Şimdi Ara

965 Extreme Edition @ 7200MHZ / Pcmark05 / Spi 1M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babacan Başıralarının devamını dilerim.GururumuzsunYeditepede panelin varmış.Panelininde başarılı geçmesini umarım.Vize haftasına geldi şansımın içine ediym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_solider -- 18 Nisan 2006; 23:48:19 >
  • Tebrikler arkadaşım, devamını bekliyoruz dedik yapmışsın yine bekliyoruz, dünya bekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

ÖNCELİKLE TEBRİKLER. LN2 TESTLERİNİ YAPARKEN BİDE 3D MARK YAPMA İMKANIN OLMUYOMU ACABA.6.5 GHZ CİVARI EE 665 LE ÖZELLİKLE 2006 DA DEHŞET SKORLAR ALINIR.

quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Muratcım benchleri nezaman göreceğiz kısmetse şu yeni bebeklerden (X1900XTX yada 7900GTX) birini oyuna dahil etme zamanı geldi bence

Bir kaç güne kadar elime 2 tane raptor ve crossfire kartlar geçecek. Pcmark05 sistem testleri ve 3dmark testleri ile denemeler yapacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Valla Bravo Sözün bittiği yer burası desek hani yanlı olmazz!
    Murat abi şaşırttıkca şaşırtıyorsun bizi valla helal olsun!
    Başarıların devamını diliyorum!

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Tebrikler arkadaşım, devamını bekliyoruz dedik yapmışsın yine bekliyoruz, dünya bekliyor

Teşekkürler arkadaşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

Babacan Başıralarının devamını dilerim.GururumuzsunYeditepede panelin varmış.Panelininde başarılı geçmesini umarım.Vize haftasına geldi şansımın içine ediym.

Teşekkür ederim. Olsun gelemiyorsan da canın sağolsun, mayısta compexe beklerim. Daha tam belli değil ama böyle ufak birşeyler yapmayı planlıyoruz chip ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuarkServerSystems -- 19 Nisan 2006; 0:23:33 >

• Çok güzel çalışmalar. çok çok tebrik ediyorum. sayenizde işlemcilerin max güçlerini görebiliyoruz.
  • 3d mark testlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Kardeş başarılar diyecem demesine de; eee bize kırılacak rekor bırakmamışsın...

Neyse artık 631 ile hava soğutma 5.5ghz falan yapmayla uğraşacaz artık...
  • dehşet degerler bunlar.. emeğine sağlık kardeş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

quote:

ÖNCELİKLE TEBRİKLER. LN2 TESTLERİNİ YAPARKEN BİDE 3D MARK YAPMA İMKANIN OLMUYOMU ACABA.6.5 GHZ CİVARI EE 665 LE ÖZELLİKLE 2006 DA DEHŞET SKORLAR ALINIR.

quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Muratcım benchleri nezaman göreceğiz kısmetse şu yeni bebeklerden (X1900XTX yada 7900GTX) birini oyuna dahil etme zamanı geldi bence

Bir kaç güne kadar elime 2 tane raptor ve crossfire kartlar geçecek. Pcmark05 sistem testleri ve 3dmark testleri ile denemeler yapacağım.

quote:

Valla Bravo Sözün bittiği yer burası desek hani yanlı olmazz!
    Murat abi şaşırttıkca şaşırtıyorsun bizi valla helal olsun!
    Başarıların devamını diliyorum!

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Tebrikler arkadaşım, devamını bekliyoruz dedik yapmışsın yine bekliyoruz, dünya bekliyor

Teşekkürler arkadaşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

Babacan Başıralarının devamını dilerim.GururumuzsunYeditepede panelin varmış.Panelininde başarılı geçmesini umarım.Vize haftasına geldi şansımın içine ediym.

Teşekkür ederim. Olsun gelemiyorsan da canın sağolsun, mayısta compexe beklerim. Daha tam belli değil ama böyle ufak birşeyler yapmayı planlıyoruz chip ile birlikte.

Murat Abi Şu Yeditepe İşi tam kesinleşince olay gününden birkaç gün önce foruma yazar mısın okul bizim okul murat abi bizim murat abi bu güzel olayı kaçırmayalım

• murat abi senin mesaj sayın nasıl aniden 600 lere yükseldi ortada bi hile hurda yok dimi
  • Tebrikler gerçekten müthiş skorlar. Başarılarınızın devamını dilerim
  • quote:

Murat Abi Şu Yeditepe İşi tam kesinleşince olay gününden birkaç gün önce foruma yazar mısın okul bizim okul murat abi bizim murat abi bu güzel olayı kaçırmayalım

ben seni bi bulursam bi temiz sopa çekecem.ne zaman olcak hbr ver diyor bide..sana kaç kere hbr vercem ben,gel yardım et dedim,forumda koskoca topic var bugun diye overclock show..ne diyim sana ben ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 19 Nisan 2006; 8:30:30 >

• quote:

3d mark testlerini sabırsızlıkla bekliyoruz

Yakında. Çok yakında.
    quote:

Orjinalden alıntı: java

Kardeş başarılar diyecem demesine de; eee bize kırılacak rekor bırakmamışsın...

Neyse artık 631 ile hava soğutma 5.5ghz falan yapmayla uğraşacaz artık...

Teşekkürler. Yaa o 631 ne deli birşeydir. Polonyalılar kurubuz ile 6750MHZ yaptılar. Hadi hayırlısı..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hey

ben seni bi bulursam bi temiz sopa çekecem.ne zaman olcak hbr ver diyor bide..sana kaç kere hbr vercem ben,gel yardım et dedim,forumda koskoca topic var bugun diye overclock show..ne diyim sana ben ya

quote:

Orjinalden alıntı: hattori_HANZO

murat abi senin mesaj sayın nasıl aniden 600 lere yükseldi ortada bi hile hurda yok dimi

Bilmiyorum neden. Şimdi farkettim bende. Acaba kültür-bilim forumuna atılan mesajlardamı sayılmaya başlandı.

Rebesantrata, 865pe, sayko35 teşekkürler.

• Resmen kıskandım Bravo
  • murat bıraksaydında italyanlar biraz keyfini sürseydi
    dualcore 7gz+ harika eğer intel artık yüksek mhzli işlemciler üretmeyecekse bu hızlar tarihe geçecek demektir meşhur oldun olm
  • quote:

Teşekkürler. Superpi çift çekirdek işlemciler arasında dünya ikinciliği. 965EE işlemciler için dünya birinciliği ( ki zaten fazla kişide yok), çift çekirdekli bir işlemci ile çıkılabilen en yüksek değer için dünya birinciliği.

Maximum MHZ için en stabil çarpan. 22 ile 25 arasında hepsini denedim.

evet doğru burda bir çok 1ncilik var
    ben validation (CPU-Z Higest Records) da 2ncilik demek istemiştim ama o Rekor da sayende bir gün bizim olacak.
  • işlemci hayal
    skorlar meyal

• eline koluna sonrada işlemci ve sıvı soğutmana sağlık tebrikler çok iyi iş çıkarmışınız
  • Galatasarayın UEFA kupasını alması kadar gurur verici

Tebrikler Murat abi...
  • Bilgi,özveri ve emeğin sonucu bu olsa gerek...Emeğine sağlık...Tr yi en iyi şekilde temsil ettiğin içinde ayrıyetten teşekkür etmek lazım...
  • Aykutx, alper_ileri, @hmet@, wwwengin teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: digiali

murat bıraksaydında italyanlar biraz keyfini sürseydi
    dualcore 7gz+ harika eğer intel artık yüksek mhzli işlemciler üretmeyecekse bu hızlar tarihe geçecek demektir meşhur oldun olm

Dur daha çıkacak bu işlemci.

quote:

Orjinalden alıntı: tertip47

quote:

Teşekkürler. Superpi çift çekirdek işlemciler arasında dünya ikinciliği. 965EE işlemciler için dünya birinciliği ( ki zaten fazla kişide yok), çift çekirdekli bir işlemci ile çıkılabilen en yüksek değer için dünya birinciliği.

Maximum MHZ için en stabil çarpan. 22 ile 25 arasında hepsini denedim.

evet doğru burda bir çok 1ncilik var
    ben validation (CPU-Z Higest Records) da 2ncilik demek istemiştim ama o Rekor da sayende bir gün bizim olacak.

Evet, 670 tek çekirdek olduğu için farklı kulvarlar olsada, genel MHZ'de 2.'yim. Umarım 7460MHZ'yi devirip %100 yapabilirim. Biraz daha iyi soğutmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.