Şimdi Ara

95 TYT 58 ayt 80 obp kaç olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam siz kaç k için hazırlandınız. Ben 5k için hazırlandım ve 20k+ gibi görünüyor. Çevremde çoğu kişi beklediğinin aşağısında. Forumda herkes kolaydı falan diyor. Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada benim 20k lara kadar düşmem çok ekstrem bir durumdu. Çevremdekile benim kadar değil ama onlar da düşük.
  • up
  • hocam olmalı bence 20-21 diyorum yerleştirme size benimde 90-91tyt , 58.50 ayt obp ise 81 yerleştirme 21 gelse keşke bana ama size garanti gibi
  • Hocam siz kaç k için hazırlandınız. Ben 5k için hazırlandım ve 20k+ gibi görünüyor. Çevremde çoğu kişi beklediğinin aşağısında. Forumda herkes kolaydı falan diyor. Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada benim 20k lara kadar düşmem çok ekstrem bir durumdu. Çevremdekile benim kadar değil ama onlar da düşük.
  • arda0055 A kullanıcısına yanıt
    ben 10-20 arası için hazırlanmıştım ama 20 yede razıyım bakalım inşallah olur
  • Olası görünüyor hocam.
  • musmusculuss M kullanıcısına yanıt
    Kopyamsın. Benim ocaktan beri ayt çözüyordum. Haftada en az 3 bölüm denemesi. İki haftada bir de ayt hep çözmüşümdür. Sonlara doğru günde 4 bölüm denemesi çözmüşlüğü var. ve ne o bölüm denemelerinde ne de genel ayt de bu kadar düşük hiç yoktu. 69 olsa üzüntüden karnım ağrıyordu. Sınavda 58. Gerçekten sınav anı heyecanı çok iyi kontrol etmek lazım. İlk sınavda bunu iyi kullandım ama ikincide bence orta derece olan mat dünyanın en zor soruları gibi geldi. Şimdi bakıyorum o kadar değilmiş. Geçen seneden bir tık zor. Geosu daha kolay. Geçen seneden zor fende iyi yaptım da en azından 58 oldu. iyi dediğim de 31. 35 aşağısını görmüyordum. Çevremdekiler benim matta yaşadığımın aynısını fende yaşamış. Destan yazdım galiba ama çok doldum kaç gündür amk. Bu arada 2010 diyen ve bunu sırf troll olsun diye yapanlar büyük günaha giriyorlar. Foruma giresim gelmiyor öyle olmadığını bile bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞEKKÜRLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • musmusculuss M kullanıcısına yanıt
    sana da 18-19k arası gelebilir hocam
  • arda0055 A kullanıcısına yanıt
    2010 diyenler net troldür zaten onları ciddiye bile almıyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Kaç geldi
    30-31k yaklaşık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

30-31k yaklaşık

Alıntıları Göster
    Harbimi

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    kardeşim sıralama programları güncellendi haberin yok mu ertansinansahin.com dan hesapla
  • Tyt 91 ayt 58 obp 91 29k geliyordu bu sene
    Bunu baz alırsak 29k civarı olur yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0NF300 -- 24 Kasım 2019; 21:21:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.