Şimdi Ara

%99 Ram kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arladaşlar pcde bir sorn yokken durdur yere babamınhardiskini taktım ve sonra ram'in 99 luk kuallnımını gördüm arka planda hiç birşey açık olamdığı halde bu druma düşüyor 8 gb ram vardı şimdide pcyi temizlemek içni söktüm ve 2. rami takarekn pc açarken uzun bip sesi geliyor çıkarıyorum slottan açılıyor durdur yere pcye birşeyler oldu buda resim

%99 Ram kullanımı

• arkadaşlr gözünüsü seveyim yardım edin :(
  • virüs bulaşmış olabilir veya arkada kaspersky güncellleme yapmış sanırsam ondan da olabilir(advenced system care yi kur o programın içinde smart ram var onu çalıştır az da olsa ramini boşaltıyor.).
  • sanal bellek ayarlarini yapinca sorun gececektir olmassa virus olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

sanal bellek ayarlarini yapinca sorun gececektir olmassa virus olabilir

hocam nasıl yapabilriim sanal bellek ayarlarını
  • görev yöneticisi uygulamarda görünmeyen programlarda çalışır vaziyette bilgisayarında işlem yapmaktadır işlemlerde kullanım yüzdeleri hagni uzantılar çalışır görünmektedir yüksek ihtimal yazılımsal bir sorun yeni hdd i taktından sonra peyda oldugunu söyledin ram takıp sökmekle giderilmez o işlem ram belleklerini temizlemek için internette tonla program mevcut onları dene birde hdd nin yazılımsal olarak sistemde sorunlar içerebilir windowstan bununla ilgili gerekli güncelleştirmeleri yap dipnot: aynı zamanda kasanı güç kaynagından tamamiyle arındırmadan pc üzerindeki hiçbir parcaya dokunma

hdd ile alakalı bir sorun

virüs olacagını sanmıyorum ne olur ne olmaz yinede sistemi kapsamlı bir virüs taramasından geçir

eğer sorun hala devam ediyorsa format atmayı dene tabiki sistemdeki bütün hddleri biçimlendirerek

hdd ile uyumsuzluktan büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathell

görev yöneticisi uygulamarda görünmeyen programlarda çalışır vaziyette bilgisayarında işlem yapmaktadır işlemlerde kullanım yüzdeleri hagni uzantılar çalışır görünmektedir yüksek ihtimal yazılımsal bir sorun yeni hdd i taktından sonra peyda oldugunu söyledin ram takıp sökmekle giderilmez o işlem ram belleklerini temizlemek için internette tonla program mevcut onları dene birde hdd nin yazılımsal olarak sistemde sorunlar içerebilir windowstan bununla ilgili gerekli güncelleştirmeleri yap dipnot: aynı zamanda kasanı güç kaynagından tamamiyle arındırmadan pc üzerindeki hiçbir parcaya dokunma

hdd ile alakalı bir sorun

virüs olacagını sanmıyorum ne olur ne olmaz yinede sistemi kapsamlı bir virüs taramasından geçir

eğer sorun hala devam ediyorsa format atmayı dene tabiki sistemdeki bütün hddleri biçimlendirerek

hdd ile uyumsuzluktan büyük ihtimal

hocam hdd derkenn taşınılabilir hdd taktım çıkardım sonra böyle olmaya başladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU Kullanımı %100 !
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam taşınabilir ise taktıgın icat'da yüksek ihtimal virüs var ozaman ben dahili hdd sandım
    iyi bir virüs programı bul donanımlarını takıp sökme sakın belleklerinde sorun olacagını sanmam

dedigine göre virüs bir kaç virüs programı deneyip kökten kutulmaya calıs böylesine ram kullanımı yaratan bir virüs tehlikelidir onun için değişik arge teknolojilerini kullanan güncel virüs programlarını tek tek deneyip kurtulmaya çalış tek programla yetinme bu aşamada başarı saglarsan hdd verileri bir baska diske aktarım biçimlendir disklerini en ise işletim sistemini yeniden kur

en saglıksı olacaktır
  • dediklerinize gore virus acik bi sekilde gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam taşınabilir ise taktıgın icat'da yüksek ihtimal virüs var ozaman ben dahili hdd sandım
    iyi bir virüs programı bul donanımlarını takıp sökme sakın belleklerinde sorun olacagını sanmam

dedigine göre virüs bir kaç virüs programı deneyip kökten kutulmaya calıs böylesine ram kullanımı yaratan bir virüs tehlikelidir onun için değişik arge teknolojilerini kullanan güncel virüs programlarını tek tek deneyip kurtulmaya çalış tek programla yetinme bu aşamada başarı saglarsan hdd verileri bir baska diske aktarım biçimlendir disklerini en ise işletim sistemini yeniden kur

en saglıksı olacaktır

sağolun hoca denemye başladım şimdiden
  • virüs girmiş büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: manager61

quote:

hocam taşınabilir ise taktıgın icat'da yüksek ihtimal virüs var ozaman ben dahili hdd sandım

en saglıksı olacaktır

sağolun hoca denemye başladım şimdiden

aklımdan çıkmış gerci önceki mesajımda belirttim yinede söyleme ihtiyacı hissettim bellek temizleme programıda temin et sisteminde belirli aralıklarla belleklerine bir temizlik yap virüs bu nerede saklanacagı belli olmaz depolama alanlarını belirli aralıklarla taramayı ihmal etme

hadi kolay gelsin umarım sorunun çözülür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.