Şimdi Ara

**999 TL*** SSDLİ SATILIK LENOVO Z580 (i5 3210M 6GB RAM 128GB SSD GT630M 2GB DOLBY HOME THEATER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba, Lenovo Z580 laptopumu satıyorum.

Özellikleri:

Intel Core i5-3210M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci

nVidia GeForce GT630M 2GB Ekran Kartı ve HD 4000 Tümleşik Ekran Kartı

6 GB DDR3 1600 Mhz. Ram

128 GB CORSAIR SSD

DVD-RW Double Layer

15.6'' HD LED Ekran (1366x768)

4 adet USB girişi 2 tanesi USB 3.0, 2 tanesi USB 2.0

HDMI, VGA, Kart Okuyucu, Ethernet Girişleri

Webcam

802.11 a/b/g/n Wireless

Bluetooth

Ses Çıkışı: Stereo

Windows 8.1 PRO

Metal kasalı, fırçalanmış metal kaplamalı sağlam bi bilgisayardır. Ses açma, kapama, azaltma, fan temizleme modu gibi dokunmatik tuşları vardır. Dolby Home Theater yazılımlı hoparlörleri gerçekten iyi ses vermektedir. Bataryası dahil laptopta hiçbir sorun yoktur.
    Bataryası 2.5 3 saat gitmektedir, kullanıma bağlı olarak.
    Windows 8.1 pro kuruludur. Orijinaldir ama öğrenci ve öğretim görevlileri için olan sürüm. Farkı Windows 10'a yükseltemiyorsunuz bildiğim kadarıyla. Tam olarak emin değilim.
    Ayrıca ürünün alt kısmında Windows 7 Keyi vardır. Ben 7 kurmadım belki o orijinali kurup ordan 10a yükseltilebiliyordur, net bilgim yok. Hoş şuanda da sıkıntısız gayet hızlı çalışmakta.
    128 GB CORSAIR SSD ile yaklaşık 7 8 saniyede açılıp kullanıma hazır hale gelmektedir. Sadece açılma süresi olarak değil, açılıp masaüstüne geldiği gibi kullanıma hazır olmakta. Örneğin bastınız düğmeye 8 saniye sonra masaüstünü gördünüz, gördüğünüz gibi Bilgisayarıma vs tıklayıp girebilirsiniz herhangi bi bekleme takılma yapmaz. Dosya kopyalama taşıma işlemleriniz son derece hızlıdır.

Kullanım amacına gelirsek, bilgisayar MULTIMEDYA için biçilmiş kaftandır. Sağlam malzeme kalitesi, güçlü hoparlörleri, düzgün ekranıyla ve en önemlisi Corsair Ssdsi ile sizi tatmin edecektir. İstediğiniz kadar deneyip elden alabilirsiniz. Kargoya sıcak bakmıyorum çünkü laptop çantasıyla teslim edeceğim alan arkadaşa, kendi köpüklü kutusu mevcut değildir kargoda sıkıntı olabilir. Ama yine de kargo isteyen olursa yollayabilirim önce havale almak şartıyla.

OYUN olarak bakacak olursak GT 630M'in performansı ortada zaten ulaşabilirsiniz zaten internetten de. Öyle ahım şahım bi oyun kartı değildir ama arada bir oyun da oynarımcıları üzmez. Günümüz oyunları GTA 5 gibi oynatıyor oynatmaya ama MEDIUM ayarlarda (GTA 5'te LOW diye bi seçenek yoktu diye hatırlıyorum). Günümüz ağır oyunlarını LOW-MEDIUM ayarlarda oynatır. Eskiye dönük oyunları vs oynayabilirsiniz. Ben masaüstümde oyun oynuyorum, laptoptan şuan sadece LoL oynuyorum, HIGH ayarlarda sıkıntısız 120 130 FPS gibi veriyor. 60 FPS'e kilitli şekilde oynuyorum. Sıcaklıksa 79-80 derece oluyor oynarken stabil.

Temizliğini fotolardan anlayabilirsiniz. Dediğim gibi istediğiniz kadar test edip içinize sinerse alabilirsiniz. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi laptoplardan biri olduğundan emin olabilirsiniz. Hatta bence en iyisi.

Herşeyi yazdım gibi geliyor ama yine de ayrıca sorunuz olursa her türlü soruyu PM'den sorabilirsiniz. Fiyata gelirsek ben pek pazarlık yapmayı sevmem ama illa ki pazarlıksız mal alamamcı dostlar için fiyat: 1100 TL

Pazarlıksız fiyatı ise 1000 TL'dir.

TAKAS SEÇENEKLERİ:
    Garantisi devam eden, temiz, sorunsuz, kılıflı, BEYAZ 32GB iPad Air + 300 TL veya BEYAZ 16 GB iPad Air + 400 TL
    Garantisi devam eden, temiz, sorunsuz ViewSonic VX2363SMHL-W veya AOC i2367Fm veya ASUS 23" VX239H-W monitörlerinden herhangi biri + 600 TL

Bunlar haricinde takas teklif etmeyiniz. Bu paraya alabileceğiniz en iyi bilgisayardır. Bunlar haricindeki takaslar veya pazarlık için mesaj atmayınız. Üzülerek cevaplamayacağımı belirtmek isterim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     **999 TL*** SSDLİ SATILIK LENOVO Z580 (i5 3210M 6GB RAM 128GB SSD GT630M 2GB DOLBY HOME THEATER) **999 TL*** SSDLİ SATILIK LENOVO Z580 (i5 3210M 6GB RAM 128GB SSD GT630M 2GB DOLBY HOME THEATER) **999 TL*** SSDLİ SATILIK LENOVO Z580 (i5 3210M 6GB RAM 128GB SSD GT630M 2GB DOLBY HOME THEATER) **999 TL*** SSDLİ SATILIK LENOVO Z580 (i5 3210M 6GB RAM 128GB SSD GT630M 2GB DOLBY HOME THEATER) **999 TL*** SSDLİ SATILIK LENOVO Z580 (i5 3210M 6GB RAM 128GB SSD GT630M 2GB DOLBY HOME THEATER) **999 TL*** SSDLİ SATILIK LENOVO Z580 (i5 3210M 6GB RAM 128GB SSD GT630M 2GB DOLBY HOME THEATER) **999 TL*** SSDLİ SATILIK LENOVO Z580 (i5 3210M 6GB RAM 128GB SSD GT630M 2GB DOLBY HOME THEATER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .VincentVega. -- 4 Ağustos 2015; 10:47:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.