım.Nasıl yapılacağını bilen var mı acaba?
  • Buradaki herkese böyle süslü şeyler ile bir şeyler anlatıp okey alabilirsiniz ama benden almanız zor! Yazdığınız içerik benim yazmış olduğum hata ile bağdaşmıyor bile ben anlık frame atlamasından bahsediyorum neyse sorunu olmayan kullanmaya devam etsin. Bad sector bloklarıda komik olmuş ;)
    quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

jackthebet ,hangi dosyada yapıyor onu ?
    Aşağıda örnek bir MKV dosyasının mediainfo bilgileri var.
    Bu dosya piyasadaki bir çok cihaz ile sorun çıkarıyorken , R6B'de en ufak bir sorun yok.
    30Mpbs'lik ve 25Gb'lik 7+1 HD-MA ses çıkışına sahip full + full bir Mkv dosyası
    Performans olarak R6B bu dosyada en ufak bir zorlanma belirtisi göstermiyor.
    Sizin çalıştırdığınız dosyanın profil yapısı sıkıntılı olabilir veya kullandığınız HDD'de badsector bloklar var ise , cihaz atlamalar yapabilir.

Genel
    Eşsiz ID :221001600648110289870231546571748169892 (0xA6435C2BE18777B28348A272F47A58A4)
    Tam isim :I:\Segate\Toy.Story.3.2010.Real.Blu-ray.1080p.DTS-HD.MA 5.1&7.1\Toy.Story.3.2010.Real.Blu-ray.1080p.DTS-HD.MA 5.1&7.1.mkv
    Biçim :Matroska
    Dosya boyutu :24.6 GiB
    Kapsamlı bit oranı :35.6 Mbps
    Kodlanma tarihi :UTC 2010-10-26 20:28:51
    Yapım uygulaması :mkvmerge v3.2.0 ('Beginnings') built on Feb 12 2010 16:46:17
    Yapım kütüphanesi :libebml v0.7.9 + libmatroska v0.8.1

Görüntü
    ID :1
    Biçim :AVC
    Biçim/Bilgi :Advanced Video Codec
    Biçim profili :High@L4.1
    Biçim ayarları, CABAC :Evet
    Biçim ayarları, ReFrames :4 kare
    Kodek ID :V_MPEG4/ISO/AVC
    Bit oranı :27.3 Mbps
    En fazla bit oranı :31.5 Mbps
    Genişlik :1 920 piksel
    Yükseklik :1 080 piksel
    Görüntü en-boy oranı :16:9
    Kare hızı :23.976 kare/s
    Renk alanı :YUV
    Krom altörnekleme :4:2:0
    Bit yoğunluğu :8 bit
    Tarama türü :Aşamalı
    Bit/(Piksel*Kare) :0.550
    Akış boyutu :18.8 GiB (77%)
    Başlık :Toy Story 3 Untouched Blu-ray 1080p - Purehatred
    Renk öncelikleri :BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4, SMPTE RP177
    Aktarım nitelikleri :BT.709-5, BT.1361
    Matriks katsayısı :BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4 709, SMPTE RP177

Ses #1
    ID :2
    Bit oranı :3 448 Kbps / 1 510 Kbps
    Kanal :8 kanal / 6 kanal
    Kanal konumları :Front: L C R, Side: L R, Back: L R, LFE / Front: L C R, Side: L R, LFE
    Başlık :English DTS-HD MA 7.1

Ses #2
    ID :3
    Bit oranı :2 848 Kbps / 1 510 Kbps
    Başlık :English DTS-HD MA 5.1

Ses #3
    ID :4
    Başlık :Dolby Digital: French 5.1

Ses #4
    ID :5
    Başlık :Dolby Digital: Spanish 5.1

Metin #1
    ID :6
    Başlık :English

Metin #2
    ID :7
    Başlık :English 2

Metin #3
    ID :8
    Başlık :French

Metin #4
    ID :9
    Başlık :Spanish

• bu cihaz wdtv den daha mı iyi dir ?
    bugün gitti gidiyorda %10 indirim var, 135liraya geliyor bu cihaz, fiyat normal heralde ?
    Bu cihazdan bir kaç kat pahalı ve sorunlu bir sürü cihaz piyasada varken , sizin ucuz & stabil ve hızlı olan Egreat R6B'yi kusurlu ilan etme çabanızı anlamış değilim.

Size süslü şeyler değil gerçekleri söyledim ama siz anlamak istemiyorsanız yapacak bir şey yok.
    İade edin cihazınızı olsun bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 23 Nisan 2011; 13:20:54 >
    Denon 1911 Receiver
  • bu cihazdan almis olup m34a ile takas yapmak istiyen varsa benim m34a ile yapabililer. 1 yil daha garantisi var. bunu cok merak ediyorum, ustune fark da istemem.
  • vaayy..

bende cihaz yok maalesef 119 tl yi kıl payı kaçırdım.
    kasaya geldiğimde fiyatın zamlandığını öğrenmiştim.
    Ondan sonrada hırs yaptım bu cihaza 1 krş fazla vermem diye bekliyoz bakalım..

olsaydı değitirmeyi düşünürdüm açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 23 Nisan 2011; 14:34:55 >
  • Selam arkadaşlar. FOrumu okuduktan sonra Elctroworld' e gittim. Fiyat 149 tl idi. Ankarada diğer bimeks, teknosa vs. baktıktan sonra en ucuz E-great geldi. Herhangi bir sorun olması durumunda aynı gün geri iade etme garantisi aldıktan ve aynı ürünün daha üst versiyonunu kullanan arkadasın incelemesi ve izlenimlerinin olumlu olduğunu söylemesinden sonra alıp doğru eve gittim.
    Cihazı bilgisayarımın açmakta zorlandığı ve inanılmaz derecede frame atladığı tüm Mkv vs. denedim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve çok performanslı buldum.
    Herkesin şikayet ettiği kumanda konusunda bende aynı fikirdeyim. Bu makinaya yakışmamış bencede. Birazda algılama sorunu var gibi. Cihaza tam tutmayınca ve uzaktan kumanda etmeye çalısınca algılamada sorun var gibi. Dış görünüşü ve karizması süper bence. Kullanımı ve menü kolaylığı süper. Menünün Türkçe olması çok kullanışlı. Her şekilde bu makinayı 1 sene alsam mı diye düşünmüştüm. Düşünen insanlara artık alıp deneyin derim. Emsallerinin fiyatlarına baktığınızda cihaza paranızı helal edersiniz bence..

• Açıkçası ilk zamanlarda kumandaya alışmakta zorluk çekmiştim , çünkü düğmeleri küçük :)
    Bir kaç aydır kullanıyorum hem kumandaya alıştım hem de cihazda her hangi bir sorun yok.
    420P den 1080P ye tutunda 50GB lik dev bluray leri bile sorunsuzca ve performanslı birşekilde oynatıyor.
    Şahsen 119-129 aralığında fiyat görürseniz , kaçırmayın derim.
    Şu an ki fiyat nedir ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.