http://www.chip.de/perl/tpdb/tpdb_out.pl?db=out&partid=614092 guzel kardeşim burdaki incelemeye ne kadar güvenilir bilmiyorum 971p görüntü kalitesi olarak 100 üzerinden 100 almış.. aralarında çok bir fark yok dedigin 970p ise görüntü kalitesi olarak 100 üzeriden 88 almış.. fakat ergonomi olarak 971p den çok daha fazla puan almış.. yani görüntü kalitesi olarak aradaki 12 puanlık fark sadece kontrasttan mı kaynaklaniyor?
"....KİMSE DAHA ÖNCE BİZİM YAPTIĞIMIZ GİBİ 600YTLYE S-İPS AYARINDA(PEK ÇOK REVİEW BÖYLE DİYOR--SİPSi>=SPVA>TN) Bİ MONİTÖR ALACAGINI DÜŞÜNEREK GİDİP 971P YE BU KADAR PARA VERMESİN.."
diyorsun?
peki bir çözüm sun ozaman normal 19" monitor almak isteyenler napsın?
orta segment te alınabilecek normal bir 19" monitor 450-500 milyon arası degil mi? bu da az para degil ki?
KULLANDIĞIMIZ PANEL SPVA DİYE İSİMLENDİRİLMİYOR.. PVA AMA GERÇEK 24 BİT...BELKİ SAMSUNG SPVA AYARINDA Bİ PVA YAPMIŞ..TEKNİK VERİLER ÖYLE DİYOR..İSTEYENEDE SATIYOR..SANIRIM BU PANELİ ELEKTRONİK DEVRELERLE BİRAZ GELİŞTİRMİS..KONTRASTI VE RESPONCE TİME'I..SANIRIM BİZİM CPULARA YAPTIĞIMIZ GİBİ BİRAZ OVERCLOCK OLMUS(OVERDRİVE VS) AMA İİDE OLMUŞ..
bende bugun aldım 971p ,yazılarınızıda yeni okudum,gerçi türkiyede pva yada spva model fazla yok bildiğim kadarıyla,alsam yine bunu alırdım gibi geliyor bana. 970 p ayağını beğendiğini yazmışsın.bende beğeniyorum ,çok daha kullanışlı ve ergonomik.ama okuduğum kadarıyla (nerde olduğunu hatırlamıyorum) o ayak tipi 19'' ağırlığını belli zaman sonra taşıyamamaya başlıyormuş,yani kullnımla birlikte yalama oluyor gibi bişi, yani monitörü özellikle yukarı kaldırdığında çaktırmadan yavaş yavaş aşağıya doğru indiğini düşün. bende dikkat ettim ayağa 770p deki kadar yukarı kalkmıyor ve ayak daha sert. işte bu yüzden 970p ayağına takılma fazla.alan herkes güle güle kullansın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme