Şimdi Ara

97 km hıza 222 ytl ceza ayıp be.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah işe giderken 97 km ile radara düşmüşüm.İlerde durdurdular. Dediler ki burda hız sınır 70 siz 97 ile gidiyosunuz. Yolu da görseniz Kayseri'de Talas yolu bilenler bilir 3 gidiş 4 geliş bi yol. Otoban gibi. E kimse 70 le gitmiyo ki burda ben 70 gidince belediye otobülseri bile solluyo beni dedim polise. Önce onlara ceza yazın hem ben bu yola göre yavaş bile gidiyorum herkes daha hızlı bile gidiyo yazsanıza yoldan geçen herkese dedim. Herkese yazmıyoruz o anda radar cihazı kimi kitlerse onu yazıyoruz dediler. O zaman haksızlık bu dedim. Bi şey diyemedi. Ayrıca ben o sırada en sol şeritteydim araba solluyordum hız limiti yok araba sollayan dedim. Öyle bi uygulama yok fln dedi. Gerçi ne desem boş neticede yedik 222 ytl cevazyı hız limitini %30 un üzerinde aşmaktan. Peki ben şimdi cezaya itiraz edebilir miyim? Edeceksem nereye etmeliyim?

• Geçmiş olsun
  • talas yolunu biliyorum walla o yolda yaptığın hız dier araçlara göre az bile, otoban gibi yol...
    geçmiş olsun sana denk gelmiş
  • Eyvallah hocam ya hadi 180-200 le girsem radara sorun değil hakettim derim de böylesi çok koyuyor insana.
  • yapabileceginiz hic bir sey yok.soguk bir su icmekten baska.
    simdi cealarda Avrupa uyum kanunlarina gore degisiklik olmus.oyle eskisi gibi itiraz hakki pek yok.
    bizim yegende radara girmis.140 km hiz ile.fakat cevirmeye girmemis daha dogrusu gormemis.tani radara girdikten kisa sure sonra donmus.radara girdiginden bile habersiz.20 mayista olmus bu olay bize ceza 5 haziranda geldi.ceza ile birlikte bir de fotograf yollamislar.aynen Avrupa da oldugu gibi.itiraz etme hakkimiz yokmus.polis arkadaslara sordum.ceza onceden elimize ulassaydi 1/4 indirim alinabiliyordu.oda olmayinca biz de 222 ytl odedik.

bir de ben daha yeni park cezasi yedim.ayni sekilde ceza ile birlikte aracin fotosunu gondermisler.yine itiraz hakki yok...halbuki hic uyarmadan megafonla bagirmadan yazip gemislerhani megafonla bagirsalar diyacam hemen cekecegim araci onu da yapmamislar.

bakalim bu sene ceza puanimiz epey azaldi nasil cikacak bu sene bilmiyorum

• Hocam %20 mi 25 mi bi peşin ödeme indirimi vardı. Onun süresi ne kadar acaba 1 hafta mıydı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Hocam %20 mi 25 mi bi peşin ödeme indirimi vardı. Onun süresi ne kadar acaba 1 hafta mıydı?

%25 ve 1 hafta diye biliyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecmis olsun ama ceza dedigin caydirici olmak zorunda.

o yolda 70 tabelasi varsa 70tir,belediye otobüsü ve diger araclar seni ilgilendirmemeli
  • Türkiye işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRI-pin

gecmis olsun ama ceza dedigin caydirici olmak zorunda.

o yolda 70 tabelasi varsa 70tir,belediye otobüsü ve diger araclar seni ilgilendirmemeli

O zaman herkese ceza yazılsın. Kimse yavaş gidiyorum diye beni sıkıştırıp bana selektör yapmasın. Ben 70 le giderken beni geçmek için otobüs sol şeride çıkıp tüm trafiği alt üst etmesin. O zaman 70 le gitmessem alsınlar ehliyetimi.
  • bu yüzden ilerliyemiyoruz zaten.herkes kendini düsünüyor sende haklisin
  • Hocam ben genelde hızlı araç kullanan biriyim ama eminim bu gün hızlı kullanmıyodum. Eğer basıyosam 1 defa kendimi düşünüyosam 1 defa da trfğin genel akışını düşünüyorum.
  • Polisin sana gıcıklığı vardı heralde.
  • tek çözüm yolu cezayı sistemden silebilecek tecrübeli ve çevresi olan bir muameleci bulmak
  • quote:

diger araclar seni ilgilendirmemeli

daha neler... cezayi yazan polismisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roytoy -- 28 Ağustos 2007; 19:06:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roytoy

quote:

yoksa sen diger araclara bakarakmi arac kullaniyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klondike

Geçmiş olsun.Aynı yolda ben de radara girmiştim ve 11 milyon ceza yemiştim.Tabi yıllar önce.O gün bu gündür Kayseri şehiriçi ve çevreyolda 75-80 i geçmiyorum ve de 6 yıldır ceza yemedim.Size de öneririm,hiç başınız ağrımıyor.Zaten benim araba radara girecek kadar hız da yapamıyor(lpg li broadway)

Radara girsende brodvey e yazmazlar be abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 28 Ağustos 2007; 19:56:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roytoy

quote:

Cezayı yazan Polis olsa ne olacak?
  • beni de çevirdiler 101 km hızla şerefsiz range yanımdan hızlıca geçti sonra baktım adam iyice yavaşladı ben de içimden kızdım adama madem bu kadar yavaşlican niye bu kadar hızlı gidiyodun diye ve acı süprüzü 7-8 dk sonra gördüm radar old. için bağış da almıyor polis arkadaşlar eğer varsa paran 1 hafta ya da 2 de olabilir tutanağın arkasında yazar 3/4 ünü ödeyebilirsin cezanın
  • Geçmiş olsun çok kötü olmuş doğrusu.

İzmir merkezden Karşıyaka ya giden çevre yolundada hız sınırı 70 km ancak 3 şeritli yolun orta şeridinde ortalama 100 km le giderken sol şeritten kamyonlar dahil dünya kadar araç yanımdan geçiyor. özetle bu tip yollarda hız sınrıına kimse uymuyor buralarda ceza yemek gerçekten şanssızlık.

bu yollarda 70 le gitmek 90-100 le gitmekten daha tehlikeli.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.