Şimdi Ara

99-2000 tek farlı toyotalar neden ucuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu model araçlara 12000-14000 arası fiyatlar istiyorlar ama neden bu kasalar tutulmuyor bilgisi olan var mı?

• malesef tek farı war...
  • aynı dönem çıkan astra ve focusun tasarımı altında ezilmesi en büyük neden.

tıpkı güncel kasa avensis gibi. çok kaliteli araba ama rakipleri tasarım konusunda bir adım önde.

bu tasarım konusunu aşabilse toyota gerçekten çok daha iddialı bir marka olacak.

ben bu kasayı almadan önce her genç gibi astra yada focus düşünüyordum ve her ikisinide test etmiştim ve 2000 model bi focusta karar kılmıştım.

astraya nazaran daha başarılı gelmişti gerek yol tutuş gerek malzeme kalitesi. 8. nesil corollayı bi arkadaşın tavsiyesi üzerine test ettim. focus ve astradan daha çok beğendim. çift farlıların tasarımıda tek farlılara oranla daha güzel olduğu için düşünmeden aldım.

bi komşumuz 18 milyar verdi arabaya şuan düşünüyorum içimden gelmiyor ama satarsamda yine toyota alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berqo_01

malesef tek farı war...
    İyi özetlemişsin tek sebep bu
  • bence halkımızın acizliği..

bu denli hoş bir arabayı farlarından dolayı beğenmiyor..

oysa sorunsuz konfor abidesi olan bu araç bence çok hoş bir araç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

bence halkımızın acizliği..

halkımız birşeyi beğenmeyince aciz mi oluyor. arifomer çok iyi anlatmış. araba çirkin duruyor. herkezin kendi zevki.
  • bu dediğiniz kasa bence biraz çirkin kalıyor, önden makyajlanınca çok güzel oldu gerçi tabi beğeni meselesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 model tek farlı 1,6 terra modelini 6 sene kullandım, bir kere bile arıza yapmadı. arabanın dış tasarımını bende hiç sevemedim, tek farın aydınlatma kapasitesi de başarılı değildi

bunun dışında çok memnundum
  • 99 model 1,3 base tek farlı aracı bende 6 sene kullandım tek bir gün bile her hangi birsebepten arıza vermedi. Bence klite açısından süper ama tipini ilk başlarda bende sevmemiştim sonra göz alışkanlığımıdır nedir hoşuma gitti..
  • 12000-14000YTL az mı 99-2000 model arabaya nerdeyse 10 yıldır trafikte. Tipiyle tek farıyla alakası yok, ederi budur. O fyatlara focus da bulmak mümkün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1drader

quote:

halkımız birşeyi beğenmeyince aciz mi oluyor. arifomer çok iyi anlatmış. araba çirkin duruyor. herkezin kendi zevki.

herkesin kendi zevki oldugu gibi herkesin kendi düşünceleride vardır.. kendi düşüncesi madem öyle başkalarının düşüncelerinede saygı duy eleştiri yapma arkadaşım sende yorumunu yap ve izlemlerini gerçekleştir..

• quote:

quote:

quote:

herkesin kendi zevki oldugu gibi herkesin kendi düşünceleride vardır.. kendi düşüncesi madem öyle başkalarının düşüncelerinede saygı duy eleştiri yapma arkadaşım sende yorumunu yap ve izlemlerini gerçekleştir..

peki yamancım. senin yaklaşımınla bu dediklerini cevaplayayım. senin eleştirini aciz buluyorum. halkımız hiç bir zaman aciz olmadı olmaz. bunu zevkle yada kendi düşüncem diye açıklayamazsın.uslubuna dikkat edersen şahsi cevap almazsın. deki sen yanılıyorsun ben aciz değilim, git al o zaman tek farlıyı.

• araba zaten 1.5 yıl çıktı piyasaya... uzun süre satılsaydı daha çok tutulmuş gözükecekti...
    tek sıkıntısı bu bence..
    çok kaliteli bir araç
  • Valla amcam uzun süre bu araçlardan aradı Ankara'da ama bulamadı.Servislerde filan da 2. ellerine hep sorarız geldiği gibi gidiyor anında satılıyor denir.bence tutulmama olayı sadece bir şehir efsanesi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki yamancım. senin yaklaşımınla bu dediklerini cevaplayayım. senin eleştirini aciz buluyorum. halkımız hiç bir zaman aciz olmadı olmaz. bunu zevkle yada kendi düşüncem diye açıklayamazsın.uslubuna dikkat edersen şahsi cevap almazsın. deki sen yanılıyorsun ben aciz değilim, git al o zaman tek farlıyı.

sevgili arkadaşım o tek farlı dediğimiz araçlar çok sorunsuz araçlardır..

motor'ları 4A-FE nin birazdaha gelişmişi ve çok daha sorunsuzudur..

biz aldık kullandık bindik ve sattık adam tam bir ay geldi gitti o arabayı bana satın diye..

biz türk insanı olarak bişey alırken ilk olarak güzelliğe önem veriyoruz..

mesela bir ayakkabı alınacak birisini 1 sene diğerini 5 sene giyeriz ama aradaki fark güzellik yakışıklılık..

biz ayakkabıyı ayaklarımızı koruması için alıyoruz ama amacı dışında kullanıldığı zaman görsellik araya giriyor ve sağlam olmayanını alıyoruz..

bilmem anlatabildim mi..

bu durumu uzatmaya çekmeye gerek yok sevgili birader benimde elbette aciz oldugum yerler durumlar oluyor ama ben araç konusunda çok şükür aciz değilim..

• uzatmayalım yanlız bilinsin, ben araca sorunludur yada kötü demedim. toyota plazada duyduğum bizi bitiren modeldi demeleridir. otomobil dergisinde toyota yöneticiyle yapılan röportajda dizaynında çekicilik olmadığını söyleyen muhabire biz buna bağlamıyoruz o dönemde genelde araç satışları düşüktü cevabı verilmiş muhabir ise satış oranlarında da gerileme olduğunu yazmıştı. evvel zaman autoshow veya otohaber olabilir. kötü olamaz nihayetinde toyota ama türk halkının genelinin beğenisini kazanamamış bir araç hele efsanelerden sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1drader -- 6 Eylül 2008; 2:31:44 >
  • Türk halkı oto alırken aracın önce dış görünümüne bakar bencede sadece ön görünüşden kaybetti o model yoksa
    donanımı iyiydi
  • Bende bu kasalardan var srounlu diyenler şu konuyu bi incelesin derim

http://forum.donanimhaber.com/m_15925247/mpage_1/key_//tm.htm#15925247
  • Aynı şeklide ww polo larda aynı şekilde...
  • sağolun arkadaşlar...tabiiki 12-14 000 ytl ye çok araba bulunur,aslında ben toyotanın eski kasalarının 16 GLİ gibi modellerine çok yakın fiyatları o yüzden merak etmiştim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.