Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aerdogan85

Arkadaşlar %100 e yakın türkçe rom lazım. Benim model M575U . Ben flashfire yöntemi ile türkçe yaptım fakat %60 türkçe desem yeridir. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa pm den iletişime geçersek çok memnun olurum.

4.5.5.1I Sürümünü kur hocam o sürüm %100 Türkçe
  • srmrmr S kullanıcısına yanıt
    yok hocam bende oyle bir problem @srmrmr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız_Akıncı kullanıcısına yanıt
    Hocam Flyme 5 ten dönsek sıkıntı olmaz dimi.

• Stabil %100 türkçe bi update yayınlasalarda güncellesek hala 4.5.5.1 kullanıyoruz tema özelliği yok stabil tam türkçe nezaman çıkacak acaba?

• aerdogan85 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam olmaz.

• Valla bende beta sürümünü tekrar yükledim ve play store u Google installer İle yükledim süper oldu telefon. Çok teşekkür ederim açıklama yapan arkadaşa

• 20 gündür falan yeni ekranın gelmesini bekliyorum aliexpress ten, ama telefondan soğudum yani. Almak isteyen varsa yardımcı olabilirim dg garantili vs. hatta alacak kişiye yeni ekranıyla bile verebilirim :)

Ekleme: Telefonda bi problem yok sadece ekranı değişecek, ha alıcı çıkmazsa kendim kullanmaya devam edeceğim zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Refusal -- 25 Mart 2016; 15:17:22 >
  • Valla stabil omayan sürümlere pek güvenmeyin derim arkadaşlar.... En iyisi flayme'nin kendi sürümlerini kullanmak bilgi güvenliği açısındanda daha iyi olur...
  • bu gün benim mx5 te sim bağlantı değişik periyotlarda gelip gitti. clear data ile tekrar kurdum aynı sim kartı da yeni aldım 4 aydır hiç problem olmamıştı acaba şebeke mi yok dedim yanımdaki arkadaşların var... şaştım bu işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytom

bu gün benim mx5 te sim bağlantı değişik periyotlarda gelip gitti. clear data ile tekrar kurdum aynı sim kartı da yeni aldım 4 aydır hiç problem olmamıştı acaba şebeke mi yok dedim yanımdaki arkadaşların var... şaştım bu işe

Hocam hattın vodafone'sa ve ankara'da oturuyorsan bugün banada oldu 3 kere falan düzeldi sonra operatörlwrin belkide 4G için son rötuşlarını yaparken oşan bir durumdur :)

• paker kullanıcısına yanıt
    kütahya da oturuyorum .şebeke vodafone. imei n70 imei ile kullanıyorum. format atıp orjinal imeine getirdim onda da aynı sorun oluyor. şimdi güncel uluslararası rom kurdum bekliyoorum bakalım ne yapacak...
  • Vodafone VPN ayarlarına girip internet ve mis ayarları dışındaki ayarları silmeniz gerekiyor

• Güncellemede ağır kaldı sanki biraz Meizu. Haftalık betalar güncelleme geliyor tamam ama MX5'i bilmem ancak MX4'e Android 6.0 kesinlikle alamayacağız sanırsam. Hakkeden ve verilmesi gereken bir cihaz. Verilmezse zaten bir daha Meizu ismini ağzıma almam
  • VPN ile ilgili değil sanirsam .orada bir şey yok. Telefon sim şifresini soruyor girince açılıyor.fakat servise yok yazıyor arama falan olmuyor. Bir kaç gün önce sınıfta otururken ceketin cebinden dusmustu ondan olur mu diyecem ama fiziki hiç bir şey olmadığı gibi çalışmasında da anormallik yoktu iki uç gün sonra bir gün hat servise gidip bir kaç saat gelmedi.bu gün sabahtan vardı sonra gitti factory reset falan yaptım sonuç yok aynı sim i eski gmd ye yaktım çalışıyor sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6F833F4D -- 26 Mart 2016; 22:54:04 >
  • Arkadaşlar, zaman zaman şebeke kopması yaşayan oldu mu? Şebeke bağlı görünüyor ama dışarıdan aradıklarında ulaşamıyorlar, telefon kapalıymış gibi oluyor. Hattım Vodafone.
  • vodafone hattım 2 gündür problem olmaya başladı şebeke gidip geliyor olduğu zamnlarda karşı taraf ile iletişim kurmak zor oluyor ses netliği kötü ne denildiği anlaşılmıyor. telefon imei değişik olduğundan olur mu diyecem olmaması lazım 3-4 aydır sıkıntı yoktu.... eğer düzelecekse pasaport kaydı bari yaptırayım...ne dersiniz. var mı başka yaşayan benim sıkıtıyı
  • Bu olay operatörle alakalı görünüşe göre bu sorunu herkes 3 gündür yaşıyor ve herkesin hattı vodafone.

• valla gmd ye miui rom kurdum canavar gibi oldu 3 gündür mx5 e tüm rom seçeneklerini denedim sebeke yok hııh geldi diyorum arıyorum ses soluk gitmiyor sonra bir bakmışım şebeke yok gözümden gönlümden düşürdüler. acaba pasaport kaydı mı yaptırsam düzelir mi diye düşenmeye başladım... vodafone 4.5 geye böyle gececek anlaşılan
  • bebnim vodafone sim i one plus one a taktığımda sıkıntı yok.. mx5 e taktığımda sim şifresini soruyor girince hizmet yok diyor. eşimin turkcell sim kartını taktığımda da yine sim şifresini soruyor daha sonra hizmet yok diyor...
  • Arkadaşlar whatsapp, facebook gıbı sosyal uygulamaların bildirimi gelmiyor ta ki uygulamayı açana kadar.Kafayı yicem çözemedim.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.