Şimdi Ara

95 BİN TL ye kadar araç tavsiyesi!!! VOLVO S80 1.6 D2 POWERSHIFT ALINDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
5
Favori
9.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
    E sınıfı bir Volvo yani ne denebilir ki Tam bir tank. 1.6 nın vergi ve yakıt avantajı da aracın keyfine keyif katar.
    Araçla dün itibari ile deneme sürüşüne çıktım.. Aynı aracı düşünüp performans konusunda tedirginlik yaşayan arkadaşlar için bir iki şeyden bahsetmek istiyorum.. Araç 1600 kg ağırlığında.. Motoru 1.6 dizel 115 hp.. 270 nm maksimum torku var.. Performans beklentisi çok yüksek bir insan değilseniz araç kesinlikle isteklerinizi rahat karşılayabilecek bir performansa sahip.. Ne düz yolda ne de yokuşta hızlanma konusunda bir isteksizlik yok.. Yüksek torkunda bunda etkisi büyük diye düşünüyorum.. Araç rahatlıkla 100 km ye geliyor.. Vites geçişleri son derece başarılı.. DSG ile arasındaki farkı son kullanıcıların anlayabileceğini düşünmüyorum.. En azından ben anlayamadım.. Bunu 2 yıl 170 hp lik DSG li passat CC 2.0 TDI kullanmış biri olarak söylüyorum.. Yani işin özü s80 1.6 dizelin performansı gayet tatminkar kaldıki vergi avantajı ve bu büyüklüğe göre inanılmaz düşük yakıt tüketimi de cabası.. 1 depo ile rahat 1500 km görüyor.. Daha ne olsun :)

• Dogru secim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

Hayırlı olsun güle güle kullanın tank gibi araba almissiniz
    Bendede 2012 2.0 D3 s80 advance var.çok memnunum.Yeğenimde benden etkilenrek 1.6 D2 almıştı 2012 model. Onuda bayağı bir test ettim. Tabiki 2.0 kadar keyif vermesede kullanıcısını kesinlikle üzmüyor performans olarak. Hatta bende ilk test ettiğimde bu kadar ağır bir araç ve 1.6 motor dan bu kadar iyi bir performans beklemiyordum. Ama dediğim gibi 1.6 motorlar Volvo motor değil ve 2.0 kadar etkileyici değil. 2.0 lar orijinal Volvo motoru ve 5 silindir. Deli gibi bir motor. kesinlikle BMW 5.20 motorunu bayıltıyor. Güle güle kullanın fiyatta güzel.yani sıfırına göre bayağı iyi. ama sanki 10.000 tl falan daha çıkabilseydiniz cok temiz 10.000 km civarında 2.0 alınabilir gibime geliyor Ben 6 ay önce 8500 km de 127.000 e almıştım. gerçi ondan sonra kaç defa zam yedi araba. Benim aracın donnaımlarıyla fiytı şu an 202.000 tl. aldığım zaman 2012 8. ayda bu fiyat 170.000 gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Bendede 2012 2.0 D3 s80 advance var.çok memnunum.Yeğenimde benden etkilenrek 1.6 D2 almıştı 2012 model. Onuda bayağı bir test ettim. Tabiki 2.0 kadar keyif vermesede kullanıcısını kesinlikle üzmüyor performans olarak. Hatta bende ilk test ettiğimde bu kadar ağır bir araç ve 1.6 motor dan bu kadar iyi bir performans beklemiyordum. Ama dediğim gibi 1.6 motorlar Volvo motor değil ve 2.0 kadar etkileyici değil. 2.0 lar orijinal Volvo motoru ve 5 silindir. Deli gibi bir motor. kesinlikle BMW 5.20 motorunu bayıltıyor. Güle güle kullanın fiyatta güzel.yani sıfırına göre bayağı iyi. ama sanki 10.000 tl falan daha çıkabilseydiniz cok temiz 10.000 km civarında 2.0 alınabilir gibime geliyor Ben 6 ay önce 8500 km de 127.000 e almıştım. gerçi ondan sonra kaç defa zam yedi araba. Benim aracın donnaımlarıyla fiytı şu an 202.000 tl. aldığım zaman 2012 8. ayda bu fiyat 170.000 gibiydi.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.. Bebek beklediğimiz için sedan D sınıfı geniş bagajlı bir araç düşünüyorum, geçen hafta C180 AMG için fiyat almıştım 122 bin TL ama diz mesafesi dar geldi sanki C sınıfı sedan gibiydi, şimdi s80 benim de aklımı karıştırdı. Harika bir seçim Allah kazasız sürmeyi nasip etsin..

• S60 tavsiye etmistim S80 almissiniz. Daha ne olsun Hayirli olsun

• 2 sene önce s80 başlangıç paketi 75000 liraydı

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

2 sene önce s80 başlangıç paketi 75000 liraydı
    s80 in tipini ve fiyatını bu konu sayesinde öğrenmiş oldum. hayırlı olsun arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Hayırlı olsun güle güle kullanın Volvo S80 i size ben önermiştim S80 in içinize sinmesine çok sevindim verdiğiniz parayı en çok hak eden E segmenti bir aracınız olmuş oldu. Aracı teslim aldıktan sonra izlenimlerinizi de burada paylaşırsanız seviniriz, bu aracı düşünenlere yardımcı olmuş olursunuz.:-)

Konuyu başından itibaren okudum.
    Dediğin gibi s80 i sen tavsiye ettin.
    Artık iyi olursa bizden kötü olursa senden :)))
    Şaka bir yana güzel tercih.
    Konu sahibi arkadaşa da hayırlı olsun,güle güle kullansın .

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Hayırlı olsun güle güle kullanın Volvo S80 i size ben önermiştim S80 in içinize sinmesine çok sevindim verdiğiniz parayı en çok hak eden E segmenti bir aracınız olmuş oldu. Aracı teslim aldıktan sonra izlenimlerinizi de burada paylaşırsanız seviniriz, bu aracı düşünenlere yardımcı olmuş olursunuz.:-)

Konuyu başından itibaren okudum.
    Dediğin gibi s80 i sen tavsiye ettin.
    Artık iyi olursa bizden kötü olursa senden :)))
    Şaka bir yana güzel tercih.
    Konu sahibi arkadaşa da hayırlı olsun,güle güle kullansın .

Alıntıları Göster
    Yakıt ve performansı tatmin edici ise çok doğru bir karar bence, hayırlı olsun tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Oxsgen

Yakıt ve performansı tatmin edici ise çok doğru bir karar bence, hayırlı olsun tekrar

Alıntıları Göster
    iç ve dış fotolar farz oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Açıkçası dediğiniz gibi ayırmış olduğum bütçeye çok rahat 2.0 dizel bir araçta alınabilirdi.. Ancak ben performans düşkünü olmadığım ve kullanım maliyetlerini dikkate alarak bir karar vermeye çalıştığım için 1.6 dizeli tercih ettim.. 2.0 yılda 2500 TL ye yakın vergi ödemek istemiyordum.. Arabaya verilen para değil ama vergilere verilen para koyuyor insana..
    Ayrıca incelediğim 2012 ile 2013 Makyajlı volvolar arasında her ne kadar az fark olduğu söylense de bence değişiklikler etkileyici.. Ben aldığım aracı görmeden önce 2012 model 2-3 farklı araç inceledim.. Ve fiyatları bu araçtan 15 bin TL daha ucuzdu.. Bu fiyatlara çıkmayı düşünmediğim halde bu aracı incelemeye gittiğimde çok etkilendim.. Özellikle TFT gösterge paneli çok hoş.. Ayrıca araç lansman için kullanıldığından dolayı bayağı ekstra donanıma sahipti.. Bende bu durumu görünce dayanamadım..
    PSA grubuna ait bir motor olmasının muhakkak performans olarak bazı dezavantajları var.. Ancak piyasada ustası, parçası çok daha fazla ve yaygınlığından ötürü daha ucuz.. Buda bana göre önemli bir avantaj..

• eczman2000 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu model hiç aklımda yokken Canvarol arkadaşın önerisi ile değerlendirmeye aldım.. Yaptığım araştırma neticesinde çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.. Kararımdan kimse mesul değil merak etmeyin.. Ben Volvoyu hep çok beğenmişimdir.. Sadece bu fiyatlara bu aracı almanın mümkün olamayacağını düşünüyordum.. Ama öyle değilmiş.. Benim için Volvonun marka imajı Premium olarak bilinen malum üçlüden çok daha önde.. Bu fiyatlara rahatlıkla o markaların E segmenti modellerini de alabilirdim.. Ama tercih etmedim.. Nasip olurda bu araçtan sonra alacağım araçta da bu markaları tercih etmeyeceğim.. Tabi Bu benim şahsi görüşümdür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevensleepers1907

Gerçekten bu model hiç aklımda yokken Canvarol arkadaşın önerisi ile değerlendirmeye aldım.. Yaptığım araştırma neticesinde çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.. Kararımdan kimse mesul değil merak etmeyin.. Ben Volvoyu hep çok beğenmişimdir.. Sadece bu fiyatlara bu aracı almanın mümkün olamayacağını düşünüyordum.. Ama öyle değilmiş.. Benim için Volvonun marka imajı Premium olarak bilinen malum üçlüden çok daha önde.. Bu fiyatlara rahatlıkla o markaların E segmenti modellerini de alabilirdim.. Ama tercih etmedim.. Nasip olurda bu araçtan sonra alacağım araçta da bu markaları tercih etmeyeceğim.. Tabi Bu benim şahsi görüşümdür..
    İyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bugün itibari ile aracı teslim alacağım inşallah.. Şuan bazı prosedürlerle uğraşıyoruz.. Ve sıcağı sıcağı bu hafta sonu Abanta gideceğim.. Hem araca alışma hemde fikir sahibi olmak adına iyi bir yolculuk olacak.. Aynı aracı kullanan sahiplerinden hem performans hemde yakıt tüketimi ile ilgili fikirlerini aldım.. Uzun yolda rahatlıkla 4,5 seviyelerinde olduğunu söylediler.. 160 a kadar rahat hızlandığını öğrendim.. Bu benim için yeter de artar bile.. Gençlik yılları geride kaldı sanırım.. Eskiden olsa performansa çok takardım.. 1 nolu önceliğimdi araç alırken.. Ancak şimdi başka beklentilerim var.. Konfor sağlamlık güven donanım düşük kullanım maliyeti gibi..

• aliengin A kullanıcısına yanıt
    Aslında bir arkadaş ilanı paylaşmıştı sağolsun.. Ancak bende teslim alınca iç ve dıştan birkaç fotosunu koyarım inşallah...
  • quote:

İyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bugün itibari ile aracı teslim alacağım inşallah.. Şuan bazı prosedürlerle uğraşıyoruz.. Ve sıcağı sıcağı bu hafta sonu Abanta gideceğim.. Hem araca alışma hemde fikir sahibi olmak adına iyi bir yolculuk olacak.. Aynı aracı kullanan sahiplerinden hem performans hemde yakıt tüketimi ile ilgili fikirlerini aldım.. Uzun yolda rahatlıkla 4,5 seviyelerinde olduğunu söylediler.. 160 a kadar rahat hızlandığını öğrendim.. Bu benim için yeter de artar bile.. Gençlik yılları geride kaldı sanırım.. Eskiden olsa performansa çok takardım.. 1 nolu önceliğimdi araç alırken.. Ancak şimdi başka beklentilerim var.. Konfor sağlamlık güven donanım düşük kullanım maliyeti gibi..

Volvo s80 zaten makam aracı olarak bilinir

ford motorlu 1.6 dizeli de yüksek ağırlık nedeniyle sanıldığı gibi ölü değil

birçok kişi bu motorun bu kasada sunulmasına karşı çıktı ancak vergi ve yakıt avantajı gözönüne alındığında bence olumlu

tabiki bu kasanın hakkı 2.0 dizeldir ancak fiyatlar malum

1.6 dizel tam gazda overboost fonksiyonlu turbo ile neredeyse 300Nm Tork basıyor ( katalog da max tork 270 Nm geçer overboost da anlık veri yazmaz )

powershift ile gayet akıcı bir sürüşü var

160 a kadar rahat çıkıyor tabiki de otobanda 200 e de çıkabilir.

• quote:

peki ya mevcut araçlarınız ne oldu.. sattınız mı?

otomatik yaris/ C3 vs. ilgi alanımızda da.. 2 aydır bakıyoruz ama istediğimiz temizlikte bulamadık.. zaten pek satılık da yok..

abant'ta kar yok sanırım... belki 24'ünden sonra yağar.. yani inşallah... yemek olarak taksim abant oteli beğenmiştim.. et yemekleri,ızgaraları özellikle de tatlıları daha güzeldi.. havuzu da daha büyüktü.. büyük abant otel ise yer olarak daha iyi konumlu, dağ oteli tarzı daha iyi.. lakin yemeklerde hep hindi ve elektrikli fırında pide şeklinde çıkmıştı... restaurantı daha şıktı..

saygılar..

• Arkadaslar cumleten iyi geceler.. o kadar yogun o kadar hizli birgun olduki resmen kafam kazan oldu.. isteki yogunluguma birde yeni araba telasi eklenince aksami nasil ettim anlamadim.. teslim aldimdi alamadimdi derken bankanin eft nin son dakikalarinda parayi firmanin hesabina gecmesiyle aracimi teslim aldim.. tum prosedurler tamamlandi.. altunizadeden gaziosmanpasaya yogun trafikte yaklasik 1 saat kullandim s80 i.. gercekten cok ama cok farkli bir arac.. bunu bugun birkez daha anlamis oldum.. bunu premium markalar dahil bircok marka ve model arac kullanmis biri olarak soyluyorum..resmen yolda yag gibi kayiyor.. surus hissi, direksiyon tepkileri harika.. inanilmaz konforlu ve rahat bir arac.. yarin sabah yola gidecegim icin bugun kendisini garaja kapattim.. kullandikca deneyimlerimi aktarmaya devam edecegim..

• Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sanırım eşinizden çok siz kullanacaksınız aracı:) Benim aklımı kurcalayan 2014 de makyaj ya da kasa değişimi ile ilgili bir duyumunuz var mı acaba? S80 harika bir seçim bence de...

• quote:

Orijinalden alıntı: captaingurkan

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sanırım eşinizden çok siz kullanacaksınız aracı:) Benim aklımı kurcalayan 2014 de makyaj ya da kasa değişimi ile ilgili bir duyumunuz var mı acaba? S80 harika bir seçim bence de...
    takipteyim, deneyimlerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.