Şimdi Ara

9550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıl bir kart daha ileri gitmiyor.Ramlere cooler alsam ne olur.Ne yaparsam daha ileri gidebilirim

• o kartın daha yolu var.ramsink taktığında daha gider o .425/275 sadece ramsinkle götürmüştüm ben asus 9550 yi
  • Pier hangi ramsink önerirsin aliminyum or bakır
  • tabiki bakır.bakır sıcağı daha iyi iletir ve daha çabuk soğur.Fazla pahalıda değiller.hatta kendin bile yapabilirsin özellikle bakır olcak diye bir şart yok.Kes bi heatsinki parçala ramsink yap olsun bitsin
  • neyse hangi sitede war ben firebal da gördüm daha da görmedim
  • herhangi bi yerden alabilirsin.Kadıköy de extrem var satan .yazıcıoğlunda satan yerler var.nerden aldığın pek de önemli değil.
  • Markası neydi kartın??
  • yaw benim kartta ASUS 405/260 ı geçiremedim. 410 yapınca 3dmark testinde bi hata veriyor ve makina donuyor.ramleri 265 yapınca artifact veriyor.bu ne biçim kart yaw.en şanssız benmi çıktım acaba?ramsink taksak bi faydası olurmu?
  • ben zalmanın ramsinkleriyle 470/270 gördüm
  • arkadaşın kartı asus muş.Ayrıca kart zaten ramsinksiz daha yukarı pek çıkamaz.daha yukarı çıkmak isteyenler ramsink takviyesi yapsın derim.Ramsinkle daha yukarı değerlere çıkabilirsiniz
  • Benim MSI 500-600'de şu an. Soğutucu falan yok ama takmayı düşünüyorum. Buna ne tür birşey takılabilir bilen var mı? Ya da RAM'lerin üstüne kendim alüminyumdan falan bişeyler mi taksam?? Bu arada RAM'lerin üstüne o soğutucuları nasıl tutturuyorlar yaw??
  • ramsinklerin tabanı yapışkandır.ram üzerine yerleştirdiğinde yapışıyorlar ve baya sağlam yapışıyolar.Ayrıyetten asus un timing leri daha düşüktür.Salt hızlara bakmayın.Ben bir arkadaşla ram timing lerini karşılaştırmıştım asus la msi ın.Asusun timingleri daha iyi çıktı.Ama msi yinede biraz daha iyi oc oluyor
  • Ya elimde eski güç kaynağımdan çıkan alüminyum parçalar var. Onları RAM'lerin üstüne takabilir miyim? Asıl problem üstüne takma değil yapıştırma aslında. Onları nasıl üstüne yapıştırabilirim???

Bu arada sistemi yeniden test ettim aldığım puan 3956 oldu. Sizce bu değer iyi mi, kötü mü? Ve sistemi daha ne kadar arttırabilirim??
    http://service.futuremark.com/compare?2k3=4303078

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyekine -- 5 Ekim 2005, 10:40:26 >
  • valla bali falan dicem ama sıcakta onlar erirmi bilemiyorum.kuvvetli bir yapıştırıc ile tutturursun.Forumda heatsinkten ramsink yapanlar var.Biraz araştırırsan bulabilirsin.Neyle yapıştırdıklarını bilmiyorum.Acharad ı yakalayabilirsen ona bir sor.O yapmıştı bilir
  • Uğraşmaya değmez.10 dolara ram sink al tak bence.8 tanesi 10 dolar falan.
    Timingleri yüksek olan daha iyi oc olur.Ama uzun süreli kullanımda sorun çıkarırlar.Palit 2.8 ns hariç.Çünkü o yapısı gereği yüksek hızları destekliyor.MSI de 5ns ram var.6 ay sonra ne olur bilmem.250 MHz 5ns ramler için güvenli sınırlar dahilinde olduğundan sorun yok.Ama yukarısı için garantisi yok.400/250 yapıyorsa yetmeli bence.1-2 fps için riske girmeye değmez.
  • valla ben asus 9550 yi 425/275 de ramsinkle beraber baya bi kullandım ve sattım kartı.kartı alan arkadaşlada konuştuk.oda oc denemesi yapmış ve karttan memnun kalmıştı sorunsuz olarak çalıştırmıştı.sorun sadece doğru değeri yakalamakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Uğraşmaya değmez.10 dolara ram sink al tak bence.8 tanesi 10 dolar falan.
    Timingleri yüksek olan daha iyi oc olur.Ama uzun süreli kullanımda sorun çıkarırlar.Palit 2.8 ns hariç.Çünkü o yapısı gereği yüksek hızları destekliyor.MSI de 5ns ram var.6 ay sonra ne olur bilmem.250 MHz 5ns ramler için güvenli sınırlar dahilinde olduğundan sorun yok.Ama yukarısı için garantisi yok.400/250 yapıyorsa yetmeli bence.1-2 fps için riske girmeye değmez.

işteee benim kartım

• beyler ramsik için falan para vermeyin.demir testeresi ile eski işlemci veya anakart aliminyumunu ramlara göre kesip çok ince olan çift taraflı bantla yapıştırın ki yarın garantiye falan gidecek olursa uğraşmassınız.
    ki ben öyle yaptım fena olmuyor ha.yanlız iyi soğutması için bi tane kasa fanını ramsink lere doğru tutturupüfletirseniz birazdaha yüksek değerlere çıkabilrsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 5 Ekim 2005, 21:44:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.