o modeldeki şanzımanların problem cıkarabilme ihtimali vardır bi problem cıkmasın basın agrır
quote:
Orjinalden alıntı: 486 DX2
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
accent al al da otomatik alma
Sebebini açıklarsan sevinirim, neden almayayım ?
Sen kendin hiç kullandın mı o modellerden, yada problem çıkartan gördün mü ?
valla o arabalara guzel diyolar ama ben begenmiyom acıkcası aldınmı honda nın otomatik vitesi alacan
7-8 sene önce accent vardı bizde saglam aractır ama otomatik şansızmandan bası yanan bir abimiz vardı
quote:
quote:
o modeldeki şanzımanların problem cıkarabilme ihtimali vardır bi problem cıkmasın basın agrır
quote:
quote:
accent al al da otomatik alma
Sebebini açıklarsan sevinirim, neden almayayım ?
Sen kendin hiç kullandın mı o modellerden, yada problem çıkartan gördün mü ?
Otomatik şanzıman durur durur 150-160 binde öyle bir masraf açar ki, tamiri accent için söylüyorum 1 milyara falan mal olur. Ha o kadar km.de 3 kere baskı balata değiştirsen de aynı parayı veriyorsun zaten dersen o başka.
quote:
Orjinalden alıntı: set
Hyundai pek problem çıkartmaz...
kullandımı hic hyundai yani bikereye mahsus değil hyundai araban oldumu ?
bahsettiğin araç yumurta kasa accent diye geçiyor, eğer bi sonraki seriyi alayımmı deseydin direkt al derdim ama o kasayı iyi tanımıyorum, ama otomatik vites alacağın için şanzımana da dikkat etmek lazım , en ufak bir sorunda milyarlar harcayabilirsin şanzımana ,ben 93corollayı 2.750ytl ye alıpta 700ytl şanzımana verdiğimizi hatırlıyorum
Bende 96 accent var skarlet kırmızısı. Yuvarlak kasa ama DİKKAT!!! 96 lar kore yapımı, motor General Motors. 98 vardı teyzemde o çok dandikti, kaportasından vitesine hidrolik direksiyonuna kullanımı 96 accent gibi değil kuş serisi gibi. Anlatacaklarım 96model kore üretim accentlar için geçerli.
Araba bakımlı bir araba. Servise gitti bol bol. Motoru 300bin km ye kadar bir problem çıkarmadı. Ust uste mersin-izmir-mersin yaptı bir ara yağda da problem varmış motor biraz yıprandı, sonucunda rektifiye oldu ve araba sıfır gibi oldu, sürüş keyfi çok artmıştı. Şu an 390 binde gıcır gıcır bir problemi yok. Debriyaj gaz direksiyon vs çok hafif ama bu arabanın frenleri bana hep garip geliyor yıllardır. Basıyorsun basıyorsun durmuyor. 2000 Polo ve 2005 civic var evde bunun yanında onlarda frene bastın mı araba kut diye duruyor. Kronik bir problem de yok kayda değer anlatacak.
Klimanın gazı kaçtı 1 2 kez hatta şu an klima soğutmuyor, yaptırmadık bu yaz.. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam taş falan gelmiş biryerine ondan kaçırmış.
Boyası yıpranır mı bilmiyorum çünkü arabayı 5-6 yıl once boydan boya cizdiler heryerini komple boyandı. Yeni boya güneşten çok yıprandı, orjinali gibi olmuyor demek ki.
Araba güzel ama biraz daha verip VW Polo alabilirsen onu tavsiye ederim. 98 lerinin fiyatı o fiyata yakındır. Accent şu an annemde, ben Polo aldım accenttan daha keyifli ve güven veren bir araç
quote:
Orjinalden alıntı: djarume black
bahsettiğin araç yumurta kasa accent diye geçiyor, eğer bi sonraki seriyi alayımmı deseydin direkt al derdim ama o kasayı iyi tanımıyorum, ama otomatik vites alacağın için şanzımana da dikkat etmek lazım , en ufak bir sorunda milyarlar harcayabilirsin şanzımana ,ben 93corollayı 2.750ytl ye alıpta 700ytl şanzımana verdiğimizi hatırlıyorum
Benimde endişem şanzımanın sorun çıkartması zaten, normal viteslileri sanırım daha ucuz ve sorunsuzdur !
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: djarume black
Benimde endişem şanzımanın sorun çıkartması zaten, normal viteslileri sanırım daha ucuz ve sorunsuzdur !
muhtemelen öyle olmalıdır, bu model bir araçta otomatik şanzıman pekte tercih edilmemeli bence , alan kişi tarafından riskli ve, elden çıkarılmasıda zor
Arkadaş yanlış anlama ama ben 99 accente senin 85 kartala yaptığından fazla masraf yaptım belkide ama 3 ay süründükten sonra 8.000'e zorla gitti...Ayrıca arkadaşa geçen hafta işte kullanmak maksadıyla 90 modelini aldık kartalın 3.000 ytl.ye 6'ay taksitle...Umarım istediğin fiyata satarsın nede olsa şans işi.2 seneden fazla kullandım hyundai çok problem çıkarmaz otomatik viteslilerini bilemem ama genel olarak iyi bir araçtır...Yalnız satarken çok para etmiyor araç,ama satışı önemli değilse alınır...
ben 1.5 senedir 96 model otomatşk klimalı accent kullanıyorum. tubıtakta gorevlı bayan profesorden aldım arabayı. hıcbır sorunu yok cokda memnunum broadwayden sonra mercedes gibi geldi. ne boyasında ne yururunde nede motorunda hıcbır sorun yok. temizınden bulursan almanı tavsıye ederım. motor 90 beygır ana performans sıfır. sanzıman performansı cok azaltıyor
97 gls var bende de bence performansı çok ii tabiki bendeki manuel onunda etksi var... aracın rüzgar direnci 0.28 çok ii bir değer yani... az yakar parçası ucuzdur daha ne olsun... konfor ve ses yalıtımıda verdiğin paraya göre çok ii... bence ii seçim...
klasik bi yorum yapıym bende hundai mi kağıt gibi araba ya ama alınabilir
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
klasik bi yorum yapıym bende hundai mi kağıt gibi araba ya ama alınabilir
alınır bencede sayın hocam.kagıt demenın sebebı kaportasıysa eger toyota ve hondanın kaportasıyla arasında pek fark yok bence yanlısım varsa duzeltın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme