Şimdi Ara

99,9 TL Philips BT1214/15 Sakal Düzeltici 500-016-506-BT1214/15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99,9 TL Philips BT1214/15 Sakal Düzeltici 500-016-506-BT1214/15
    Trendyol.com
    Philips BT1214/15 Sakal Düzeltici 500-016-506-BT1214/15 Philips | Trendyol
    https://www.trendyol.com/philips/philips-bt1214-15-sakal-duzeltici-p-3377239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 12 Eylül 2019; 22:35:56 >

• Bicaklari iyi kesiyor mu orta kalinlikta sakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazların sakal kesme makinesinden farkı nedir? Neden sadece sakal düzeltici yazıyor ki bunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

Bu cihazların sakal kesme makinesinden farkı nedir? Neden sadece sakal düzeltici yazıyor ki bunda?
    +1 hep merak etmişsindir farkı var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir.21D

+1 hep merak etmişsindir farkı var mıdır ?

Alıntıları Göster
    Bu tarz ürünler sürekli sakal düzelten kişilere ideal. Uzun sakalı bununla dalıp kesmek zor oluyor hatta bıçak kesmemeye başlayıp sakalı yoluyor sinir ediyor. Saç sakal kesmek için kullanacaksanız remington ürünlerine bakın. Bu ürün mesela top sakal bırakıp kenarları inceltmek için kullanılır, çizgi sakala bıyık yapmak için kullanılır. Kısaca sakala şekil vermek için.

Ben 5 sene önce almıştım remington, saç sakal ne varsa ilk günkü gibi kesiyor hala. Bıçaklar hiç aşınmadı neredeyse. Ayda 1 makina yağı sürüyorum bıçak arasına o kadar.

• nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    Sıfır almıyor da ondan.

• sıfıra yakın alan var mı tavsiye edebileceğiniz acaba?remington kullanıyorum şuan ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kupon geçiyor aynı üründe, 100-30 hesap alıp yada selfi 100-20 kullanılıp alınabilir bence

Trendyol.com
    Philips BT1214/15 Sakal Düzeltici 500-016-506-BT1214/15 Philips | Trendyol
    https://www.trendyol.com/philips/philips-bt1214-15-sakal-duzeltici-p-3377239?boutiqueId=333302&merchantId=105330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 14 Eylül 2019; 14:19:5 >

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Selfy kodu aldım, sepete kupon geçerli bir ürün de ekledim ama Kampanya Bilgileri hatalı uyarısı veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Normalde olması lazım kupon geçmediğine dair ibare yok ama selfi için acaba sınırlama mi koymuşlar bilemedim

Sorunsuz geçti bu üründe
    99,9 TL Philips BT1214/15 Sakal Düzeltici 500-016-506-BT1214/15

• Allah Allah çok garip ya, 5 kez denedim olmadı. Sepete 2 adet attım, kodu indirim kuponu olan yere yazıyorum, kampanya bilgisi hatalı diyor. Kodu kendim aldım, kullanılmış falan da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 14 Eylül 2019; 15:30:16 >
    Kod kullanılmış olabilir yada eklediğin ürün kod kabul etmiyor arkadaştan yeni aldım kodu direkt geçti
    Edit: Peki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 14 Eylül 2019; 15:32:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

Bu cihazların sakal kesme makinesinden farkı nedir? Neden sadece sakal düzeltici yazıyor ki bunda?
    Kirli sakal bırakanlar için bir kısaltıcı sadece bu normal traş makinaları gibi sinek kaydı yapmaz. Bu arada alacak olanlar tarak uzunluk ayarı olan modelleri daha kullanışlı oluyor
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    TT bu akıl sır ermez işine, satan birinden kod alıp deneyeyim o zaman. Çünkü böyle bir cihaz arıyordum, fiyatı da uygun, kod bulursam daha da uygun olacak. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 14 Eylül 2019; 16:21:53 >
  • doncorleone06 D kullanıcısına yanıt
    Philips one blade: 1 yedek bıcaklı, 3 şekil verici başlıklı, 200 TL hepsiburada da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.