Şimdi Ara

95 net 125-140 a çıkar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bazılarınız belki beni bilir 11 de 60 nete başladım bayagi da çalıştım konular daha bitmedi geo da 4 5 net geliyor onda da coo eksigim var mat ta 2 3 konu,fen de ve sosyal de çok eksiği var netler söyle geliyor
    Tr.25
    Mat.27 30
    Sosyal.20 25
    Fen.25 civarı geliyor 3 ayda 125-140 a çıkabilir miyim ? Lys durumumu da yazayım mat trigo ya kadar bitti trio yarısındayım 12 de limit ve ötf bitti 11 temeli sağlam onu da kısa süre de bitirmeyi planlıyorum.hedefim iyi bir puan elde etmek hakkımda neresi hayırlısı orayı istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna sen karar verebilirsin. Bence yapabilirsin güzel bir kampla.
  • Bu saatten sonra zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı durumdayım. Geoda birey b kas. Türkçe çıkmış soruları çöz. Matta önüne çıkan her soruyu çöz. Rahat yaparsin. 3Ay bir yaz tatili demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: imammmm

Bende aynı durumdayım. Geoda birey b kas. Türkçe çıkmış soruları çöz. Matta önüne çıkan her soruyu çöz. Rahat yaparsin. 3Ay bir yaz tatili demek.

Hocam türkçe artmiyor 5 ay önce de böyleydi siMDI de böyle ama dilbilgisi çözmuyorum çözünce 30 olur mu ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabax kullanıcısına yanıt
    Türkçede bol paragraf çözmeye başlayınca zaten soru tipini ezberlemeye başlıosun. Sorunun puf noktalarini kavrarsin zamanla. Dil bilgisinede basla artık. Gunde yarım saat yeter bence. Bunları yapınca 30 u rahat görürsün.

• Hocam ben 4 ayda 125 ten 140 a anca ciktim. Belirli bir yere gelebilirsin ama burasi bildigin elohell. 140 a cikmak hic kolay degil hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11'de 65 netle başladım derken 11. Sınıf mi kardeş?

• Ama kardeşim sen 125ten 140a çıkmışsın 95 deki adamın daha fazla konusu var daha fazla artırabileceği yer senşn bi yerden sonra çok kısıtlı ama onun çok haksız mıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck50421

Ama kardeşim sen 125ten 140a çıkmışsın 95 deki adamın daha fazla konusu var daha fazla artırabileceği yer senşn bi yerden sonra çok kısıtlı ama onun çok haksız mıyım?

Hocam teorik olarak mantikli ama bunu pratige dokmek mesele. Bildigimiz uzere ygs nankor bir sinav. Kisinin cogu soru tipine hakim olmasi gerekli. Planli bir calismayla ustesinden gelirsin bence.

• Bende şuan 80 net yapıyorum 20 25 net artırmak gibi bir hedefim var tm yim 10 neti kimya olmak üzere eğer bir sistem olursa katiliyorum rahat bile artabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.