Şimdi Ara

9900 jvm error 517

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhaba telefonum acilmiyo ekranda bu hatayi aliyorum ve yazinin altinda reset tusu var tiklayinca tel kendini kapatip aciyo fakat ayni ekran tekrarlaniyo

ne yapmam gerekiyo ? hafiza karti kullanmadigim icin tum bilgilerim tel hafizasinsa, onlara bise olue mu ?[DHTUBE=]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LİNK
    Bi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: justimefor

LİNK
    Bi bak

ingilizcem malesef yeterli degil :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

LİNK
    Bi bak

En yeni sürüme güncelleyin olmazsa garanti kapsamında servise verin diyor. Hem yazılım kaynaklı hemde donanım kaynaklı oluyor sanırım.

• quote:

quote:

quote:

LİNK
    Bi bak

En yeni sürüme güncelleyin olmazsa garanti kapsamında servise verin diyor. Hem yazılım kaynaklı hemde donanım kaynaklı oluyor sanırım.

anladım, en iyisi ben garantiye veriyim. teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

LİNK
    Bi bak

anladım, en iyisi ben garantiye veriyim. teşekkürler

Önemli değil ne yaptım ki

• allah belasını vermesin, telefonu yaptım herşey yolunda geldim burayada güzelce nasıl yapıldıgını yazdım. Yanlışıkla enter yerine delete tuşuna basınca sayfa geriye geldi ve tüm yazdıklarım silindi lanet olsun. Tekrardan yazmakda istemiyorum birisi bu hatayı alırsa bana pm alsın detaylı anlatıcam sonrada buraya koyarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "BSLib Debug Module" Hatası
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı hatayı yaşıyorum şuanda lutfen yardımcı olurmusnuz nasıl hallettiniz . . .
  • yardımcı olabilcek olan? hata alıyorum ve saatlerce böyle beklicek miyim?
  • Telefonun pilini cikartin ve geri tusuna basili tutarak pili takin ekran acilana kadarda basili tutun sonra birakin telefon kendini guvenli modda acicak ve duzelicek eger duzelmezsede blackberry desktop software yazilimi ile telefonunuzu wipe edin.
  • Telefonun pilini cikartin ve geri tusuna basili tutarak pili takin ekran acilana kadarda basili tutun sonra birakin telefon kendini guvenli modda acicak ve duzelicek eger duzelmezsede blackberry desktop software yazilimi ile telefonunuzu wipe edin.
  • android137 A kullanıcısına yanıt
    ikisini de denedim ama fayda etmedi blackberry desktop software uygulamasına da bağlanmıyor zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveozkosif

ikisini de denedim ama fayda etmedi blackberry desktop software uygulamasına da bağlanmıyor zaten..

O zaman varsa garantisi telefonu servise gondermekten baska bir care kalmadi
  • ya tam satın alma arefesinde bu nasıl konu böyle
  • hkn87 kullanıcısına yanıt
    kelimelerle anlatılmaz pişmalık gel vazgeç güzel kardeşim biz ettik sen etme
  • android137 A kullanıcısına yanıt
    garantisi mi kalmış pert oldu pert paralar sayamam ona garanti için yollarımızı ayırdık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.