Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackDaniels

yaw bendeki cihazda altyazılar gitti

ne olduysa bi ayarını değiştirdim ( önceden 16:9du görüntü sonra 4:3 yaptım:)

artık altyazı olayı yok

resetledim fabrika ayralarına döndürdüm yok yok

filmlerde altyazı öalışmıyor

Ayarlardan altyazı OFF veya KAPALI olarak kalmıştır.
    Türkçe olarak seçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.BigaLapseki

Taklitler aslını yaşatır

• Taklitler aslını yüceltir olmasın o sayın popcornhour
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity-10

Taklitler aslını yüceltir olmasın o sayın popcornhour

Evet , öyle bir şeydi
  • Bırakın taklit ayaklarını sanki Türkler kendisi yapıyor cihazları, Türklerin hepsi çakma mal yaprtırıp çine,(oraya buraya) piyasaya giriyor örnek, egreat 1 firmasına yaptırıyor malı iki gün sonra forex aynı malı 1 firmasına yaptırıyor ama burada egreat kendisine rakip çıktı diye o aynı mala çamur atıyor bırakın bu basitlikleri ya, popcorn sanki kendi üretti o malı bırakın üretmeyi yazılım bile Türkiyde yapılmıyor.

biz teknolojik olarak sıfırız, teknoloji treni 200 sene evvel kaçtı, padişahlar saraylarda haremcilik oynarken dini otorite o günah bu günah derken ayvayı çoktan yedik.
  • arkadaşlar cihazla tuplu TV'de film izlerken bir süre sonra veya yarıda otomatik 16:9 yapiyor ekrani. Zaten onceden 16:9 ayarli oldugu icin alt ust bosluklara fazladan tekrar alt ust bosluk ekliyor. Her TV mode'da ayni seyi yapıyori. Bu durumla karşılaşan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: splater

arkadaşlar cihazla tuplu TV'de film izlerken bir süre sonra veya yarıda otomatik 16:9 yapiyor ekrani. Zaten onceden 16:9 ayarli oldugu icin alt ust bosluklara fazladan tekrar alt ust bosluk ekliyor. Her TV mode'da ayni seyi yapıyori. Bu durumla karşılaşan var mi?

al işte buradan geriye say yüzlerce şikayet.
  • Arkadaşlar ben de Egreat R6B cihaz var..1 yada 2 haftadır film izlemiyordum.Bugün açmak istediğimde ekran da Egreat yazısı ile loading şeklinde çıkıyor öylece kalıyor..Acaba ne olmuş olabilir?. yada yapmam gereken bir şey var mı?..Yani cihazı yaklaşık 4 ay önce Elektro word den almıştım.Alıp televizyona bağlantısını yapıp hep öyle kullandım...Ayarlarıyla şimdiye kadar hiç uğraşmamıştım...Şimdi bana yol gösterebilirmisiniz..Yani bu durum yazılımsal mı yada donanımsal bir hatamıdır?..(Yada hatamıdır onu da bilmiyorum..sadece açmak istediğim de ekranda Egreat yazısı ile loading yazısı çıkıp öyle bekliyor..Herhangi bir menu gelmiyor ,kumandada açma kapama tuşu dışında herhangi bir tepki de yok)....
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Arkadaşlar ben de Egreat R6B cihaz var..1 yada 2 haftadır film izlemiyordum.Bugün açmak istediğimde ekran da Egreat yazısı ile loading şeklinde çıkıyor öylece kalıyor..Acaba ne olmuş olabilir?. yada yapmam gereken bir şey var mı?..Yani cihazı yaklaşık 4 ay önce Elektro word den almıştım.Alıp televizyona bağlantısını yapıp hep öyle kullandım...Ayarlarıyla şimdiye kadar hiç uğraşmamıştım...Şimdi bana yol gösterebilirmisiniz..Yani bu durum yazılımsal mı yada donanımsal bir hatamıdır?..(Yada hatamıdır onu da bilmiyorum..sadece açmak istediğim de ekranda Egreat yazısı ile loading yazısı çıkıp öyle bekliyor..Herhangi bir menu gelmiyor ,kumandada açma kapama tuşu dışında herhangi bir tepki de yok)....
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

al bir örnek daha, bu marka arızalarla alınacak.

• erolbey kardeş makinanın yanında iğne ile basılabilen bi reset tuşu var ona bi basmayı dene olmazsa o makinenin yolu teknik servis bu şikayetten muzdarip çok kullanıcı var ne yazık ki...
  • bişey sormak istiyorum bu cihaz h264 ve vc-1 codecli filmleri oynayıtor mu oynatıyorsa perforamsı nasıl acaba? Ve bide filmlere sonradan eklediğimiz türkçe sesleri kumandadan açabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

yaw bendeki cihazda altyazılar gitti

ne olduysa bi ayarını değiştirdim ( önceden 16:9du görüntü sonra 4:3 yaptım:)

artık altyazı olayı yok

resetledim fabrika ayralarına döndürdüm yok yok

filmlerde altyazı öalışmıyor

Ayarlardan altyazı OFF veya KAPALI olarak kalmıştır.
    Türkçe olarak seçin

altyazı açık ve otomatite ve türkçeye ayarlı
  • Arkadaşlar konunun nerdeyse bütün sayfalarını okudum ve bu cihazı(r6b) almaya karar verdim kafamdaki 1-2 soruyu size sormak istiyorum:

1. Bu cihaz internette hepsiburada hızlı al gibi sitelerde yok izmitte oturuyorum ve bana en yakın elektroworl pendikte o bakımdan oraya yakacağım benzin parasına bence değmez, bu cihazı internetten güvenli bir şekilde hangi siteden alabilirim, hepsidigital.com sitesinde şuanda kargo dahil 144 tl sizce fiyat nasıl(gerçi 99a satıldı daha önce ama olsun) ve site ne kadar güvenli?

2. Ben cihaza hard disk takmak yerine 16gb lık bir usb alıp önce bilgisayardan usb ye filmleri atıp usb yide cihaza takıp izlemeyi planlıyorum bu ne derece mümkün(gerçi harddisk ile usb arasında bir fark olmaması lzm ama olsun)

3. En önemli konulardan biri altyazılar, ben genelde altyazıları sarı ve birazda büyüterek izliyorum bu cihazın altyazı değiştirme seçeneği var ancak ne derece iyi çalışıyor, alt yazıların gözükmemesi gibi(bazı sahnelerde) bir şey söz konusu değil sanırım.

4. Son olarak popcorn nickli arkaşadaş sormak istiyorum, cihazı internetten alacağım için yarın bir gün bişey olduğunda garantisi ve tamiri için direk size göndersek tamir yada değişim işlemlerini sizinle halledebilirmiyiz?

Şimdiden teşekkürler

• Sadece 3. soruna cevap vermek gerekirse alt yazı ayarlarını değiştirebiliyorsun. Ancak ayarları kalıcı hale getiremiyorsun. Her filmde tekrardan ayarlaman lazım. Benim cihazda çok büyük sıkıntı olmadı ama diğer arkadaşların cihazla ilgili çok sıkıntıları var. Stabil çalışan cihaz arıyorsan bence bunu tercih etme. Yazılımla dahi toparlayacağını zannetmiyorum. Zaten üretici firma da Aralık 2010'dan sonra yeni official yazılım çıkarmamış. Bundan sonra da çıkacağını zannetmiyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

Arkadaşlar konunun nerdeyse bütün sayfalarını okudum ve bu cihazı(r6b) almaya karar verdim kafamdaki 1-2 soruyu size sormak istiyorum:

1. Bu cihaz internette hepsiburada hızlı al gibi sitelerde yok izmitte oturuyorum ve bana en yakın elektroworl pendikte o bakımdan oraya yakacağım benzin parasına bence değmez, bu cihazı internetten güvenli bir şekilde hangi siteden alabilirim, hepsidigital.com sitesinde şuanda kargo dahil 144 tl sizce fiyat nasıl(gerçi 99a satıldı daha önce ama olsun) ve site ne kadar güvenli?

2. Ben cihaza hard disk takmak yerine 16gb lık bir usb alıp önce bilgisayardan usb ye filmleri atıp usb yide cihaza takıp izlemeyi planlıyorum bu ne derece mümkün(gerçi harddisk ile usb arasında bir fark olmaması lzm ama olsun)

3. En önemli konulardan biri altyazılar, ben genelde altyazıları sarı ve birazda büyüterek izliyorum bu cihazın altyazı değiştirme seçeneği var ancak ne derece iyi çalışıyor, alt yazıların gözükmemesi gibi(bazı sahnelerde) bir şey söz konusu değil sanırım.

4. Son olarak popcorn nickli arkaşadaş sormak istiyorum, cihazı internetten alacağım için yarın bir gün bişey olduğunda garantisi ve tamiri için direk size göndersek tamir yada değişim işlemlerini sizinle halledebilirmiyiz?

Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: vaperas

Sadece 3. soruna cevap vermek gerekirse alt yazı ayarlarını değiştirebiliyorsun. Ancak ayarları kalıcı hale getiremiyorsun. Her filmde tekrardan ayarlaman lazım. Benim cihazda çok büyük sıkıntı olmadı ama diğer arkadaşların cihazla ilgili çok sıkıntıları var. Stabil çalışan cihaz arıyorsan bence bunu tercih etme. Yazılımla dahi toparlayacağını zannetmiyorum. Zaten üretici firma da Aralık 2010'dan sonra yeni official yazılım çıkarmamış. Bundan sonra da çıkacağını zannetmiyorum.
    quote:

Arkadaşlar konunun nerdeyse bütün sayfalarını okudum ve bu cihazı(r6b) almaya karar verdim kafamdaki 1-2 soruyu size sormak istiyorum:

Şimdiden teşekkürler

İŞTE DOĞRU BİR YORUM.

• Arkadasim soruma cevap vermeyeceksen msjimi alinti yapip cevaplar yazma varsa eger cihaz ile bir derdin cikar soylersin
  • quote:

Arkadasim soruma cevap vermeyeceksen msjimi alinti yapip cevaplar yazma varsa eger cihaz ile bir derdin cikar soylersin

Sana cevap vermemiş. Yukarıdaki @vaperas isimli üyeden alıntı yapmış ki bence alıntı yaptığı yazıda
    zaten olayı özetlemiş.. Uzun zamandır gümcelleme çıkmayan bir cihazı güvenip almak isteyen varsa alabilir.
    Genelde daha önceki mesajlarda bir çok olumsuz yorum yapılmış! Almak biraz cesaret işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaperas

Sadece 3. soruna cevap vermek gerekirse alt yazı ayarlarını değiştirebiliyorsun. Ancak ayarları kalıcı hale getiremiyorsun. Her filmde tekrardan ayarlaman lazım. Benim cihazda çok büyük sıkıntı olmadı ama diğer arkadaşların cihazla ilgili çok sıkıntıları var. Stabil çalışan cihaz arıyorsan bence bunu tercih etme. Yazılımla dahi toparlayacağını zannetmiyorum. Zaten üretici firma da Aralık 2010'dan sonra yeni official yazılım çıkarmamış. Bundan sonra da çıkacağını zannetmiyorum.
    quote:

Şimdiden teşekkürler

4. Evet
    3. Herhangibir sıkıntı yok istediğiniz renge değiştirebiliyorsunuz ancak her filmde bu ayarı yapmanız lazım ( şimdilik )
    2. Sorun yok biz bu şekilde de kullnadık.
    1.www.hepsidijital.com bizim bayimiz ve sorunsuz olarak onlardan alabilirsiniz.

Cihazla alakalı bahsediğildiği gibi çok sıkıntı filan yok sadece bazı serilerin yazılımları hızlı birşekilde yüklendiği için bizim onlara tekrardan flash atmamız gerekti ve bu şekilde cihazlara denk gelenlerin sorunu da 1-2 gün içinde çözüldü. Ancak rakip ithalatçılar son kullanıcı gibi foruma girip cihaza sürekli çamur atmaya devam ediyorlar , sebebi de onların getirdiği cihazlardan hem daha hızlı hem de daha ucuz.
    Son olarak , üretici firmanın çok sık yazılım çıkarmadığından bahsedilmiş , evet bu doğru.
    Ancak cihaz zaten güncel yazılımı ile fıkır fıkır çalışıyor , tek tük hata düzeltmenin haricinde mecbur kalmadıkları takdirde sürekli yazılım çıkartmalarının anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: arokh

quote:

Arkadasim soruma cevap vermeyeceksen msjimi alinti yapip cevaplar yazma varsa eger cihaz ile bir derdin cikar soylersin

Sana cevap vermemiş. Yukarıdaki @vaperas isimli üyeden alıntı yapmış ki bence alıntı yaptığı yazıda
    zaten olayı özetlemiş.. Uzun zamandır gümcelleme çıkmayan bir cihazı güvenip almak isteyen varsa alabilir.
    Genelde daha önceki mesajlarda bir çok olumsuz yorum yapılmış! Almak biraz cesaret işi.

Uzun zamandır gümcelleme çıkarıp çıkarmaması mı önemli yoksa şakır şakır herşeyi oynatıp fiyatı uygun olması mı ?
    99 TL'ye bu kadar hızlı olup ve 7+1 HD Sesleri de verebilen bir cihaz var mı ?
    Geri kalan özelliklerini saymıyorum bile ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 20 Haziran 2011; 19:09:37 >

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.