arkadaşım arabasını satıyor aklıma girdi sana satayım diye geçenlerde 2 gün bende kaldı ve hoşuma gitti hem performans hem rahatlık var araçta zaten anlatmama gerek yok nasıl oldugunu biliyosunuz..
civic 98 i.6 ies 112.000 de araç bu araca para vermeye degermi 13.000 fiyat çekti ilk başta ama kanına girer fiyatı kırarım düz vites benzinli hidrolik klima 4 cam otomatik merkezi kilit...
fiyatı düşerse biraz daha arabada temizse alınır ama aracı mutlaka ve mutlaka bir honda servisine göster ok verirlerse al.
arac bildigim kadarıyla biraz hasarlıydı alıp kendi servizlerine yaptırdılar şimdi ev alıcaklar diye satmaya kalktılar fiyatı 12 ye düşürürüm diye tahmn ediyorum araçı kullandım sorun yok gibime geldi ama yinede bi servise gösterip baktırırım
walla araçta ciddi sorun yoksa bedavaya weriyor arkadaşın, daha da fiyat kırarım diyosun ama yazık günah adam zarar edecek iyice . Piyasası 16 civarıdır o aracın çünkü
yok yaaa o dedigin fiyat 2 ay öncesi fiyatları nette baktım 98 ler 12.750 14 arası degişiyor bu modelde
kardeşim araç eurocivic mi? bendede war ve honda motorlarına ne olursa olsun laf söyletmem(bnmki 97 model eurocivic 1.6 ils,98 lerde ies oldu) bnm motor 265.000 de hala sorunsuz çalışıo walla! geçen sene satılıcaktı bu araç km. si 200.000 n üzerinde diye galerici arkadaş(babamın tanıdığı) 10 bin ytlye alabiliriz max. ama araç çok temiz bence kullanın satmayın demiş,bizde dewam ediyoruz dolayısıyla!500.000 e kadar yolu war dio servis,tüm bakımları serviste yapıldı! araçta çok hırpalanmadı! kısacası honda çok ii araba alırken fazla soru işareti olmasın kafanda,zaten 1de arkadaşımın diosun,otur iice konuş,hasardan dolayı kaynaklanan önemli bir problemi falan warmı diye!fiyatıda ii gibi geldi bana çünkü galericilerde 10 a alıp 12.5 e satıolarmış!500 ytl için ne arkadaşın üzülsün nede senn moralin bozulsun!yada sadece 1 kere teklif et daha aşağı 1 şey yapalım gibilerinden ama ısrar etme! almadan öncede mutlaka motor kontrolden geçsin,gerçi 115.000km çok diil ama soru işareti kalmasın aklında alırken! eh hadi şimdiden hayırlı olsun diyelim ii forumlar...
quote:
Orjinalden alıntı: fatih53
yok yaaa o dedigin fiyat 2 ay öncesi fiyatları nette baktım 98 ler 12.750 14 arası degişiyor bu modelde