Şimdi Ara

99 MONDEO 2.0 GHIA YAKIT TÜKETİMİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu arabanın tüp ile yakıt tüketimi ne civardadır acaba? Bilen ve kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Hız sabitleyici olan modelden bahsediyorum.Misal fabrika verilerinde Ş.içi= 11,5 Ş.dışı=6,1 diyor ve ortalama 8 küsür diyor sizce bu doğru mudur arkadaşlar?

• 98-99 model mondeo kullanan arkadaşlar lpg ile ş. içi yakıt değerleri hakkında bil verebilir mi? almayı düşünüyorum
    tavsiye edilir mi acaba?
    artıları ve eksileri nelerdir? kronik sorunları var mı?
  • 98 model otomatik mondeo ile şehir içi 14 litre(lpg) yakanı bizzat gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehby -- 27 Eylül 2011; 12:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

98 model otomatik mondeo ile şehir içi 14 litre(lpg) yakanı bizzat gördüm...

14 litre lpg ye yaktıntan sonra almanın bir anlamı yok ki
    nasıl bir yakıs bee
  • Eski mondeoların yakıtı yakmadığını direk olarak içtiğini duymuştum
  • 96 model 2.0 136Hp otomatik mondeo sahibiyim. ortalama 27-28 kr. yakıyor aracım genel olarak sakin kullanıyorum sürekli ş.içi kullanmadığım için tam bir bilgi veremiyeceğim. yakıt olarak fazla üzmez manuel vitesli mondeo

Mondeo hakkında fazla bilgim yok, keyifli bir araç onu söyleyebilirim, güven veriyor,
  • seizure kullanıcısına yanıt

d segment benzinli bir arac zaten bu kadar yakar, 5lt lpg mi yakacaktı ne bekliyordunuz. abimde reno5 var 1.1 motor istanbul içinde 12lt lpg yakıyor. sadece bu değil her aracta gecerli bir kural var: fabrika verisinin %20 fazlasını yakarsınız. bir de lpg varsa üstüne bi %20 daha ekleyin litre olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.