Şimdi Ara

99 Sonata Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 hafta önce otomatik vites, 1999 model bir Sonata 2.0 GLS aldım. Araç siyah renk ve üzerinde sıfır kışlık lastikleri var (Lassa Snoways). Ebatları 185/70/R14. Bu tarz bir araç için jant çapı ve lastik genişliği açıkçası biraz küçük geldi bana. Bu araçların orjinal lastik ve jantları bunlar mıdır? Jantlar çelik değil. Çap büyütecek olursam, hangi ölçüleri tavsiye edersiniz? Bir de Ankara'da bu arabaya yakışacak uygun jantı nerelerden alabilirim? (Hangi tip jant yakışır kestiremiyorum )

    Bu aracı kullanan birileri aracın genel performansı, konforu ve ikinci el piyasası hakkında da bilgi verebilir mi?

    Yardımlarınız ve bilgi paylaşımınız için şimdiden teşekkürler.



  • Hayırlı olsun ben de güncel kasa sonata kullanıcısıyım olduğu için sorularınıza cevap veremiyorum ancak lastik ölçüleri bana da küçük gibi geldi 195/65/15 daha mantıklı lakin bendeki sonatada 225 tabanlı lastik var eskisi ile yenisi arasında o kadar fark olmamalı diye düşünüyorum.
  • Teşekkür ederim. Güncel Sonataların biraz daha geniş olabilir lastikleri.
    Michelin'in sitesinden sorgulattım 195/65/15 çıktı. Anlamadığım olay, üzerindeki jantların da orjinal olması
  • Jantların orjinal olması belkide satıldığı tarihte donanımı ile alakalı olabilir ama sonatanın 99 modeli de cüsseli bir yapıya sahip açıkcası lastik ebadınız beni de şaşırttı,yeni bir lastik ve jant düşünürseniz 205 tabanlı tavsiye ederim.Bu arada arabanız kaç km de?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonatave6 -- 23 Mart 2011; 20:50:53 >
  • Arabam 205.000 km.de... Alırken yanında sıfır ayarında yazlık-kışlık lastikleri de geldi. Yazlıkları taktırmadan lastikçiye verip, yeni 15" ya da16" jant-lastik alıcaz heralde.
  • bende 94 model sonata var . cokta memnunun . jant bulmak biraz sorun bijon aralıgı yüzünden. benım araba 4 bijonlu . 14 jant diye geciyo lastik ebatları janta göre cok büyük . yanak ve en olarak . cms jantta var uyan sadece bende arastırıyorum suan bulabilirsen yazarım buraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.