Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A.C ryan yazlımı hak cok iyi övgüler okudum
    Şüpheliydim ama denemeye değer dedim
    Egreat yükler gibi stnadrt şekilde R2A ya yükledim
    Hiç bir sorun olmadı
    Ağı da görüyor, ekran ve görüntü ayarları da çok iyi yapılıyor
    Egreat yazılımından bir adım önde
    Youtube da çalışıyor tıkır tıkır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakunti

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

Ben dün akşam Egreat R6A için , ACRYan modlu yazılım =>http://****.com/files/438720803/R6A-Modlu.rar
    yükledim truehd filim izledim.hiç bir sorun göremedim.ancak egreat orginal yazılımında açamadım.en son sürüm 1.0.5.37 olanı dahi yükledim ses gelmedi.dosyayı oynattı ama ses yok.izlediğim filimin adı TRIGUN The MOVIE Eizou Tokuten - NCED (BD H264 1920x1080 24fps Dolby TrueHD 5.1ch).mkv
    ACRyan bu dosyayı oynattı ve sesde geldi.

imkanınız olursahttp://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php burdaki demo dosyalardan bir deneme yaparsanız sevinirim.Sanırım problem bende...

tamam indirip deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkaya1974 -- 29 Aralık 2010; 11:11:34 >

• AVR 360 ile yapılan testlerde sizin probleminize benzer ( 1.37 ile ) sorunlar yaşamış. ( 1.29 ile daha deneme yapma fırsatı olmamış )
    Ancak modlu yazılımda ( AC.RYAN ) bir sıkıntı yok , sanırım orijianl yazılım bazı AVR'ler ile sorun çıkarıyor.
    Yazılımsal bir hata var , bunu Egreat'e bildirdik.
    Onlarda en kısa sürede bununla ilgileneceklerini söylediler.
  • Sayın popcornhour ben AC-Ryan ilede sesi True HD alamıyorum Hani sesi Dolby Digitale düşürüp verse yine razıyım ama 2 kanal vermesi garip anladığım kadarıyla yazılımla çözülebilecek birşey gibi gözüküyor aleti 7 gün içinde iade etme hakkım var yanılmıyorsam çok kararsız kaldım Şu sesi halledebilsem çok memnunum aslında...

PS3 sahibiyim aynı zamanda 2400 es ile BLu-Ray film takıp izlediğimde FAT PS3lerde sesi Dolby Digitale düşürüp veriyor...Bendeki sıkıntı neden kaynaklanıyor anlamadım..
  • quote:

Sayın popcornhour ben AC-Ryan ilede sesi True HD alamıyorum Hani sesi Dolby Digitale düşürüp verse yine razıyım ama 2 kanal vermesi garip anladığım kadarıyla yazılımla çözülebilecek birşey gibi gözüküyor aleti 7 gün içinde iade etme hakkım var yanılmıyorsam çok kararsız kaldım Şu sesi halledebilsem çok memnunum aslında...

PS3 sahibiyim aynı zamanda 2400 es ile BLu-Ray film takıp izlediğimde FAT PS3lerde sesi Dolby Digitale düşürüp veriyor...Bendeki sıkıntı neden kaynaklanıyor anlamadım..

bana link verirseniz hangi dosyada ses alamadığınızı deneyip size cevap verebilirim.AC-Ryan R6 MODLU olan yazılımı var.deneyip görürüz.benim denediğim truehd filimde sorun çıkmadı.
  • http://www.demo-world.eu/trailers/redirect-high-definition.php?file=hd_dolby_bit_harvest_lossless.rar

Ben bu linkteki dosyayı denedim olmadı..Birde sizdeki amfi nedir onkyo mu acaba? eğer bu dosyadan true hd ses alırsanız ya benim kabloda ya da amfide bir sorun var diye düşünmeye başlayacağım..
  • Akşam deneyip haber vereceğim.
  • akşam denedim ve açıldı.ancak bende playvision soud decoder var.5+1 ses sistemine burdan ses gidiyor.o yüzden bir sorun yok.
  • quote:

akşam denedim ve açıldı.ancak bende playvision soud decoder var.5+1 ses sistemine burdan ses gidiyor.o yüzden bir sorun yok.

Sesi True HD mi aldınız acaba yoksa Dolby 5+1 mi geldi ?
  • @ katakunti yazılımsal gibi duruyor sorun,biraz sabret bence düzelteceklerdir eminim.HDMI çıkışın avr'ler ile olan uyumsuzluğu sıkça karşılaşılan bir durum,R6a özel bir durum değil yani.ama optik'tende iletememesi
    cidden çok ilginç,bunuda yeni duydum bravo valla

birşeyi çok iyi anladımki,ben realtek'lerle anlaşamıycam,bir garip geldi bana,gittim bugün popcorn hour A-200 aldım.valla keyfim yerine geldi,ilk baştada söylemiştim,sigma başka

R6a'yı ve M34a'yıda satışa koydum,isteyen olursa bunuda belirtiyim.
  • Evet arkadaşlar nihayet True HD VE DTS HDMA seside aldım..ACRyan yazılımı ile oldu ama nasıl yaptım bilmiyorum ama system ayarlarını karıştırdım biraz ve mutlu sona ulaştım...

Yani yazılımla alakalı sıkıntılar var eğer egreat yazılımı düzeltirse ses işindede de sorun kalmıyor...
  • Arkadaşlar, full blu-ray klasörleri ve blu-ray iso'ları açıyor değil mi?
    Peki bluray klasör açtığında (bdmv) altyazı işi nasıl oluyor? Yine harici olarak altyazı gösterebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRaBeeN

Arkadaşlar, full blu-ray klasörleri ve blu-ray iso'ları açıyor değil mi?
    Peki bluray klasör açtığında (bdmv) altyazı işi nasıl oluyor? Yine harici olarak altyazı gösterebiliyor muyuz?

full blu-ray iso dosyasını açıyor ve altyazıyı seçebiliyorsun filmlerde..Harici altyazı gösterme olayını bilmiyorum..(Filmi menülü açmıyor ama kumandadan menüye basarak ses ve altyazı değiştirme imkanı var)

blu-ray klasörüde açıyor ama dosyayı oynat diyince stream klasöründeki 1 dosyayı oynatıyor sadece..

işten dolayı çok detaylı üzerine eğilemedim ama blu-ray klasörden oynatma ve iso oynatma ile ilgili hafta sonu denemeler yapacağım burdan bilgi veririm tekrardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katakunti -- 30 Aralık 2010; 10:22:21 >
  • DTS ' nin üzerindeki sesleri ( DTS-HD , Dolby TrueHD vss... ) optik iletemez.
    Sadece HDMI amphi'ler ile alabilirsiniz.
  • Cihaz dan optik çıkışla decoder (creative GD580) üzerinden ses alıyorum, çok fena bir dip gürültü var ( dip denemez baya bir bas vuuuuuuluyor).
    Kullanan arkadaşlar benim için bir dikkat edebilirmi ? Geliyormu böyle bir gürültü.

Optik kablodan olabilirmi sanki tam oturmuyor cihazın çıkışına...
  • optik kablodan olabilir.
    birde cihazın kumandasından ses seviyesini sıfıra kadar düşürüp decoder üzerinden açmayı denermisin ?
  • quote:

quote:

akşam denedim ve açıldı.ancak bende playvision soud decoder var.5+1 ses sistemine burdan ses gidiyor.o yüzden bir sorun yok.

Sesi True HD mi aldınız acaba yoksa Dolby 5+1 mi geldi ?

Bende AC.Ryan yazılım yüklü Cihazım Egreat Eg-R6a .Egreat Eg-Ra6 dan sesi optik kablo ile playvision decodere bağladım.Ordan da eski analog olan sisteme rca dönüştürücü ile 5+1 olarak verdim.sesi öyle aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

optik kablodan olabilir.
    birde cihazın kumandasından ses seviyesini sıfıra kadar düşürüp decoder üzerinden açmayı denermisin ?

Dediğini denedim fakat birşey değişmedi, sesi 1 e kadar da düşürsemde acsamda aynı uğultu devam ediyor, tamamen kapayınca zaten ses gelmiyor.
    Başka bir optik kablo bulursam onu deneyecegim. Birde optik kabloda tam oturmama gibi bir sorun olmaz değil mi ? yani oturmazsa ses hiç gelmez sanırım.

Playerin optik çıkışının içinde metal bir dil var (sıkı oturması için sanırım) onda bir tuhaflık var sanki tam oturmuyor gibi kablo ucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harson -- 4 Ocak 2011; 14:09:57 >
  • Merhaba Arkadaşlar.Popcornhour üyesinin bir arkadaşıyım ve kendisinin satışa getirmiş olduğu bazı ürünleri kendim bizzat test etmiş bulunmaktayım bunların arasında Popcornhour C-200,Egreat M34A çok başarılı hatta kendimde popcornhour C-200 var bir yakınıma da egreat M34A aldım.Son olarak da Egreat 'in yeni çıkarmış olduğu R6A ve R6B versiyonlarını test ettim.Yukarıda yazılan birçok yorumları okudum.Sizleri bilgilendirmek isterim öncelikle arkadaşlar DTS-HD MA,Dolby True HD ve Dolby Digital Plus ses formatlarını alabilmeniz için öncelikle bir AVR recevier'ınız olması gerekmektedir.Ve bu ürünün desteklediği özelliklerde ise yukarıda yazmış olduğum ses formatlarını desteklediğinden emin olmanız gerekmektedir.ve kullanıcağınız media player cihazınında HDMI'dan vereceği ses modunda da doğru olan seçimleri (ayarları yapmanız gerekmektedir.)Örneğin R6A'nın orjinal yazılımında ses çıkışı RAW diye yazıyor bu (digital orginal sound format )direkt filme gömülü olan sesi HDMI veya optic çıkışa aktar anlamındadır.Yeni AC Rayn yazılımında ise pass throughseçeneğinin seçilmesi gerekmektedir.Böylelikle ürünümüz filmde gömülü olan sesi HDMI'dan çıkışa aktarımını yapacaktır.R6A orjinal yazılımında DTS-HD MA downmix yapmaktadır Dolby True HD ve Dolby Digital Plus sesini ise vermemektedir.Ancak AC Rayn yazılımında ise DTS-HD MA,Dolby True HD ve Dolby Digital Plus ses formatlarını desteklemektedir.Herhangi bir sıkıntı yoktur cihazın çalışmasında.R6B versiyonunda ise kendi orjinal yazılımı ile beraber çok stabil çalışmaktadır ve tüm HD ses formatlarını desteklemektedir.Muhtemelen R6A yazlımının orjinalinde yakın zamanda bu durumu iyileştireceklerdir.Zaten popcornhour üyesi de durumu egreat'e bildirdiğini belirtmiştir.
    Media playerlar ile kullanan ya da kullanmaya karar veren arkadaşlar için ise önerebileceğim bazı AVR recevierlar vardır;
    Harman / Kardon AVR 255/355/260 DTS-HD MA / Dolby True HD özelliği var ve 3 HDMI input var 7.1 ch
    AVR360/460/660/760 serisinde ise hem HDMI 1.4a 3D özelliğinin yanı sıra DTS-HD MA,Dolby True HD,Dolby Digital Plus ses formatlarını desteklemektedir. 7.1 ch özelliğide bulunmaktadır.
    Rotel RSX 1550/1560/1570 1.4 a 3D ve DTS-HD MA,Dolby Digital Plus,Dolby True HD desteklemektedir.
    *** Ancak bu desteklenen özellikler yeni frimware upgrade'inden sonra kazanmaktadır.2010 yılının 10.ayından sonraki ürünlerde yazılımları yüklü bir şekilde piyasada yer almaktadır.
    İyi seyirler.....

• Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.