Şimdi Ara

999 $ a uygulama mı olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://appshopper.com/search/?cat=&platform=ios&device=all&sort=price&dir=desc&search=

bu uygulamalar nedir yahu :) açıklayacak var mı ?
    iphonea bu kadar para vermedik :D alan var mı bunları ? sırf meraktan yüklemek istiyorum jbde bulunur mu ?

• Bir ara o fiyata yalnızca menü logosu olan uygulama vardı.
  • ben ondan pahalısınıda gördüm
  • Neymiş oMobulden açamadım sayfayı merak ettim
  • I AM RICH
    Ben zenginim adlı uygulama 999.99 dolar karşılığında kullanıcılara sadece ekranlarında kırmızı bir değerli taş çıkmasını sağlıyordu. Apple bu uygulamayı dolandırıcılık olarak nitelendirdi ve yasakladı. İşin traji komik kısmı ise bu uygulamayı 8 kişi satın aldı
  • bu uygulamaları aldıktan sonra telefon havada dursa bile az. o ne be telefon parası kadar uygulama mı olur :)
  • Gorgusuzlukten baska birsey degil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonun 10 katı fiyatında da uygulama olur, yüz binlerce dolarlık bilgisayar yazılımları var sonuçta; ama buna değecek bir hizmet vermesi lazım. atıyorum şirket güvenliğiyle entegre çalışır uygulama, tüm güvenlik sistemine erişim sağlar, buna göre de fiyat biçilir. iş gücünden kısmak için otomasyonun çığır açtığı bir devirdeyiz, 100 kişinin işini yapan makineleri telefondan kontrol etmek için tek seferliğine verilen yirmi bin doların çok da bir önemi yok bence. tabi ki o taşlı maşlı şeyler bildiğin düzenbazlık, orası ayrı.
  • Benim telefonu satsam bu kadar etmez ya
  • Yok artik 8 kisi almis eder 8.000 dolar iyi para
  • Jb de var mi simdi bu bende merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım dursun sonra bir kaç tane alırım
  • Free app day kovalamak lazım :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNYacK

I AM RICH
    Ben zenginim adlı uygulama 999.99 dolar karşılığında kullanıcılara sadece ekranlarında kırmızı bir değerli taş çıkmasını sağlıyordu. Apple bu uygulamayı dolandırıcılık olarak nitelendirdi ve yasakladı. İşin traji komik kısmı ise bu uygulamayı 8 kişi satın aldı

Üstelik 1 gün bile olmamıştı AppStore'ye ekleneli.
  • Çok parası olupta nereye harcayacağını bilemeyenler için biçilmiş kaftan
  • hakkaten haa 999 dolar verilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNYacK

I AM RICH

Süpermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

Jb de var mi simdi bu bende merak ettim.

apptrackr.org'da vardı.Ben indirdim ama kurarken hata veriyodu.
  • 10 tane satsa koparıp doner herhalde:):):)
  • Yasak gelmeseymis, uygulamayi yapan kisiyi sayili zenginler ararinda ismini yazdiracakmis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.